.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Как може бе?!?!?!

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Боже докога ще ни слагате всички под един знаменател, много се дразня така, това, че ти си попаднал на момиче, което незнае какво иска от живота и незнае смисъла на думата:"Обичам те!" незначи, че всички са такива!!!!! Според мен отчасти вие момчетата също имате вина, защото винаги си намирате такива момичета - супер гъзарки, на които винаги трябва да се угажда, вие го правите и те ви се качават на главата и след това вече сте им безинтересни и просто ви зарязват!!! Не казвам, че наистина няма такива момичета, да пълно е с тях, но помислете и ти и всички момчета, които го четат това - искате свястно момиче, но кукличките, които се обиличат по последна мода и някой части на тялото им са отвънка, не могат да знаят какво искат от живота, от любовта, те просто знаят само коя дрешка е модерна и коя не, знаят да слагат слънчевите очила, да позират на снимките и тва е!!! Но вие момчетата ги харесвате такива, нали!?! Еми тогава как няма да ви нараняват??? Не гледайте само външния вид, достатъчно е момичето да с поддържа, нищо, че не ходи облечено по последна мода!!!

Как да не ви слагам под общ знаменател,като аз съм бил много момичета!Като казвам много е наистина много!Достатъчно съм ги прецаквал тези които описа "кукличките",но ето с това момиче сме били и преди заедно.Въпроса беше,че аз бях с нея и харесвах една друга(бях хлътнал),ходихме 2 седмици и аз виждах,че почва да се привървза и казах "не искам да те нараня,не го заслужаваш".Но колко и тъпо да звучи,да харесвах другото момиче и исках да съм с нея,но не бях щастлив,а пък с това момиче..не знам имаше някаква "магия" в нея която ме караше да се чувствам хубаво,някак си бях добре с нея!И когато се разделихме,осъзнах,че съм изпуснал човека,който може да ме направи щастлив!Осъзнах се навреме така да се каже и после пак тръгнахме(т.е. сегашната ни връзка),ние бяхме щастливи,просто,като се видехме умирахме един за дуг и накрая пълната измислица!!!!И аз едва ли не си мисля,че ми го е върнала!!!Не знам и аз!!!

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от prob
    Как да не ви слагам под общ знаменател,като аз съм бил много момичета!Като казвам много е наистина много!Достатъчно съм ги прецаквал тези които описа "кукличките",но ето с това момиче сме били и преди заедно.Въпроса беше,че аз бях с нея и харесвах една друга(бях хлътнал),ходихме 2 седмици и аз виждах,че почва да се привървза и казах "не искам да те нараня,не го заслужаваш".Но колко и тъпо да звучи,да харесвах другото момиче и исках да съм с нея,но не бях щастлив,а пък с това момиче..не знам имаше някаква "магия" в нея която ме караше да се чувствам хубаво,някак си бях добре с нея!И когато се разделихме,осъзнах,че съм изпуснал човека,който може да ме направи щастлив!Осъзнах се навреме така да се каже и после пак тръгнахме(т.е. сегашната ни връзка),ние бяхме щастливи,просто,като се видехме умирахме един за дуг и накрая пълната измислица!!!!И аз едва ли не си мисля,че ми го е върнала!!!Не знам и аз!!!
    => И ти незнаеш кво искаш ... "не си знаел"
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Афектиран си.Не всички сме тъпи .....,но не бих си направила труда да те убеждавам,сам ще го разбереш.А и да ,ако не се занимаваш с лигли може би няма да имаш такива проблеми.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Варна
    Ей на такова мислене като твоето,най - много се дразня!наранен си-ок,не си единствен..гневна тема за момичето-ок,отново не си единствения...да ама после почваш да говориш някакви работи,че никоя повече не заслужава нищо,ще си играеш с тях...ами като мислиш,че ВСИЧКИ на възраст от 14-16г са еднакви,тогава се хвани с някоя лелка бе....пуу...

И на всичкото отгоре излиза,че и ти не си знаел какво искаш....ама не..само момичетата не знаят какво искат...

