Цитирай Първоначално написано от Nightmare
Определено те разбирам и ще ти кажа, чe може би е време да приемеш истината и да се примириш. Това момиче не иска повече да е с теб или нещо я спира. Не се ли замисляш, че с тези непрестанни обаждания и преследвания се измъчваш повече. Понякога, когато нещо свърши то просто трябва да се остави в миналото.. Но ти си знаеш. Ако смяташ, че можеш да изтърпиш още да и се молиш давай. Въпреки, чe не знам до къде може да те доведе това.
Няма да ти е лесно да преодолееш раздялата и сигорно ще ти е трудно доста време, но нали знаеш, че както хубавите така и лошите моменти не са вечни. Въпроса е да си силен и да преодолееш всичко колкото се може по бързо.
Отдавна знам истината, но си мисля, че ме обчиа.
утре ще и кажа всичко, кето чувствам и в зависимост от това, което тя ми каже... ще стане кавкото е писано да става
Нейните роднини, при които живее не ме харесват. По-точно - мразят ме. Не съм малоумник, не съм утрепка, не съм ... ... те просто не харесавт никого. Най-добрата и приятелка е ходила само веднъж у тях и повече няма и да отиде. Аз съм ходил 4 - 6 пъти, 2 от тях на празник и дори и да не се бяхме скарвали повече нямаше да бъдя допуснат у тях. Вуйчо и в прав текст и е казал "Повече не искам да имап нищо общо с него!". Те определено и оказват влияние. Бих приел това, но ме боли от това, че тя ми казва, че те не и влияаят. Имам чувството и се обеждавам все повече, че е така. ТЯ не ме обича. ТЯ не иска да е с мен. НИКОЙ ДРУГ не я спира.
Когато сме заедно, през този месец, тя не ми се радва както аз на нея. Аз просто .. съм в еуфория - а тя не. Което говори за това дали ме обича или не.