- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Талисман за "любов"
Момчето,което харесвам във вторник има изпит по немски-много важен.В главата ми се върти една идея и искам да ви питам да го направя ли или не???!!
Значи имам едно талисманче-сребърна верижка с малка подкова,с която съм била на всички важни събития в живота си и винаги ми е носила късмет...Утре ако го видя искам да я му я дам и да му кажа ,че ще му носи късмет или някъква такава реплика.
Искам да го направя ,но не знам дали е правилно и как ще реагира.Ние сме приятели ,но аз искам да му покажа ,че държа на него и че е важен за мен.Мойте приятели казаха да го направя....но аз се срахувам да не би да не поиска да я вземе....
Помохнет ми!Кажете дали да рискувам или в понеделник просто да му пожелая успех..и толкова!![]()
Emi Mili4ka spored meN iDeqTa tI mI se sTruVa DobRa \/ kato Go VidI6 ProSto OtiDi PrI NeGo i Mu Kaji NqKva Ot ToZi Vid RePlIkA' " HeY IskaH SaMo Da Ti DaM Na zaEm Ne6tO KoEto sHte Ti PoMogNe po LeSno Da VzeMeSh IzpiTa si...MoqT talisMaN i Se NaDqVaM cHe Shte Go PrieMeSh :P " i Poslee SaMo 4aKai rEakCiqTA
[-o<
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
предполагам, че ще го приеме като жест на внимание и загриженост, и следователно няма да ти откаже още по-малко за това, че сте приятели. в това да дадеш талисманче на някой няма нищо лошо, особено ако той има нужда от него
просто му го дай и кажи, че то винаги ти е носило късмет и се надяваш, че и на него ще му донесе
направи го
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Spored men shte bade mn0go ama mn0go milo ako go napravish....Davai![]()
...is just too little too late...
Мдаа дай го бе.Нищо не губиш,пък и щом сте приятели...Айде успех (:
sreshtash go predi izpita podavash mu talismancheto i sas zagadachen pogled kazvash "Za kusmet na izpita" gushvash go celuvash go po buzata, kazvash chaoo i izchezvash(tva kogato trqbva veche toi da tragva) i kato si vzeme izpita she te celuva i toi
Дай му го![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ako izpitvam ne6to sled tkf super jest bih te![]()
![]()
mnogo qka ideq davai
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Съгласна съм . дай му го. Мн е мило и мн ще се зарадва и ще го оцени. Довери ми се и му го дай!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Iskam da vi razkaja kakvo stana 2 4asa sled kato pusnah temata...
Toi mi se vklu4i v Skype .Az go popitah dali utre 6te idva v u4ili6te,za6toto iskam da mu dam ne6ti4ko za izpita .Toi me popita kakvo e to i az mu oqsnihOba4e se okaza ,4e nqma da idva,za6toto trqbva da u4i
Kazah si ,4e otnovo nqma ni6to da izleze )kogato toi vnezapno me zastrelq s :"Ako iska6 mojem da se vidim utre za da m i go dade6?:"
Iskam da vi kaja 4e nikoga do sega toi ne e smeel da mi kaje i duma,a pak az taka silno go obi4am,4e bqh gotova na vsi4ko zaradi nego.Iskah nai-nakraq da me vzeme na seriozno.....i tova koeto mi kaza me izstrelq v Kosmosa ot radost..
Ne znam dali tozi talisman 6te mu pomogne ,no se zamislqm dali tozi na6 forum ne e edno talisman4e!!!!!
Радвам се за теб. Дано всичко свърши добре.
Dadoh mu go hora!!!O6te ne moga da povqrvam,4e toi poiska da se vidim.....tctct
Ne znam kade sam sa!!!![]()
![]()
![]()
[list=
Blagodarq vi,4e mi vdahnahte kuraj ina4e6teq da se otkaja vednaga[/list]
Ами...аз бих му я дала.Ако сте приятели не ми се вярва да я откаже.Кажи му,че дължиш на него и искаш да му носи късмет.