.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Азисе, а ти не забравяй, че под понятието "метро-сексуален" доста често се разбира друго нещо. А понеже едва ли сам ще разбереш да уточня - в 80% от случаите понятието "метро-сексуален" се използва, за да не се почувства обиден някой "хомосексуален", или "транссексуален", и за да няма обвинения в дискриминация. Та затова се измисли и това понятие.
    П.С.> От изброените от теб само БекъмП е метро-сексуален, но той всъщност, признавайки, че носи гащите на жена си може и за транссексуален да мине.
    П.С.2> Ако според теб и Божинов и Бербатов са метро-сексуални, то тогава излиза, че горе-долу 100% от момчетата са метро-сексуални.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ммм..най-накрая във форума дойдоха хора,които да ме подкрепят! А и само да вмъкна-не всички носят грим!В повечето случаи най-много фон-дьо-тен,в което няма нищо лошо.Всеки е имал периоди,в които си има много пъпки и се чуди как да ги покрие...И няма нищо лошо момчето да изглежда като от корица на модно списание

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ммм..най-накрая във форума дойдоха хора,които да ме подкрепят! А и само да вмъкна-не всички носят грим!В повечето случаи най-много фон-дьо-тен,в което няма нищо лошо.Всеки е имал периоди,в които си има много пъпки и се чуди как да ги покрие...И няма нищо лошо момчето да изглежда като от корица на модно списание
    Абе то и аз нямам нищо против този тип момчета и даже доста ми допадат , ама да видя някой намазан с фон дьо тен ми идва малко в повечко Тва си е направо ужасно...Примерно приятеля ти да е по-суетен и поддържан от теб

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да адски много им се кефя!!!

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Мен лично много ме дразнят , ада не говорим и за походката
    to4no taka
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi draznqt me i se otvarqt mnogo ma nqkoi den 6te si go polu4at :P

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Емчи то ний готянитйе сми си надутйи
    2т. системно

obicham da im trosha kokalite :]

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Азисе, а ти не забравяй, че под понятието "метро-сексуален" доста често се разбира друго нещо. А понеже едва ли сам ще разбереш да уточня - в 80% от случаите понятието "метро-сексуален" се използва, за да не се почувства обиден някой "хомосексуален", или "транссексуален", и за да няма обвинения в дискриминация. Та затова се измисли и това понятие.
    П.С.> От изброените от теб само БекъмП е метро-сексуален, но той всъщност, признавайки, че носи гащите на жена си може и за транссексуален да мине.
    П.С.2> Ако според теб и Божинов и Бербатов са метро-сексуални, то тогава излиза, че горе-долу 100% от момчетата са метро-сексуални.
    1-во Благодаря че ми поясни това не го знаех
    2 мисля че ме разбра на каде бия няма да ги водим метро-сексуални а по потдържани момчета
    3 ..... има много злобари у тоя форум
    4 за да си такъв тип момче трябва да си добре осигорен от към финансийте

п.п. аз не съм такъв но ако имам шанс бих станал нека на кучетата не им харесва а на барбитата да им харесва :P

Външноста не е от значение!!!Но се пак не мога да възприема някой готин пич с прилепнали дънки и розова тенска...Абе мъж като мъж само се подържа повече :P
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    1-во Благодаря че ми поясни това не го знаех
    2 мисля че ме разбра на каде бия няма да ги водим метро-сексуални а по потдържани момчета
    3 ..... има много злобари у тоя форум
    4 за да си такъв тип момче трябва да си добре осигорен от към финансийте

п.п. аз не съм такъв но ако имам шанс бих станал нека на кучетата не им харесва а на барбитата да им харесва :P
    na4i fe6anite nemogat da si xvanat momi4e i se praqt na pedali da gi haresvat hahaah

Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Външноста не е от значение!!!Но се пак не мога да възприема някой готин пич с прилепнали дънки и розова тенска...Абе мъж като мъж само се подържа повече :P
    Добре... са какво ви пречат прилепнали дънки това си е наи обикновен традиционен панталон... защо трябва да убуваме някакви гащници дето мога да вязат трима като мене в тях ?
    Hahu Hihi

