- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- moderated:главичката на пениса имам пъпчици?
Здравейте.
Искам да ви питам нещо. По ръбчето на главичката на пениса имам някакви малки пъпчици. Не ме боли, но все пак се притеснявам. Нормално ли е това и дали е опасно? На 17 години съм.
Благодаря ви предварително.
7 точка от правилника.
moderated by Coki
Nqma nikakvo znachenie![]()
Дано си прав.Първоначално написано от MakeEverythiNG
ама лекуват ли се по някакъв начин тези "пъпчици" или така си остава цял живот?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съжелявам, обаче това не са мастните натрупвание, за които повечето мислят. Но пак няма нужда да се притесняваш. Това са гъбички (99% съм сигурен). Лекуват се различни кремове и такива глупости. Просто отиваш на един кожен лекар или уролог и той ти ги предписва. Даже и личният лекар може да ти помогне. Предават се по полов път, липса на хигиена... абе както се появяват на краката, така и тук.Първоначално написано от Valentin P.
Едит: Тези пъпчици трябва да се излекуват възможно по бързо, така че отивай веднага на лекар. Няма да се управят дори и след 100 години. А и докато не ги излекуваш напълно- без полови контакти. А и с гъбичките, до колкото знам са с гадна миризма....
Дам... само където човека никъде не е споменал ,че води полов живот професореПървоначално написано от OPEL
![]()
Мисля че е нормално на 17 да се води, а и един ред повече никога не е излишен.Първоначално написано от Forslor
![]()
Ако не води, трябва викнем някоя кака да го направи мъж![]()
Как ш'а е нормално на 17ти чуваш ли са ,той на 17 вече тря да е напрайл първото си дете .Нормално е от 10 години нататък пък за момичета от 8-9 щот са развиват мн бързо и няма закъде да чакат.
![]()
Добре бе човек. Какво ти стана. Да на 17 е напълно нормално да се води полов живот. Не мислиш ли. Е да- всеки си има мнение- вярно е това. И има ли изобщо значение дали води или не. Ако води такъв, то преди да се излекува, не трябва да го прави. А и гъбичките, далеч не се пренасят само по полов път....Първоначално написано от Forslor
Пийс...
Здравейте отново и ви благодаря ви за вниманието.
Колкото и странно да ви се струва, все още не съм имал полов контакт, така че това отпада като възможност. Също така поддържам и доста добра хигиена.
Както и да е. Потърсих информация в интернет и разбрах, че не съм единствения с подобен проблем. Състоянието е описасано като pearly penile papules. Нaмерих снимки и мисля, че проблема ми е същия. Доколкото разбрах от чуждите сайтове това не е опасно и с възрастта точиците дори може да намaлеят.