.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

LUDO VLUBENA
    Guest

Gadjeta ot edin klas

Kakvo mislite za vruzkiata na momi4e i mom4e ot edin klas???

6tom se obi4at nqma lo6o ama na men vinagi tva e mi e bilo nai-tupoto ne6to.kato skusat stava mn veselo

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Karameleno f
    6tom se obi4at nqma lo6o ama na men vinagi tva e mi e bilo nai-tupoto ne6to.kato skusat stava mn veselo
    да така е няма нищо лошо гадното става после като се скарат докато не свикнат един без друг има едно много странно чувство особено като се срещнат а като се в предвид че са от един клас ще се срещат много често
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе до преди 3-4 години си мислех,че е тъпо ама са си мисля,че няма нищо ненормално...Даже понякога е хубаво хах..могат да се виждат когато си искат...в мойто училище има поне 4-5-6 такива двойки...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spored men e tapo!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Тапи4ко е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Бе чак тъпичко не е ама .. получават се доста конфузни ситуаций ако сте от един клас и после скъсате Е то вече зависи от хората в мойто даскало си имаше няколко стабилни двойки и всичко си беше 6 ама има и такива дето после момичето го правеха за смях.. щото оня кретен говорил куп глупости за нея..и такам таааа мисълта ми беше , че зависи от хората

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    mnogo smeh ima taka pokrai tqh
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Сладко е според мен. А ако са достатъчно умни и не гледат да си правят мръсно след като скъсат могат да се избегнат частично кофти ситуацииите.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да мисля...ако се харесват или обичат няма нищо лошо.Много тъпо е според мен,след като са от един клас да крият,че са гаджета.В моя клас стана така.Ходят и ако се разделят в началото ще е доста тъпо между двамата,освен ако не се разделят без болка и сълзи,а от взаимно съгласие,но това се случва по-рядко.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    ... получават се доста конфузни ситуаций ако сте от един клас и после скъсате Е то вече зависи от хората...
    Определено зависи от хората.Преди 7-8 месеца с един съученик станахме гаджета.После скъсахме и си останахме приятели.После пак станахме гаджета...Та както казах,много зависи от хората.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    [b]Ами какво да мисля...ако се харесват или обичат няма нищо лошо.Много тъпо е според мен,след като са от един клас да крият,че са гаджета.[b]
    И според мен е тъпо,но понякога се налага,защото в една връзка и двамата би трябвало да гледат човекът до тях да е щастлив.И ако криенето на връзката ще направи единия по-спокоен,другият дори да не му е приятно е нормално да направи този "компромис".

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    мне,никфи гаджета от даскало повече..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    XaXaXaXa
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Според мен е нормално! Не виждам нито нещо - тъпо, нито - ненормално!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    И какво лошо има в това... Аз съм имал такава връзка... Нищо по-различно !!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Защо всички трябва да почвате със това, колко било тъпо?Според мен не е тъпо.Никоя любов или харесване не са тъпи.Щом имат чувства един към друг няма нищо лошо да станат гаджета.Ако скъсат ще им е трудно, но ще свикнат.Не трябва да се отказват само заради този момент след скъсването...в краяна сметка много малко хора (все пак има такива) се женят за половинките си от тийн годините, така че рано или късно всяка такава връзка свършва.Но все пак никой не се замисля затова-защото сега му е времето да се живее-не виждам какво трябва да спира двойките от един клас.
    хъхъ..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Принципно не виждам нищо лошо, но после ако скъсат ще е кофти. Аз имах такава връзка и после с момчето си останахме приятелчета
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    6to da ne? No li4no az ne znam...Ne bih se hvanala s nqkoi ot moq kl,nz 6to,prosto nikoi ne mi haresva dostatu4no
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    София
    Ако са истински чуствата-супер,въпреки че от време на време писва да се гледате всеки час и междучасие...Ноооо после става по-интересно(когато скъсат)!!!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Супер фен
    Ами аз не съм имала съученици които са гаджета но не мисля че ще има проблем ... докато не се скарат

Guest
    e az kakvo da kaja imah gadje ot klasa do predi 1 sedmica i toi me zarqza a nie hiodihme i predi i sega a az super mn go haresvam i ve4e nz kakvo da napravq dali da go zabravq a kak 6e stane kato vijdam tozi 4ovek seki boji den i da trugna s drug pak ne stava za6toto pak 6e vijdam suo4enikat mi i pak 6te mi se pla4e edinstveniq varqnt e da si go haresvam do zavur6vaneto ima i o6te 1 de da trugnem pak no dali trqa otnovo da se naranqvam taka za6toto se pak si e golqma bolka taaa za gadjeta ot 1 klas Riskuvaite v nqkoi slu4ai e nezabravimo a v drugi mnogo bolezneno!!!

Ние с приятелката ми сме от един клас и дори да скъсаме няма да е проблем, защото няма да си правим мръсно и да се нареждаме и обиждаме. Над тези неща сме

GLeZoRanA gotin podpis, na izust q znam pesenta

po temata: ot daskalo imam 1 mnogo dobra priqtelka, tq hodi s edin frend i 2mata sa ot moq klas, i sa zaedno ot 1 godina sigurno i taka kato gledam sa si dosta 6taslivi

зависи от ората. имам двама съученици дето си бяха гаджета и са се едно не с аси били и си се държат нормално, но имам други които дори не се поглеждат....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си