Фен
    Град
    Varna
    emi... kato gi pogledna vyn6no me draznqt ama nqkoi moje i da sa dobri horica...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Повече от фен
    Бе хора кофтито е, че останаха много малко "обикновени" момчета Смисъл или са някви разфърляни "рапЕри" или чалгарчета (а недай си боже и двете... ), ааа да или най-новото- емота Аз най- си се кефя на някви по-средни... Т.е. не красавците, дето обуват панталони, в които ше се побере някой сумист, нито разни с по-прилепнали дрехи от мен Ех, сега в съзнанието ми изплува една снимка на бифше гадже с леко смъкнат черен панталон, черни кецове, сиви връзки и сива риза- ей ми го идеала за момчешко облекло
    П.С. В крайна сметка важното е да се обичаме- Кирчооо утре като те видя ти нося пръстен за годежа като си толква на зор
    Хакерка с пистолет !!!

Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Бе хора кофтито е, че останаха много малко "обикновени" момчета Смисъл или са някви разфърляни "рапЕри" или чалгарчета (а недай си боже и двете... ), ааа да или най-новото- емота Аз най- си се кефя на някви по-средни... Т.е. не красавците, дето обуват панталони, в които ше се побере някой сумист, нито разни с по-прилепнали дрехи от мен Ех, сега в съзнанието ми изплува една снимка на бифше гадже с леко смъкнат черен панталон, черни кецове, сиви връзки и сива риза- ей ми го идеала за момчешко облекло
    П.С. В крайна сметка важното е да се обичаме- Кирчооо утре като те видя ти нося пръстен за годежа като си толква на зор
    Пръстен лесна работа... имам някакви черни джинси сива ризка имам.. ама па кецове от де изкопая..

Hahu Hihi

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами зависи си от човека. не ми пука дали ще е с маратонки , ботушки или кубинки.. или нз си кфо.. дали ще е с розова блузка или с черна.. ако човека ме кефи като характер и външност (лице , тяло ) не е важно облеклото.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ееее чакайте малко сега вие зехте да прекалявате приленали дънки розови ризки не говорим за геове говорим за така наречените фешъни.
    Те не са такива до колкото ги знам.

И това със фондю тена бива... или пудра ама нищо повече потдържани вежди епилация на по голямата част от тялото...... примерно и безцветен лак на ноктите за блясък е може и без него
    а дрехите ....... от тез марковите и скъпите дето се водят прическа като тея на футболистите дълги коси разни със руси кичури и онея венчета (като гребени дето са от черна пластмаса) и ленти....... Пък и съм забелязал че тези фешъни дето им викате са футболисти или манекени други не съм виждал........

Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Добре... са какво ви пречат прилепнали дънки това си е наи обикновен традиционен панталон... защо трябва да убуваме някакви гащници дето мога да вязат трима като мене в тях ?
    секи има право на вкус просто не се кефя на мъж с прилепнали динки
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Цитирай Първоначално написано от Pc News
    педалите долу
    И аз съм много против.. но има много добри хора из тях например имах един колега дето е опратен и е много съвестно и добро момче
    Hahu Hihi

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от Pc News
    педалите долу
    И аз съм много против.. но има много добри хора из тях например имах един колега дето е опратен и е много съвестно и добро момче
    Къф колега бълнуваш пък ти
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    tozi tip hora,zardno s 4ernite i rqzani bratq(po religiq) v edna torba i aireeee neide u Afrika primerno
    az NE podtikvam kum razsizum
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

tova sa si 4isti pedal4eta

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ех мислех си че ще направим добро обяснение по темата.
    Но прекалено тъпо подхождате със тея ограничени постове и мислене.

Явно не ставате за сериозни теми..... типичното лапешко подхождане

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    За тебе бих еректирал на сън, а тя желае още водка - от тая скъпата! Некой ден нема си опазиш дупата!
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си