.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

In_The_Sky_
    Guest

Спешно: За Постинора

Доста изчетох във форума и знам, че има много такива теми и много се извинявам за тази, но наистина мн мн спешно се нуждая от помощ колкото се може по-бързо и да се види от повече хора...

Та снощи го правихме с приятеля ми и той свърши в мене на 2 пъти... И сега ще си купя Постинор, но някъде четох, че не бил на 100% да се разчита на него. Въпроса ми е някой имал ли е някакви проблеми след неговото изпиване? При някой при който да не е поделствало?!
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Леле, как може да му дадеш да свърши 2 пъти в теб? Презерватив поне не използвахте ли? Както и да е - станалото, станало! Купи си още днес Постинор и чети листовката, изпий двете хапчета едновременно. Да, може да не е 100 % сигурно, но във вашия случай, няма какво друго да помогне Остава да си била и в овулация и... Постинор по принцип помага, доста хора прибягват до използването му, това е спешна контрацепция, но НЕ трябва да го пиеш често, само когато стане гафа, иначе смущава цикъла и куп други неща...Ето ти повече инфо, но не се чуди, а тичай до аптеката, че времето тече!
    http://www.ladypill.com/what.php
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

In_The_Sky_
    Guest
    Важно
    Постинор Дуо не може да предизвика аборт, и ако се приеме прекалено късно, няма да увреди зародиша, така че със сигурност би се родило здраво дете.

Тоест? Има ли някаква вероятност да съм забраменяла сега? Още не са минали 12 часа... ей сега отивам до аптеката да си го купя..

Guest
    vui ne kfa si takaa..az spa s hiliqda momch4eta na vech4er ama sas vsich4ki polzvam prezirvativ...a tii...baxtti bqgai barzo inach4e hodi da praish6 abort

Guest

Re: Спешно: За Постинора

Цитирай Първоначално написано от In_The_Sky_
    Доста изчетох във форума и знам, че има много такива теми и много се извинявам за тази, но наистина мн мн спешно се нуждая от помощ колкото се може по-бързо и да се види от повече хора...

Та снощи го правихме с приятеля ми и той свърши в мене на 2 пъти... И сега ще си купя Постинор, но някъде четох, че не бил на 100% да се разчита на него. Въпроса ми е някой имал ли е някакви проблеми след неговото изпиване? При някой при който да не е поделствало?!
    Благодаря предварително
    Пий коктейл от кислол и белина! Помага безупречно!!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Важно
    Постинор Дуо не може да предизвика аборт, и ако се приеме прекалено късно, няма да увреди зародиша, така че със сигурност би се родило здраво дете.

Тоест? Има ли някаква вероятност да съм забраменяла сега? Още не са минали 12 часа... ей сега отивам до аптеката да си го купя..
    Абе ако го пиеш ДО 3 дни след половия акт, ще помогне, най - вероятно ще убие зародиша(ако има такъв), но ако си бременна в първия месец примерно и вземеш постинор, няма да убиеш зародиша, тва са казали в цитата, който даваш... Айде, тичай до аптеката, преди да са минали 12 часа, да пиеш и чети внимателно опътването!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Важно

Абе ако го пиеш ДО 3 дни след половия акт, ще помогне, най - вероятно ще убие зародиша(ако има такъв), но ако си бременна в първия месец примерно и вземеш постинор, няма да убиеш зародиша, тва са казали в цитата, който даваш... Айде, тичай до аптеката, преди да са минали 12 часа, да пиеш и чети внимателно опътването!
    Да разбрах.. еми приятеля ми отиде да вземе пари след 30мин имам среща с него.. То още и 9 часа някъде не са минали.
    Много много много благодаря

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Важно

До 3 дни зародиш няма-разберете го! Зародишът се образува от зиготата,когато се вгнезди в матката,а това става след около седмица от акта. Постинорът не убива зародиш-той пречи на зиготата да се вгнезди в матката!

