.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    VLUBENA_V_NEGO
    Guest

pomognete mi molqvi

Zna4i az imam malko rqdko sly4va6t se i mojebi mn sme6en za nqkoi problem.NO POVQRVAITE POPADNETE LI V TAKAV ZATVOREN KRUG NQMA IZLIZANE KAKVOTO I DA PRAVITE SE NE SE POLY4AVA I NZ ZA6TO.
    ETO GO PROBLEMA MI:MN si haresah edno mom4e ot moq klas,nali znaete taini pogledi prez celiq den v vseki 4as,POSTOQNO.da zvy4i mn hybavo no da be6e samo tova toi e srmejliv eli prosto e takav ob6yva samo s priqtelitesi ne govori mn vsu6tnost po4ti ne govori v y4ili6te.naprotiv nqkoi 6e si kaje smotaniak no ne e. naprotiv daje e mn po otrakan ot mn dr.
    az dopredi mn vreme samo bqh kazala 4e ne e grozen i 4e e simpaqgq koqto ne ob6yva mn.NO EDIN DEN TOVA SE PROMENI.V 4AS PO FIZKOLTYRA MOM4ETATA IGRAEHA FYTBOL I NIE MOMI4ETATA I GOSPOJATA PO FIZKOLYRA SI GOVOREHME ZA MOM4ETATA.I OT RAZGOVORA AZ GO POGLEDNAH S DR Y4I,NABLIODAVAH GO BE6E MI INTERESEN I SIMPATI4EN.edin den mi se vklio4i i si 4atihme i taka seki den 4atene v y4ili6te.i az otkrih 4e go haresvam mn.i my go kazah.no toi ne otgovarq s ni6to 4ati s men govori mi daje edni ot moite fr kazaha 4e me gleda v diskoekatas kat idem.onq den go sprqh pitah go n6 iskah da go celyna no toi prosto kao 4eli izbqga prosto ne kaza n6 aa si izezna.nz ve4e kato kaja 6to izbega nz neme e sran oburkan sam,dali da my dam vreme kakvo da napravq molq vi pomognete mi ako mojete daite mi savet AKO MOJETE BLAGODARQ PREDVARITELNO NA VSEKI KOITO BI MI POMPGNAL.

Повече от фен
    Хмм .. без да го обиждам момчето, но явно просто има друга от нормалната сексуална ориентация ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на iiirish
    освен да чакаш не можеш да направиш нищо. мисля, че достатъчно си го уплашила с настъпателността си, така че забави малко темпото. пък и обмисли възможноста, че може би не те харесва, защото за да "бяга" от теб все пак трябва да има причина!

Guest
    A ти попитала ли си това момче дали си има приятелка-може би не е свободен и затова не желае да ти обърне по специално внимание Ако е свободен пофлиртувай малко с него Това,че си му казла,че го харесваш не ти гаратнира на 100% че той веднага ще е твой! Бори се малко за него,нищо не се получава ей така на готово без труд Щом знаеш,че те наблудава в дискотеката явно харесва как танцуваш,защо не отидеш ти при него и не по dance-а те заедно Има и друг вариант да седиш и да го чакаш да направи той 2рата крачка,защото все пак ти си му признала,че го харесваш.Но лично аз смятам,че е по-добре да действаш ти
    Хайде,късмет!

Може приятелка да има. Може да не те харесва. Може пък и да се е уплашил от настъпателността ти. Не знам честно казано. Мога да ти пожелая успех само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си