- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли наконтени, женствени, модерни гайчета?
Азисе, а ти не забравяй, че под понятието "метро-сексуален" доста често се разбира друго нещо. А понеже едва ли сам ще разбереш да уточня - в 80% от случаите понятието "метро-сексуален" се използва, за да не се почувства обиден някой "хомосексуален", или "транссексуален", и за да няма обвинения в дискриминация. Та затова се измисли и това понятие.
П.С.> От изброените от теб само БекъмП е метро-сексуален, но той всъщност, признавайки, че носи гащите на жена си може и за транссексуален да мине.
П.С.2> Ако според теб и Божинов и Бербатов са метро-сексуални, то тогава излиза, че горе-долу 100% от момчетата са метро-сексуални.![]()
Левски шампион але але!
Ммм..най-накрая във форума дойдоха хора,които да ме подкрепят!А и само да вмъкна-не всички носят грим!В повечето случаи най-много фон-дьо-тен,в което няма нищо лошо.Всеки е имал периоди,в които си има много пъпки и се чуди как да ги покрие...И няма нищо лошо момчето да изглежда като от корица на модно списание
Абе то и аз нямам нищо против този тип момчета и даже доста ми допадат , ама да видя някой намазан с фон дьо тен ми идва малко в повечкоПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
Тва си е направо ужасно...Примерно приятеля ти да е по-суетен и поддържан от теб
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
to4no takaПървоначално написано от rali4ka91
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
mi draznqt me i se otvarqt mnogo ma nqkoi den 6te si go polu4at :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Емчи то ний готянитйе сми си надутйи![]()
2т. системно
obicham da im trosha kokalite :]
1-во Благодаря че ми поясни това не го знаехПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
2 мисля че ме разбра на каде бия няма да ги водим метро-сексуални а по потдържани момчета
3 ..... има много злобари у тоя форум![]()
4 за да си такъв тип момче трябва да си добре осигорен от към финансийте![]()
п.п. аз не съм такъв но ако имам шанс бих станал нека на кучетата не им харесва а на барбитата да им харесва :P
Външноста не е от значение!!!Но се пак не мога да възприема някой готин пич с прилепнали дънки и розова тенска...Абе мъж като мъж само се подържа повече :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
na4i fe6anite nemogat da si xvanat momi4e i se praqt na pedali da gi haresvat hahaahПървоначално написано от k-3
Добре... са какво ви пречат прилепнали дънки това си е наи обикновен традиционен панталон... защо трябва да убуваме някакви гащници дето мога да вязат трима като мене в тях ?Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Hahu Hihi
emi... kato gi pogledna vyn6no me draznqt ama nqkoi moje i da sa dobri horica...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Бе хора кофтито е, че останаха много малко "обикновени" момчетаСмисъл или са някви разфърляни "рапЕри" или чалгарчета (а недай си боже и двете...
), ааа да или най-новото- емота
Аз най- си се кефя на някви по-средни... Т.е. не красавците, дето обуват панталони, в които ше се побере някой сумист, нито разни с по-прилепнали дрехи от мен
Ех, сега в съзнанието ми изплува една снимка на бифше гадже с леко смъкнат черен панталон, черни кецове, сиви връзки и сива риза- ей ми го идеала за момчешко облекло
![]()
П.С. В крайна сметка важното е да се обичаме- Кирчооо утре като те видя ти нося пръстен за годежа като си толква на зор![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Пръстен лесна работа... имам някакви черни джинси сива ризка имам.. ама па кецове от де изкопая..Първоначално написано от ludo_mace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahu Hihi
ами зависи си от човека. не ми пука дали ще е с маратонки , ботушки или кубинки.. или нз си кфо.. дали ще е с розова блузка или с черна.. ако човека ме кефи като характер и външност (лице , тяло ) не е важно облеклото.
Ееее чакайте малко сега вие зехте да прекалявате приленали дънки розови ризки не говорим за геове говорим за така наречените фешъни.
Те не са такива до колкото ги знам.
И това със фондю тена бива... или пудра ама нищо повече потдържани вежди епилация на по голямата част от тялото...... примерно и безцветен лак на ноктите за блясък е може и без него
а дрехите ....... от тез марковите и скъпите дето се водятприческа като тея на футболистите
дълги коси разни със руси кичури и онея венчета (като гребени дето са от черна пластмаса) и ленти.......
Пък и съм забелязал че тези фешъни дето им викате са футболисти или манекени други не съм виждал........
педалите долу![]()
секи има право на вкусПървоначално написано от Pezzzz
просто не се кефя на мъж с прилепнали динки
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
И аз съм много против.. но има много добри хора из тях например имах един колега дето е опратен и е много съвестно и добро момчеПървоначално написано от Pc News
![]()
Hahu Hihi
Къф колега бълнуваш пък тиПървоначално написано от Pezzzz
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
tozi tip hora,zardno s 4ernite i rqzani bratq(po religiq) v edna torba i aireeee neide u Afrika primerno![]()
az NE podtikvam kum razsizum![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ех мислех си че ще направим добро обяснение по темата.
Но прекалено тъпо подхождате със тея ограничени постове и мислене.
Явно не ставате за сериозни теми.....типичното лапешко подхождане
За тебе бих еректирал на сън, а тя желае още водка - от тая скъпата! Некой ден нема си опазиш дупата!![]()
Левски шампион але але!