Пили ли сте?Аз много искам да пробвам..предполагам сте чували, че в някой страни е забранен и никъде не се продава чист, някъде 25% а това е малко трябва да е над 45% и е доста скъп.По магазини за алкохол не се продава само в някой барове и дискотеки.Та ако някой е опитвал нека сподели впечатления![]()
i az iskam da go opitam tova.. 1n priqtel e opitval i kaza, 4e e mn razbiva6to!!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
huh i az sam 4uvala,4e e mnogo dobro.. ama ne iskam da opitvam .. ne si padam po tezi ne6taПървоначално написано от stereophonix
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Hm da pila sum ,no nqma osobenni spomeni ot ve4etra!zna4i be6e v kiten,i barmanut neiska6e da mi dade doooosta dulgo vreme,za6toto sum bila momi4e no nakraq 1 fr mi kupi i kakvo da vi kaja-napiva6 sedooooosta burzo,ni6to osobenno
Тва е токсично ве. По добре гъби мухоловки.
Аз, лично, не съм пила, но, доколкото знам, има много хубав вкус.
Иначе, по принцип съм халюцинирала след зверско напиване и ще ви кажа, че въобще не е приятно. Ако някой знае защо ми е станало така (цигари, 2 големи водки Флирт, 2 менти, 1 мента с кола, 1 мента с мляко и 2 бири) да каже плс![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Абсентът е забранен и в България.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Mi nz kak tui e zabranen,6tot tuka go ima v edno gyzarsko kafe.Pyk mi kazaha 4e bilo 85% ili 90% spirt tva i ot edno malko moje mn da se omajeshПървоначално написано от Sportexz
iska mi se da probvam;]
Първоначално написано от Sportexz
kak 6te e zabranen, vijdala sam da go prodavat! 40 lv. nqkade butilkata mai.. emi .. hah nz kfo to4no predstavlqva, ama efekta e kato pri nqkoi narkotici..
Щом си го виждала кажи на бат Бойко 'щото наистина е забранен ако неверваш ела ме ритни или като одиш у чужбина купи си и пробай да минеш границата(е треа все пак да решат да те тарашат наще митничари, а те на влизане в БГ не си дават зор за българи).Първоначално написано от moreLi
Death gotta be easy, 'cause life is hard
hahaha az pa sum pil Absen 75% podaruk kupen ot evropa za nad 50 evro beshe ... mani mani kvo pri4iniava ... ne moje da se pie 4ist ... ima si spetzialen na4in po koito se pie i tozi na4in e opisan v edna knijka deto e zavurzana za butilkata ... ludnitza ehahah
M2O Musica allo stato puro!
ако ще да говориме за разбиващи неща... направо да ви дам списа с неща от аптеката ... да ходите да си ги земете и да се разбиете до смърт ...![]()
kade si vijdala?Първоначално написано от moreLi
az sum pila, veliko e! ....oba4e svur6ih zapasite. PLS ako zmaete kude ima, kajete
pi6ete mi na infinity666@abv.bg
Е как няма да е забранен тва е отрова.Не бих опитал,по добре да си се напия с обикновен алкохол от колкото с някви отровиПървоначално написано от Sportexz
![]()
пил съм абсент 75% от чужбина ми донеси една приятелка 80$ мисля че беше и даже имам удома още е останала малко по-малко от половин бутилка.Подпалва се отгоре преди да го пиеш,след тва около половин час гърлото ти гори напрао те изгаря филми големи...пиян/надрусан....една чашка ти тряа и си абсолютен аут!![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
axxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax
TVA ME RAZBI...No si e verno de...
Гъбената салатка на Хари Потър яла ли си?
neshto mi izglejdash tupa...Първоначално написано от ^Green_Lady^
да бе на сироп за кашлица..баш на свещи за гъз
много си му е добър вкуса..кой знае кво сте пили :P
пари много това сий верно ама...кво муй![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Точно щот е забранен се продава в Билла за 28.80лв. бутилката ама друг въпрос е това- разрешен е до някакъв определен процент над който вече е забраненИначе този в Билла не е хубав напива те от 200 - 250 грама ама иначе на Мелник има един дядка дето прави много хубав
![]()
50гр. и си готов ама оня маи верно е забранен
![]()
Мен лично много ме кефи да се напия с такова нещо щото на сутринта нито глава ме цепи нито дъхът ми е все едно съм изял цяла махала цигани, а ми е свежо някфо
Не съм препивал с такова нещо и незнам какво се случва като препиеш...
![]()
![]()
minalata nova godina pih Absent!Imashe si vkus to4no na sirop za kashlica...adski silen i prerqzvasht vkus...ne znaeh kak da go opisha...ama ne mi haresa opredeleno,a mislq 4e ne beshe bokluk,zashtoto gadjeto mi i oshte edin bqha dali dosta pari za nego(50 kinta mai)Първоначално написано от SkiT
pil sum absent tozi koito e v diskotekite e slaba imitaciq, s lunchev brqg po nqkoi zavedeniq sam chuval che ima dobyr glavno donesen ot chujdenci no tam e mnog okashe i malko hora mogat da opitat. Tova koeto pih Stava na vkus, ne e zle, no e s niska procentnost..kam 10-20% max, no toi mai e ot imitaciite koito prodavat v Metro..istinski absent nadali she ima v Bg za prodan i dori da ima...trudno she zemesh.
абе незнам ама ако не се лажа абсент го слагат в някои котеили дето са в едни малки 4а6ки а колко е истински е друг вапрос !