Ааааа мене ми е много скучно да се напуша и да седна на компютъра, освен ако не гледам нешо де Преди бях писала в един друг форум в почти същата тема...
Аз пък си мислих това...значи запознавам се с момиче и си мисля,че тя се казва Ани,а явно прост съм и забравила името. И така по едно време разбирам,че не се казва Ани и тогава се замислям,че аз всъщност сама съм си я кръстила Ани,защото така ми изглежда момичето,че да се казва Ани. Та от там се сетих,че си изграждам представа за някое име и като ми кажат тва име и аз си представям готов образ. Ох,май не го обясних както трябва.
Също си мислих... като се прибирах ми мина черна котка през пътя,а ако не я бях видяла,ако примерно гледах назад, въобще нямаше да си помисля някви неща за лош късмет и въобще нямаше да се замисля дали пък деня ми няма да свърши лошо,което аз направих заради виждането на котката.
Сега пък ми се допи мляко с какао и се чудя защо примерно не ми се допи вода. Не мога да измисля обаче как така разбирам какво ми се пие. Защото примерно сега бира не ми се пие и кола не ми се пие,ама ми се пие мляко с какао. Дали езика ми има някакви участъци,които изпращат импулси до мозъка за вкуса на млякото с какао? Много интересно ми стана,ще трябва да попитам някой,ако не забравя. А дали другите хора ще знаят такова нещо-мисля,че не. Май ще трябва да напиша в google "вкусови рецептори",ама май няма да ми излеле това,което ще ми свърши работа. Абе какво написах и тва се чудя,а сега се чудя защо се чудя. Абе в крайна сметка ще пие мляко с какао и така ще си реша проблема.