1вата ми сериозна приятелка.
Ходихме 1 година. Всеки месец на датата, на която ни беше 1вата целувка си подарявахме по нещо, почти всеки ден бяхме заедно, когато имаше 2 - 3 дена да не се видим защото сме извън града просто бяха ужасни за нас и след това не можехме да се наситим един на друг. Една година по-късно всичко е перфектно. Даже започва да се става по-добре, защото тази учебна година сме в една смяна в училище, миналата бяхме в различни смени и се получаваше доста кофти.
И няколко дена преди да направим 1 година и 2 месеца след една дискотека следва страхотна кавга. Тя ми казва, че повече не иска да има нищо общо с мен, че ... ... ... Аз съм в страхотен шок, ужасно сърдит, ужасно убиден/засрамен вътрешно, не можещ да приеме какво се е случило и ЗАЩО... Докато тя на следващия ден излиза на кафе с приятели а на последващия излиза отново за да играя на тенис на корт, нещо което ние цяла година не намерихме време да идем заедно, докато аз седя в къщи без желание за живот и чудещ се КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СТАНА!?
Днес 1 месец след дискотеката, след 1 месец агония в обаждания да се видим, след срещи, на които тя ми казва "Ако не те обичах нямаше да съм тук" аз разбрах, че тя не ме обчиа. По-точно тя ми го каза.
Виждахме се през този един месец, бяхме заедно някои дни, ЗАЛЪГВАХ СЕ, че всичко ще се оправи, но след поредната кавга останах без никакво желание да продължавам тази агония.
След като не оптидох на работа за да съм с нея - а тя ми праща смс, че не и се губи време с мен, без да осъзнава аз как губя пари и време, а на другия ден тя отново ми казва, че не иска да прекара деня с мен, вечерта се държи нахално и грубо, арогантно аз я обиждам жестоко и тя остава без никакво желание да бъде повече с мен.
Минаха 4 дена от тогава, тази вечер и се обадих (btw рекорд през този месец 4 дена без да и се обадя (тя не ми се е обадила нито 1 път от дискотеката на сам)) разбрахме се утре да се видим.
Един приятел ми дава линк към това клипче - http://phrier.com/soul/main.swf
На което аз просто не издържам и и се обаждам (ако не разбирате защо вижте клипчето) а тя ми заявява, че гледа филм и не и е до мен след което ми "пожелава" Лека нощ и ми затваря.
НЕ МОГА БЕЗ НЕЯ. Обичам я МНОГО. Мисля си, че е "любовта на живота ми". 1 година и 2 месеца ЗА МЕН са МНОГО ВРЕМЕ. Привързан съм към нея като ... малко котенце към майка си.
Едвали ще имам отговори тази вече и ще чета какво сте ми писали чак след срещата но по заръка на приятеля, който ми даде клипчето поствам тази тема.