- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- E k'vo e t'va we baxti momi4etata
Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ?
Тва са жени ве брат! С две мозъчни ядра - 1-то да дишат 2-то да се разхождат по магазинитеПървоначално написано от Ne vi razbiram
кво се очудваш?!
Добре де както и вас ви интересува извънредно много размера на гръдната обиколка така и нас може да ни интересува размера на вашето достойнство.
И както не за всички момчета са най-важни гърдите, така и не за всички момичета е най-важна дължината. Това е.
Отърви се от курвата !
Я, намери се някой да ви каже истината. Респект, човек. (:Първоначално написано от Анонимко
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Ti Lud li si we shto ne si i kazal kolko ti e ,15 cm sa ti napulno dostatu4ni,moje da i kajesh daje "okolo 16 " tq da ne mislish 4e shte razbere [ osven ako ne ti go meri s liniq ,tui kato 1 cm ne se zabelqzva ] taka 4e spx suvsem normalen ti e , i trqbvalo da i go kajesh ,da vidim kvo shte kaje !!! Ne sum li prav xora?
ъъ... мен ако ме пита това някоя
веднага ще и бия шита
ъх...
бахти гадното
![]()
а казваш, че изглеждала скромна
ъъ... май си се объркал
хаха![]()
по добре я разкарай
![]()
На тая май не и и пука за тебе. Я най-добре да вземеш да я зарежеш... нея ч вълнуваш не ти, а сещташ се кое
Istinata?!?!Първоначално написано от Drunk In My Desire
Na po kolko ste vie deto tolkova vi interesuva? Na 13 ili 14? I kakvo...kato ne mu e 20 santa i da go ostavi? A o6te po-tupata postupka - da go pita...i to za6toto "iskala da e po-golqm"! Mi tova moje da go popita samo nqkoq 13 godi6na pikla...deto tolkova i e akula.I za6to si mislite 4e golemiq razmer e siguren pokazatel za "strahoten i neveroqten seks"? I kak moje da otdavate takova zna4enie na razmera na penisa?!
Po temata: Postupkata na priqtelkata ti e ploska, povurhnostna, detinska i absolutno netakti4na!!! Ako durji tolkova na razmera ti...da e golqm, mislq 4e e izli6no da ti kazvam kolko 6te sa i silni i 4uvstvata kum teb.Spored men nqma kakvo da se zanimava6 s podobno momi4e ...Nameri si nqkoq koqto ceni teb, a ne vijda v teb samo edin penis!!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Ne ostanah s vpe4atlenieto, 4e vuprosnata devoika go e pitala za tova ...s tazi cel.Qvno tq otdava dosta golqmo zna4enie na tovaПървоначално написано от krem4et0
PS: Sujalqvam 4e pi6a na latinica
What you mean to me
Аз съм на 16.Първоначално написано от Unknow
И най-много обичам да дават оценка на умствения ми багаж или възраст без дори да са си направили труда да се замислят какво точно съм написала и веднага да нападат. (:
И всъщност не, не си падам по 20 сантиметрови и лично за мен размерът въобще не е от нещата, които мога да имам като някакви критерии към дадено момче. Представи си. Не си и мисля, че големият размер е показател за "страхотен и невероятен секс", всъщност мнението ми е на светлинни години от това твърдение.
Това, което определям като истина е единствено поста, който цитирах, а именно че както момчетата могат да имат претенции относно мерките и килограмите на някое момиче, така и момичетата имат това право.
Неразбрана ще си умра и това си е. (:И както не за всички момчета са най-важни гърдите, така и не за всички момичета е най-важна дължината. Това е.
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Tova ve4e e smislen post! =D> Prosto se izkaza dvusmisleno i tova e pri4inata da sum te razbrala pogre6no
Izvinqvam se 4e pi6a na latinica!
What you mean to me
Мислех да защитя поста си, който си цитирала, обаче ти си казала точно това, което и аз бих казала-няма какво да повтарям.Първоначално написано от Drunk In My Desire
Unknown целта на поста ми не беше, за да кажа, че аз харесвам 20 сантиметрови пишки. Но всъщност какво да обяснявам. Смятам че съм се изразила достатъчно ясно. Вече кой ме е разбрал ..
Ve4e da...naistina se izrazi qsno.Sujalqvam 4e ne ti razbrah 1-viq post...no be6e malko dvusmislen.Sega te razbrah i podkrepqm.
What you mean to me
хахаххаххаха не мога маина ... все повече се обеждавам че има хора които са супер зле маина ..колко жалко че мозък не се продава наливен ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Прави се на интересна и опитна. Те, малките момиченца, все на много отворени и вещи в сексуалните теми се правят![]()
Ти що не й каза, "твоята гръдна обиколка колко е"? Тя като ти каже "Кво значение има", ти кажи: "Дано да е над 90см"![]()
Когато момиче няма много опит и го прави с момче, на което му е голям, и то доста, НЕЯ ЩЕ Я БОЛИей за това ти казвам, че тая нищо разбира, само на интересна се прави
![]()
Ха .. лъжеш се .. доста е добре, че мозъка не се продава наливен .. представяш ли си всички да са умни!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
.. всички да са знаещи ..
![]()
![]()
.. не води ли такава мисъл към един безкраен парадокс? .. Никой не говори със никой, всички знаят всички, представи си свят населен само и единствно с роботи
![]()
![]()
..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
да прав си .... доста прав !Първоначално написано от Drak'thul
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
изключително точно и лаконично казано !!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Все повече се убеждавам че жените са най-тъпото племе![]()
Не човек сас сигурност си някав комплекс пука ли ти колко е голям да не си го крал или да си го намерил на улицата ве казваш си направо кат не и харесва размера казваш и да се чупи и тва е господ на едни дава големи а им отнема друго на някой по малак но не им липсва друго взе ми се в раце не го избивай на комплекс да не ти пука немога да те разбера чесно според мен си един комплекс щом те е срам от размера колкото и да ти е незнам просто аз ако бях на твое място щях да си кажа направо пак ако иска да се смее ку е малак или голям не ми пука не сам комплекс сори за езика ма си е така.Първоначално написано от Ne vi razbiram
офффф вижте кфо много пъти съм ставала свидетел на мъжки разговори от сорта на : "гледай я бе бате гледай я кфи цици вади" или обратното "лелеее тази колко е плоскаа" .... тъй че и мъжете не сте цвете за мирисане ... жените много рядко сядаме да обсъждаме пениса на пича , докато мъжете постоянно говорят за цици и секс !
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
tva 4e govorim za Seks e vqrno, No neshto si se oburkala za CICITE ,moga da ti kaja 4e mom4etata nad 17 ve4e ne gledat cicite ,a zadnika ,az sum kazal 4e na vsqko momi4e se ceni vunshniqt vid ne CICITE shtoto ima takiva deto sa s golemi i ne im otiva...
Tova deto nqkoi go pisa da se kaji razmera,HagpyCaH ne si prav bratko ,ti moje da si s 16 ili 17 sm ,tva bez problem shte si kajesh ,no pi4a kato mu e to4no v sredata kakvo bi napravil ? Neznam spored men razmera mu e normalen daje idealen za momi4etata,tva 4e sa go pitali ne ozna4ava 4e e trqbvalo da go kaje i pravilno e napravil...neznam momi4etata sa po zapoznati s tva te da si kajat mnenieto.. no mislq 4e s 15 cm nqma za kvo da se pritesnqva...Razmera E IDEALEN,dr. nad nego e ekstra...
Хммммм яко ... съгласна съмПървоначално написано от Unknow
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!