- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- неможа да влезе
Здравейте мили хора!Искам да споделя моя не съвсем малък проблем...Аз съм по4ти 17 годишно моми4е,приятеля ми е на 18.Решихме да го направим (на него му беше за първи път),на мен не,но го бях правила преди година и половина някаде и то само веднъж,така 4е нямах богат опит.Вси4ко си беше ок направихме дълга любовна игра,възбудихме се,беше ни много хубаво,но като дойде момента за същинската 4аст неможа да влезе!!Бях си овлажнена абе си4ко....и неможа...заболя ме много и спряхме..По4увствах се много тъпо,както и той,защо стана така?Споделете ми при вас имало ли е такъв поблем?Аз ви казвам вси4ко преди това си беше супер,но накрая....нищо!![]()
Нищо фатално. Такива неща се случват. Причината е психическа повече, от колкото физическа. Опитайте пак. Може би в твоя случай причината е повече в него и не е могъл да влезе.
Ами това е било,защото си била тясна.Това,че си го правила нищо не показва.Просто му кажи преди да проникне да използва повечко пръсти и мисля,че ще стане.
Пиленце, ще ми дефинираш ли понятието "тясна"Първоначално написано от koalka
![]()
мускулите се стягат и отпускат, широки и тесни няма ... тя горе обясни, че е била възбудена и влажна, следователно проблема не е в нея!
Едва ли проблема е само в него и в двама ни е може би....незнам....защото при секса трябват двама....
ако и двамата сте неуверени... отпуснете се, нека да не е как да кажа "на всяка цена" просто да се получи от самосебе сиПървоначално написано от пристеснената
ami mila i pri mene be6e dolu gore taka.i pri mene ne moja da vleze ot purviq pat.az si bqh devstvena a toi s po golqm opit.i pri mene ima6e mn dalga lubovna igra i ne moja da vleze otna4alo i mn me zabolq.ama mu kazah malko da podeistva s prusti i stana.trqbva da si mn spokoina.
Мно си се стегнала от предния път като ползвахме ц 200 за смазка
XaxAXXAAXAxAПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
вие малоумни ли сте или да?Първоначално написано от c0n7r0l
ammm po princip NE...6tooooПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
problem
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
ne izob6to ne ste moloumni,gram dajeПървоначално написано от c0n7r0l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ее момиче праваила си секс 1 пат и то преди година и нещо трябва да потарпиш малко да го фкара от там нататака дупката ти ще се разшири постепенно и няма да те боли поне при мен и пр-ката ми така се получи.
HagpycaH и при мене тъй се получи![]()
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
ми пии 100 водка на екс и така..ще поизтърпиш малко такъв е живота![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
naj mnoo da povyrne![]()
suglasna sumПървоначално написано от ребека уилсън
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Да бе направо,така става още по-лошо....ще ми се приспи ....Първоначално написано от nasty_13
бих искала по- компетентни мнения ,ако може без подигравки ,каквито видях в предни постове,защото това може да се слу4и на всеки,благодаря!!
Ами като гледам ти прескачаш компетентните мнения и четеш глупостите ..Първоначално написано от притеснената
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Даам,може да има няколко причини:
1. Мускулатурата на вагината може да се стегне дори когато жената е много възбудена,поради простия факт,че се конторлира от вегетативната система - дори личността ти да крещи,че й се прави секс,тялото не е получило някой хормон и мускулът си се свива.
2. Размислила ли си дали случайно размерът на пенисът му не е мааалко по-голям?
3. Ако си оставила той да действа,може да не е подходил от правилния ъгъл (пеленг,азимут:P )
4. Винаги се случват "сакатлъци" - просто пробвате пак и пак,но не и насила. В един момент ще се получи,ще се нагодите един към друг и т.н.
опираш без да татискаш само лека онапрежение да има и си готов
за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ
бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg
АА да бе ако тебе викнат ...тогава хептем нема да влезе... седи си мирен .. не давай лоши идеи. не помагашПървоначално написано от Javierzanetti
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
прайш един шпагат преди секс и си готова