Ami az sym na 16 godini , devstvena sym i tova me kara da se pritesnqvam > Ve4e ot polovin godina i malko pove4e si imam priqtel ,, toi ve4e zapo4na mnogo da nastoqva da o napravim , no az vse se kolebaq . Ot edna strana iskam da go napravq zashtoto imam 4ustva kym nego i sme mn vreme ve4e zaedno , no ot druga strana , naposledyk vse si mislq 4e toi ne dyrji na men i ako go napravq s nego , ste me zareje . Mnogo se kolebaq , strah me e syshto . Kompaniqta ot momi4eta s koito izlizam vsi4kite sa go pravili ve4e , samo az kato4eli sym po nazad ot tqh , 4ustvam se ponqgo zle , no drug pyt si mislq 4e moje bi tova ne e mom4eto , s koeto iskam da byde 1-viqt mi pyt , 4e negovite 4ustva ne sa tolkova silni, 4e ste syjelqvam posle ili 4e ste predam roditelite si i doverieto koeto glasuvat v men . No ponqkoga sqka6 4ustvam 4e mi e vreme , a i ne moga ve4e da 4akam ,,princa ot prikazkite'' Nz kqakvo da napravq i kak da postypq , dali si zaslujava da spq s priqtelq si ..nz Prosto iskah da spodelq ,kakvo me pritesnqva ,blagodarq za vnimanieto