Guest
    аз съм прибягваляла да постинор. Помогна. 14 дни след като го взех имах кръвотечение ама сега всичко е ок

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    vui ne kfa si takaa..az spa s hiliqda momch4eta na vech4er ama sas vsich4ki polzvam prezirvativ...a tii...baxtti bqgai barzo inach4e hodi da praish6 abort
    хаха ама ти май си горда от това
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Да си мислила по рано ако не ти подейства постинора
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Повече от фен
    Град
    Sofia

KU**A
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

abe dushko ti za prezervativi chuvala li si i kak si mogla da mu dadesh 2 pati da svarshi v tebe luda li si kva si

Фен
    Град
    pleven d'ge
    abe horaaaa 4etete we kolko puti da pi6a edno i su6to ne6to POSTINOR NE E NA 100% SIGUREN A NA 86% a na vuprosa ti dali nqkoi e imal problemi sled kato go e priel da nie imahme priqtelkata mi pak zabremenq ne i podeiostva a go pihme okolo 2 4asa smed akta

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
    abe horaaaa 4etete we kolko puti da pi6a edno i su6to ne6to POSTINOR NE E NA 100% SIGUREN A NA 86% a na vuprosa ti dali nqkoi e imal problemi sled kato go e priel da nie imahme priqtelkata mi pak zabremenq ne i podeiostva a go pihme okolo 2 4asa smed akta
    Олеле, наистина ли е забременяла? Да не би да е забременяла от друг акт, преди този, за който сте имали съмнения? Това трябва да си голям карък, за да не подейства точно в твоя случай хапчето

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от tra-la-la
    Олеле, наистина ли е забременяла? Да не би да е забременяла от друг акт, преди този, за който сте имали съмнения? Това трябва да си голям карък, за да не подейства точно в твоя случай хапчето
    ami da ti kaja sumnqvam se da e ot drug akt e vqrno niq s neq vinagi sme si go pravili na doverie no togava prosto izlqzoh mnoo kusno ili ako trqbva da buda to4en v momenta v koito trqbva6e da izlqza tq me pritisna s kraka sq ne iskam da te luja kolkoto i da ti se iska za tova ti kazvam istinata no spokoino poprincip sum 4uval 4e hap4eto deistva

Мега фен
    Град
    SF
    Зна4и по принцип хап4ето действа ама изобщо не е 100% сигурно 4е няма да има проблем. Познавам хора забременели въпреки Постинор.
    Но в твоя слу4ай друг вариант няма, по-добре го пий, щот вероятността да не подейства е сравнително малка. А ако не го пиеш, тогава шансът за бебе си зависи само и единствено от тва била ли си в овулация или не и ще бъдеш ли скоро, което супер трудно се из4ислява.
    А ти си луда да му дадеш да свърши в теб и то 2 пъти! Просто си заслужаваш да стане гаф, като не мислиш!!!!

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    По колко ти плащат?!
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от Sazi

KU**A

а си само на 14

Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake

KU**A

а си само на 14
    И тая въпросната Rum4ityyy в една друга тема говори , че сме й били под нивото , представяте ли си !? Аз съм просто възмутена .. Откога курветата са станали толкова надъхани? Румче не се гордей с факта , че вече не си личи клитор ли имаш или нешо друго , а се срамувай и вземи се гръмни най-сетне! Честно , много ме издразни като каза , че сме ти под нивото! Знаеш ли изобщо какво означава това ???

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake

KU**A

а си само на 14
    И тая въпросната Rum4ityyy в една друга тема говори , че сме й били под нивото , представяте ли си !? Аз съм просто възмутена .. Откога курветата са станали толкова надъхани? Румче не се гордей с факта , че вече не си личи клитор ли имаш или нешо друго , а се срамувай и вземи се гръмни най-сетне! Честно , много ме издразни като каза , че сме ти под нивото! Знаеш ли изобщо какво означава това ???

Ammm da i men qko me drazni.Nai - mnogo me izdrazni s onaq tema "Kolko e gadno vsi4ki da te haresvat" Kato 4e se misli za mnogo velika,ama to4no takiva kompleksarki kato taq puskat takiva tema 6toto nqma s kvo da izpuknat osven s glupo4ata si.
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си