.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Голям фен

Moderated: Защо от както правя секс цикълът ми е нередовен?

zdraveite, problema mi e sledniq. ot kakto pravq sex (okolo 4 meseca) cikulut mi e mnogo neredoven, vinagi zakusnqva. na kakvo se dylji tova. predi da pochna da go pravq si idva66e vseki mesec o edo i sy6o vreme.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Може би е съвпадение.Надявам се, че правиш секс с презерватив.Или може би се притесняваш да не си бременна всеки път и му влияеш на психическо ниво.

мила и при мен е така нз дали е така но самиказвали че наистина секса влиае на цикала ако го правиш по-често

Голям фен
    Май при свсички е така и е на психическа основа.Въпреки че го правим винаги с презерватив,ако нещо съм се осъмнила и се притеснявям,винаги точно тогава закъснява.Когато не сме правили или съм напълно сигурна забравям за това кога ще ми дойде и дори подранява тогава.Странна работа!?Винаги от както правя секс се влияе от настроенията ми
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    хах при мен пък се получи точно обратното.
    Преди да почна да правя секс ми идваше на 23,24-я ден.Кой квото прави,аз все във мензис.
    След като почнах редовно се нормализира на 29,30-я ден.Така е и до сега,вече близо 11 години-може би със леки изключения,когато ми е закъснявало с няколко дена.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си