- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomo6t gadjeto mi e mn stranen
zna4i moqt problem e sledniqt:hodq s 1 mom4e i mn go obi4am problemite sa nqkolko 1toi e ot drug grad i n rqdko go vijdam 2 darji se mn strannokogato sme sami e mn sramejliv,revnuvame a v sa6totot vreme kazva pred priqtelite si 4e iska samo sex s men nemoga da rabera kak 4ovek koito kogato sme nasame e tolkova sramejliv moje da iska samo sex,dr problem e 4e mi kazaha 4e iska da skaza s men nai dobriqt mu frend(koito me haresva6e predi a sega hodi s 1 moq fr)no se vidqhme s nego i ti be6e mn mil neprekasnato tragva6e kam men za smetka na tova az se darjah studeno za da vidq kakvo 6e napravi i dali e samo za sex,no toi cqla ve4er tragva6e kam men be6e mil ivpro4ie,na drugiq den priqtelkata mi koqto hodi s nai dobriq mu fr mi kaza 4e toie spodelil s priqtelq si 4e mu e bilo na varha na ezika da skasa s men no ne go e napravil molqvi daite mi savet kakvo da napravq i za6to pravi taka darji se super milo aiska da skasame kakvo stava pls daite mi savet
![]()
Съвет - заеби го !
предполагам, че се преструва пред теб щом е различен когато е с приятелите си. един човек, който държи на дадена връзка никога няма да тръгне да я проваля с приказки, че иска само да се възпозва.
зарежи го и си гледай живота![]()
Мм може би е искал да скъса с теб по по-деликатен начин и не е искал да те нарани до такава степен,но не му е стигнала смелостта да го направи..знам ли![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами може би пред приятелите си иска да се прави на отворен, докато пред теб се държи мило.Сигурно не е посмял да скъса с теб, защото вътрешно не те иска само за секс а си те харесва.
Моят съвет е да говориш с него-да го разпиташ защо се държи толкова странно и да се изясните.Пък ако излезе, че не съм прав-има много риби в морето![]()
хъхъ..
Трябва задължително да говориш с него и наистина в очите да ти кажа,какво иска то теб.
Първоначално написано от anito.sl
vinagi kogato sa s priqtelite si momchetata se darjt grubo i nadmenno s gadjetata si no ti pogovori s nego i mu kaji che toq nomer ne minava moe si priznae pak togava![]()
![]()
spored men e glupav komplexar no ne iskam da izkazvam mnenie za hora koito en poznavam![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Първоначално написано от sladka_kuchka
mmm nenenenenene otanala si s gre6no vpe4etlenie ne vsi4ki mom4eta pone az ne spadam kum tva 4isloa na mackata deto e pusnala temata 6te kaja toq se prai na nqkoi i iska6 li da ti kaja 6o iska da te zareje sq nz praili li ste sex ako ste praili tva e vuzmojna pri4ina za6toto priqtel4etata mu sa na mnenie ebe6 hvurli6 ebe6 hvurli6... i na6to mom4e poneje da ne mu se smeqt iska tva da napravi ako puk ne ste praili sex moje bi ne6to ne te haresvat priqtelite mu i za tva sa mu kazali da te zareje i toi da se pokaje kvo e "mujkar4e" iska da te zareje i v dvata slu4eq gube6tata si ti osven ako ne si izigrae6 kartite taka 4e da ne go zareje6 purva e kajete sega ne sum li prav
suvet si4ki ta lijat lujat preebat ...... i si4ki ta ebaat
suvet pitai go
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Първоначално написано от VeSna
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Няма смисъл да поддържаш връзка с човек, който не те уважава и говори така за теб пред приятелите си. Просто не си заслужава.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
напълно съгласна съм! не си трови живота заради някои които не го заслужаваПървоначално написано от anito.sl
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Има и др вариант:той да те харесва, а приятелите му - не!И затова да прави така, но все пак имай предвид, че колкото и да се влияе от мнението им,ако иска да е с теб нищо няма да го спира!
Глупак!Ритни го по задника и не го закачай повече!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()