.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Фен
    Град
    Вкъщи

Re: E k'vo e t'va we baxti momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Ne vi razbiram
    Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ?
    Отиваш до сексшопа взимаш един 35 см 10 степенен розов с вътрешно затопляне вибратор и в првилната поза я оправяш

Фен
    Град
    Sofia
    еи да знаеш че тая е курветина,аз ако съм на тебе така ще и го начукам,че 1 седмица ше ходи бръмбар,щото тия момиченца обичат все някои различен да ги чука защото само с един човек им омръзвало!
    sam ne moga :P

Guest
    leleee kyde si q nameril taq be 4ovek
    mi da probva, kvo pita heh basi maitapa :P

Guest
    Ти я питай ,колко ти е широка путката

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Drunk In My Desire
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де както и вас ви интересува извънредно много размера на гръдната обиколка така и нас може да ни интересува размера на вашето достойнство.
    И както не за всички момчета са най-важни гърдите, така и не за всички момичета е най-важна дължината. Това е.
    Я, намери се някой да ви каже истината. Респект, човек. (:
    Да но поне може да преценим колко ти е голяма обиколката на гърдите без да ги показваш ...

Иначе пич, пускаш патока Дъфи в действие и да се оправя
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    lele.ta na kolko e ``skromnata`` ti priqtelka ? mi ko da ti kaja iz4ukai q ta da vidi 4e 15 sm ne e zle!!!

Guest
    Zashto momiche koeto se interesuva ot razmera na momche trqbva da e kurva?To po taq logika nqkoe momche koeto vse oshte ne e pravilo seks s priqtelkata si da q popita dali e tqsna ili shiroka i ako si izkaje mnenieto che pove4e mu haresva da pravi seks s po tqsno momiche,kakuv shte go izkarate?Che tova za razmer na penesa,grudna obikolka na jenite,muskuli pri mujete,i dupeto na jenite sa tolkova komentirani temi za koito ejednevno se pishat statii v spisaniq,provejdyt se razgovori i t.n.I sprete vsqka vtora duma koqto pishete da e "kurva",takova ponqtie nqma zashtoto vseki si e individualen sam za sebe si i ima pravoto da si pravi seks s koito si iska i kakto si iska,edinstveno momi4e imashto vryzka s mom4e i praveshto seks s drygo prez sushtoto vreme samo togava naistina tova q pravi kurva.
    P.S. Sorry za latinicata no v momenta nqmam BG!

емиии баце...тя че куха като рендето на баба ми ...куха е , че е глупава като Бай Тошо Зарзаватчията от Тутракан глупава е...ама ти шом си се фанал с нея също не ти прави чест...тъй че ако не намерите решение...еби си майката тя даже няма да те пита колко ти е дълъг шот си води записки сигурно... \/
    успех

Guest
    Знаеш ли,15 е достатъчно да направиш както те съветват.Наеби я човек,наеби я като разгонен пес кучка,джаскай юнашки,чак да й качиш шундата в гърлото.Даже по-добре й го отпори отзад в дупцето,повярвай,че няма да те забрави ако и пръснеш анусчето.После естествено я заеби,такива са най-долни курви,бъди спокоен,ще я шибат много по-малки курове от твоя и много на брой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си