- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пълна промяна-ЗА или ПРОТИВ?
Върнах назад няколко страници и не видях да има подобна тема.
Та въпроса ми е одобрявате ли предаването "Пълна промяна" и бихте ли се подложили на подобни орерации.Ако отговорът е ДА,какво бихте коригирали по тялото си?
Цици? Корем? Бедра? Ръце? Зъби? Нос? Устни? Очи? др.?
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
От една страна одобрявам предаването - с подобрение на външния вид се връща и самочувствието на човек............. Всеки си мечтае да изглежада някак си, когато нечия се сбъдне................. няма как това да не е един много щастлив момент от живота на човека.
От друга страна ......... няма да обяснявам кофти последиците от тези операции всеки ги знае. Но това е въпрос на личен избори ако наистина човек има някакъв дефект, с който не може да се пребори по-добре да го отстрани ако има тази възможност. - не става въпрос за дефект от сорта на "устните са ми прекалено тънки", а нещо сериозно.
Аз лично не бих се подлжила на такъв тип операция - мисля, че до към 30-35 години почти всико може да се оправи без оперативна намеса........
Не бих се подложил,просто не се смятам за чак толкова грозенСамо във фигурата си не харесвам всичко,ама това се оправя.
Аз също не бих се подложила на такова нещо. Далеч съм от мисълта, че съм идеална, но точно недостатъците в един човек го правят уникален. В Пълна промяна правят едни и същи носове, едни и същи зъби, едни и същи цици и човек малко по малко губи своята идентичност. Още повече, че със сигурност няма да мога да изтърпя цялата тази болка след операцията![]()
Te ne pravt chak takava promqna slagat malko povechko grim oblichat te s markovi dreshki i tova e..imalo e sluchai s hora koito predi promqnata mi haresvat poveche otkolkoto sled tova..Nishto ne bih promenila osven mojebi malko koremcheto i bedrata![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!