- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za oralnata (kum momichetata)
Spored vas bihte li se vuzpolzvali ot edno momche ako to iska da vi lije?
Eating isn't cheating - Arnold
аз не
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Първоначално написано от MuJIoTo^
Estestveno che da,nali na men shte pravi kefa \/
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
mi ne sa6toto ako nqkoi slu4aen iska da te 4uka.....ako im puska6 taka zna4i si kurva, dali iska da te 4uka ili lije ot moralna gledna to4ka vaprosat e 1 i sa6t! taka4e totalno i absolutno NE
Ами ако го познавам и е готин и в момента съм яко загоряла...може би, но по принцип - не.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Естествено 4е НЕ!
То се едно гаджето ми така да си се възползва от сяка която е навита да му духа!
Пък дори и да нямах приятел пак не бих. Ей така с някъв напълно непознат който не ми е никъв... не мерси![]()
![]()
Робинята на Quench
амии зависи кой.. и какви са отношенията ми с него и т.н абее зависи от случая.. бих отказала в повечето мисля но знам ли в някой може би бих приела![]()
НЕ!
е ако е непознат някой си, хванат от гората естествено че ще се откаже. Ама ако не е...ама и се замисли..дали ще й бъде зададен въпрос "може ли да те лижа, ама секс няма да правим" и тя да каже "да, може само да ми излижеш шундата"...нали се сещаш, че..."малко" не върви (достатъчно гнусно и гадно ли се изказах за вас дечица или искате да се развихря?)
kefish me
Ако е някой непознат естествено че ще откажа... но ако не е.. ще е още по хубаво за мен.Вие представяте ли си едно момче да откаже на свирка? А пък наистина секса и оралната любов вървят едно към едно.. Иначе не е изцяло удоволствието!
Аз имах една позната съседка, която много харесваше да и правят орална. А и тя се беше много красива мацка. С най - голямо удоволствие съм и доставял удоволствия.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Абе той/тя не пита за НЕПОЗНАТ !!!
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
мното относителен въпрас 1-во кое ще е мом4ето ако е приятеля ми защо Не-даже ще го насър4авам!! ама ако е някой за 1 ве4ер или просто приятел НЕЕЕЕЕЕЕ неискам такива неща (аз небих правила секс с такива хора камоли другото )![]()
Ако е гаджето ми,много ясно,че да![]()
абе то туй да шпакловаш мома(да й олижиш путката демек) е се едно да са целуваш с крава с единствената разлика, че жената са кефи а пък на кравата и е през хуя..
ама аз ако съм жена ше даам да ма лижат ама само на добри познати..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ako stava vapros za gajeto mi, ne mislq che bih go obsajdala vuobshte! A tezi koito kazvat ne, mislq che sami se lajat!