- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще се ядоса.. кажете си мнението моля :)
Направих си майтап с момчето което харесвам .. включих му се в чата и се представих за др момиче и имаме среща утре като той си мисли че съм друга ( направих това защото искам да изляза с него , исках да го избъзикам аа исках и да видя какво ще ми пише ако мисли че съм друга ) таа въпроса ми е дали ще се ядоса?? това е просто шега.. ще отида и ще му кажа ейй всъщност аз си писах с теб.. Вие бихте ли се ядосали???
Нем, по скоро бих се изненадал , а дали ще съм доволен или не, зависи от отношението ми към теб (от негова гледна точка).
Напротив, бих се изкефил. Някакво готино е...изненадващо.
![]()
Зависи според мен дали си му симпатична.Ами...според мен няма да се ядоса,а и така казвам момчетата по-горе.![]()
Зависи ако изпитва някакви симпатий към теб ще се зарадва ,но ако не ще побеснее!
ако бях на негово място и ми беше симпатична, щях да се зарадвам, но ако не - мн щях да се издразняпо-добре не си прави друг път такива майтапи, според мен това са лапешки истории
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами мисля,че ако те харесва, ще се изненада приятно. Все пак гледай да не правиш такива номера, щото някой мое да те се разсърди.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Аз бих да, но ако ми врътнеш ена свирка за компенсация щи ми мине...Първоначално написано от panterata
мдаа знам че са малко лапешки работи.. амаа кво да напрая.. минала работамн се притеснявам след няколко часа трябва да съм на уговорката пък за отношенията ни мисля че ме харесва .. но не съм сигурна ..100% не съм му няква неприятна.. пък и това е шега..аз не бих се ядосала амаа знам ли ги момчетата..
аз лично бих се ядосала, а ако момчето ми харесва още повече! защото ще го помисля за страхливец, който няма смелостта да дойде сам и лично да ме покани да излезем
vse zabravqm da vlizam taa![]()
ujass
аз лично не бих се ядосал, но знам ли го... може да е някъв тънкообиденПървоначално написано от panterata
![]()
И азПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
v na4aloto bix se qdosala - posle shte mi e zabavno![]()
podkrepqmПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
ех тъпите лапенца пак си дадоха тъпите мнения![]()
За какво да се ядосва ? за някви бъзици ? че аз редовно се бъзикам със комшийките и приятелките си момче съм и никоя не ми се убижда ами се кефят.
до афторката мн готино ако бях аз щях да се изкефя и в скоро време да върна жеста
а до тъпите лапенца не си давайте тъпите мнениящял да се ядоса или ако била тя щяла да се ядоса дрън дрън
![]()
ьхаьха и аз съм го праила тоя номер ... само че не стигна точно до срещаяко е ...
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
много се радвамзначи не се стигна точно до среща той в началото малко се надразни ии се опита малко да се дразни с мен но след 1 час се усети и ми се извини че е постапил така
аз му се извиних и той ми каза че няма за какво да му се извинявам като това е просто шегаа
ии след това го питах дали иска да излезем и др път да се опознаем и дали ще ми даде отново шанс ( защото преди бяхме заедно ноо не се получи..) и той каза че ще ми даде
и съм толковаа щастлива
тъпата ми шега сварши работа
![]()