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

ей ей аз съм си на 16 и мн добре си знам кво искам .. не дей тука да обиждаш сичко наред ок ?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами да ти кажа аз съм на 16 и знам определено какво искам. От доста време съм забелязала, че има един кръговрат в любовните отношения: както например ти- влюбваш се в момиче и накрая тя те заебава, ти намразваш момичетата и решаваш ти да почнеш да ги заебава, и тръгваш с свястно момиче, което си мисли, че живота е само любов и рози, но ти вече си намразил момичетата и я заебаваш, така пък тя намразва момчетата, защото ти си бил този, който е обичала и си и разбил сърцето, и си мисли, че всички момчета са еднакви, и накрая тя почва да ги заебава. И според мен всичко тва си се върти ли върти... Надявам се да сте ми схванали логиката. След време според мен, ще намериш момиче, което да е достойно за теб. До тогава не се затваряй в себе си, излизай с приятели, забавлявай се, и се опитай да си отговориш на въпроса: Какво е виновна бъдещата ти приятелка, за това, че старата е била кучка?Успехи

Град
    Студентски град!
    Mного си прав и вече мислиш трезво...дай са батко ти да ти обясни 1 нещо!Споменах го в другите теми...те не искат обичливо и грижливо момче а такъв които да прави всякакви простотии и да не им пука за момичето!Те си искат ДРАМА...ето го момчето за него тя е била всичко и какво?Я кажете нали уж такива искате да ама не!Те ей така ще си намерят причина и ще ти кажат,че не иска да е с теб(щот са тъпи и си искат драма и страдание)!Слушай ме и не се привързвай към момичетата не ти трябва,след 25г. вече може да си имаш сериозна приятелка с която ще можете да се обичате и т.н.така де до тогава едва ли ще ти трябва и да се жениш и деца да имаш...праи си кефа са не ти трябва сериозна...Тва за общия знаменател си е така мнозинството избира Президен и Правителство така,че без 1%-0,5% и с него се 1 и също е....

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    => И ти незнаеш кво искаш ... "не си знаел"
    Определено..

Кво се оплакваш като и ти си на нейния акъл
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами да ти кажа аз съм на 16 и знам определено какво искам. От доста време съм забелязала, че има един кръговрат в любовните отношения: както например ти- влюбваш се в момиче и накрая тя те заебава, ти намразваш момичетата и решаваш ти да почнеш да ги заебава, и тръгваш с свястно момиче, което си мисли, че живота е само любов и рози, но ти вече си намразил момичетата и я заебаваш, така пък тя намразва момчетата, защото ти си бил този, който е обичала и си и разбил сърцето, и си мисли, че всички момчета са еднакви, и накрая тя почва да ги заебава. И според мен всичко тва си се върти ли върти... Надявам се да сте ми схванали логиката. След време според мен, ще намериш момиче, което да е достойно за теб. До тогава не се затваряй в себе си, излизай с приятели, забавлявай се, и се опитай да си отговориш на въпроса: Какво е виновна бъдещата ти приятелка, за това, че старата е била кучка?Успехи
    +1
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Мхм.
    Интересно ми е обаче кога успя да излезеш със всички момичета, че да си правиш такива големи изводи? Друг е въпросът, че ходиш само с тинейджърки - нормално е да не знаят какво искат. Ти какво очакваш от едно 14 годишно момиче?

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Как може бе?!?!?!

