.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Пълна промяна-ЗА или ПРОТИВ?

Върнах назад няколко страници и не видях да има подобна тема.
    Та въпроса ми е одобрявате ли предаването "Пълна промяна" и бихте ли се подложили на подобни орерации.Ако отговорът е ДА,какво бихте коригирали по тялото си?
    Цици? Корем? Бедра? Ръце? Зъби? Нос? Устни? Очи? др.?
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    От една страна одобрявам предаването - с подобрение на външния вид се връща и самочувствието на човек............. Всеки си мечтае да изглежада някак си, когато нечия се сбъдне................. няма как това да не е един много щастлив момент от живота на човека.
    От друга страна ......... няма да обяснявам кофти последиците от тези операции всеки ги знае. Но това е въпрос на личен избори ако наистина човек има някакъв дефект, с който не може да се пребори по-добре да го отстрани ако има тази възможност. - не става въпрос за дефект от сорта на "устните са ми прекалено тънки", а нещо сериозно.
    Аз лично не бих се подлжила на такъв тип операция - мисля, че до към 30-35 години почти всико може да се оправи без оперативна намеса........

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Не бих се подложил,просто не се смятам за чак толкова грозен Само във фигурата си не харесвам всичко,ама това се оправя.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз също не бих се подложила на такова нещо. Далеч съм от мисълта, че съм идеална, но точно недостатъците в един човек го правят уникален. В Пълна промяна правят едни и същи носове, едни и същи зъби, едни и същи цици и човек малко по малко губи своята идентичност. Още повече, че със сигурност няма да мога да изтърпя цялата тази болка след операцията

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Te ne pravt chak takava promqna slagat malko povechko grim oblichat te s markovi dreshki i tova e..imalo e sluchai s hora koito predi promqnata mi haresvat poveche otkolkoto sled tova..Nishto ne bih promenila osven mojebi malko koremcheto i bedrata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си