- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Защо от както правя секс цикълът ми е нередовен?
zdraveite, problema mi e sledniq. ot kakto pravq sex (okolo 4 meseca) cikulut mi e mnogo neredoven, vinagi zakusnqva. na kakvo se dylji tova. predi da pochna da go pravq si idva66e vseki mesec o edo i sy6o vreme.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Може би е съвпадение.Надявам се, че правиш секс с презерватив.Или може би се притесняваш да не си бременна всеки път и му влияеш на психическо ниво.![]()
мила и при мен е така нз дали е така но самиказвали че наистина секса влиае на цикала ако го правиш по-често
Май при свсички е така и е на психическа основа.Въпреки че го правим винаги с презерватив,ако нещо съм се осъмнила и се притеснявям,винаги точно тогава закъснява.Когато не сме правили или съм напълно сигурна забравям за това кога ще ми дойде и дори подранява тогава.Странна работа!?Винаги от както правя секс се влияе от настроенията ми
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
хах при мен пък се получи точно обратното.
Преди да почна да правя сексми идваше на 23,24-я ден.Кой квото прави,аз все във мензис.
След като почнах редовно се нормализира на 29,30-я ден.Така е и до сега,вече близо 11 години-може би със леки изключения,когато ми е закъснявало с няколко дена.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???