ПФффф може ли всички момичета от възраст 14-16 да сте толкова тъпи?!?!Как може един път да не знаете,какво искате от тоя живот?!?!Как?!
    Ето на сега ще ви разкажа една истотиика,която ме накара да се променя!!!
    Значи ходих с приятелката си 3 месеца.Обичах е повече от всичко на този свят,наистина повече от всичко!!!Който ми каже,че е било малко време за да изпитам такива чувства....ГРЕШИ!!!!!Разбират ли че единственото,което исках да направя за това момиче е да му дам щастието на тоя живот,защото тя ми казва,че аз съм нейното щастие!!!Разбирате ли че тя ме вкара в пълната илюзия,че на този свят има наистина разлика от момиче до момиче,че не всички са курви и не всички "ТЪПИ ПУТКИ" с извинение!!!!Тя беше единсвената,която е държала в ръката си:мечти те ми,живота ми,щастието ми и сърцето ми!!!Просто в нея открих нещото,което съм търсил в този живот!!Намираш човек който те обича истински(поне си мислих така),приятел на който може да споделиш всичко,който те подкрепя в трудни моменти,абе изобщо всичко от което има нужда един човек!!!!И накрая какво...?!?!?!Късаме,защото тя има проблеми уж!!!После така се скрахме и и казах,че я мразя!!Тя после ми звъни и ми казва "моля те кажи ми,че не ме мразиш и че не е свършило всичко",при което аз и се скарах хубаво и тя не можеше да си отвори устата и ми каза,че после ще поговорим!После ми като се обади,разбирате ли че тя ми плаче и ми казва,че има нужда от мен и не можела без мен,което ме накара пак да почувствам малко от малко щастие!После вечерта тя пак ми се обаджда и беше омърлушена и и казах да не си промени решението пак,защото само това правише и тогава ми изръси "не мога повече да те лъжа,има и 3-ти човек",при което с тези думи имах чувството,че живота ми си отиде!!!Разбирате ли,че не мога да се спра да плача,плаках,като малко дете и за какво за пълните лъжи!!!Просто седях точно в този момент на терасата на 5-тия етаж и си казвам "скачам,няма за какво да живея повече",всичко си отиде с нея всичко!!!И тя ми казва "някой ден ще разбереш,че е било за добро"!Да евала,че ми каза,че изпитвла чувства към друг,но след толкова време ли трябваше?!Тя ми казва "и аз вярвах,че те обичам!"Пффф ТЪПИ ПУТКИ СТЕ СВИЧКИТЕ!!!ДО ЕДНА!!!!!И най-лошото е че има чувства към един нейн много добър приятел!!!И аз и казах "Да влюбена си в него,даобичаш го,но в истинския смисал на думите!!!Питай,който и да било,който е имал така връзка и ще разбереш,че ти си влюбена в начина по който се държи с теб,по това,че те разбира и че винаги е до теб,а не в самия него!!!И единсвеното,което ще стане е да го загубиш!!!Тогава ще разбереш,че си изпуснала човека за теб с който си била щастлива".Алее изобщо,толкова много намразих момичетата покрай нея,че сега на всяка следваща кучка мисля да и разкатая фамилията!!!!Като за начало ще започна от една вифша!!!!!Та искам само да кажа на недораслите момиченца!!!!Не си правете труда да казвате думата "обичам те" тя не е за вас,само злоупотребявате с нея!!Та въпроса ми е..ЗАЩО ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ И НЯМА ЕДНА СВЯСНА!!!!!!!!
    Още 1 от моя клуб...Попаднал на доста глупава пикла!Прецакал си се пич,не си го слагай и давай напред!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    in my world!
    dobre razbiram 4e si qdosan i az moje da se qdosam i da trugna da obijdam vsi4ki mom4eta togava sig 6te izpi6e6 romani 4e ne sum prava i v toq slu6ai az sum na 14 i ZNAM kakvo iskam i se stremq kum nego(ne v luboven plan govorim)a v luboven 90% ot momi4etata sa taka,no az ne sum i neiskam da sum 6tom kato sum s nqkoi go uvajavam a kogato vidq 4e toi men ne me uvajava i sum mu ei taka togava 6te go zareja
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Хаха аз тогава знаех,какво исках!Това ви обяснявам,исках да съм с другото момиче и това направих тогава!Казах ви просто,че не съм бил щастлив с нея и че просто съм се чувствал добре с това момиче!Беше различно!Това,че се осъзнах навреме и разбрах,какво съм изпуснал е друго!!!А колкото до излизането с всички момичета...Не не съм излязал с всички,но с достатъчно за да си направя изводите!Да може да сте прави,че не всички сте такива и аз имам добри приятлки,но ако тръгна с някоя от тях пак ще се окаже поредния боклук!!!Може би съм толкова наранен,защото за пръв път осетих истинската любов,може да намразя момичето,но колкото и да ме боли и да не искам да си го призная,Тя беше тази,която ми показа,какво е истинската любов и обич,какво е една истинска връзка,макар за кратко!Защото до преди това аз си бях поредното женкарче,което не не му пукаше за нищо и за никой!И сега ще ви кажа нещо,което сигурно повечето момичета искате да чуете!!!Да!Хубавите момчета,всички сме едни и същи,както и хубавите момичета!!!Просто в един момент,когато усетим любовта ние се променяме коренно,превръщаме се в нещо,което даже не сме си и мислили,че може да бъдем и за какво?!За някво тъпо момиче!А вие ставате поредната тъпа кучка!!!Защото аз до сега не съм чул от курвичка някоя да стане свясна!Поне до сега не съм!!!

Град
    Там някъде :)
    Право в десетката ! Лошото е че си права и това е ежедневието на повечето "хора" !

Момичетата на тази възраст, поне повечето очакват нещо, но обикновенно се отказват, когато видят, че не го получават.
    Впрочем ти самият си наранявал много момичета, както спомена, така че всичко се връща, нали се сещаш... а това да сложиш под общ знаменател всички е леко невъзможно - излизал си с много, но не и с всички до една.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

От една страна имаш право наранен си да ... но наистина не слагай всички под общ знаменател това че ти си попадал на неподходящи незначи че всички не знаят какво искат и са пикли както повечето споменха

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Боже докога ще ни слагате всички под един знаменател, много се дразня така, това, че ти си попаднал на момиче, което незнае какво иска от живота и незнае смисъла на думата:"Обичам те!" незначи, че всички са такива!!!!! Според мен отчасти вие момчетата също имате вина, защото винаги си намирате такива момичета - супер гъзарки, на които винаги трябва да се угажда, вие го правите и те ви се качават на главата и след това вече сте им безинтересни и просто ви зарязват!!! Не казвам, че наистина няма такива момичета, да пълно е с тях, но помислете и ти и всички момчета, които го четат това - искате свястно момиче, но кукличките, които се обиличат по последна мода и някой части на тялото им са отвънка, не могат да знаят какво искат от живота, от любовта, те просто знаят само коя дрешка е модерна и коя не, знаят да слагат слънчевите очила, да позират на снимките и тва е!!! Но вие момчетата ги харесвате такива, нали!?! Еми тогава как няма да ви нараняват??? Не гледайте само външния вид, достатъчно е момичето да с поддържа, нищо, че не ходи облечено по последна мода!!!

sъгЛаснааА... +1

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Добре бе пич.. наранен си .. ми то всички сме били наранявани. Това какво означава? Че трябва да мразим противоположния пол ли?

Пък и ти спомена че си бил женкар..дойде и твоето време да усетиш болката от любовта.. както казаха по горе - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    bravo e to4no taka si e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ми ас сам на 13 и сам се ебала с много хора просто ми е кеф да се гавря с тях!!!!!!! и сам много готина пичка, много ми пука кфо пишеш за нас не се интересувам от хорското мнение обичам да исполсвам момчетата

Пффф ТЪПИ ПУТКИ СТЕ СВИЧКИТЕ!!!ДО ЕДНА!!!!!

Не слагай всички под общ знаменател..

Не знаеш ли, че всичко се връща..

Как може да ни слагаш всички под общ знаменател?

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!

Не всички момичета можем да бъде поставени под общ знаменател!

Това е поговорката: "Всичко се връща!"

Не ни слагайте под общ знаменател!
    ХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХ аХаХаХаХаХаХаХа
    Another version of the truth

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Ми ас сам на 13 и сам се ебала с много хора просто ми е кеф да се гавря с тях!!!!!!! и сам много готина пичка, много ми пука кфо пишеш за нас не се интересувам от хорското мнение обичам да исполсвам момчетата

Пффф ТЪПИ ПУТКИ СТЕ СВИЧКИТЕ!!!ДО ЕДНА!!!!!
    Tui che si imala edno gadje i si go ostaela ne znachi che si typa putkaaa ama si typa mai de

напротиф, фсички от селото са ме минали и сам най готината!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си