- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За ф-четата
Значи може да има такава тема ако има сру че пускам пак.
Та момичета я кажете за какво обичате да ви говорят момчетата и тъпо ли ви е като ви говорят за даскало.Аве пишете за какво обичате и за какво мразите да ви говорят![]()
SamO kApoN mI DaI
Защо се извиняваш? А пускаш темата ?
С извинение, нищо лично:
Комплексар, ако обичаш използвай търсачката и намери някоя от 60-70 десетте теми в тази област и не пълни с глупости. Щом е "обичат да ви говорят " използвай раздел ФЪН-ФЪН или тралала както му е там името.
да извинявам се.Забравил сам да вмъкна КОГАТО ВИ СВАЛЯТ ся темата е за тука.И мое го кажеш по любезно не да ми хейтваш.Несам некво животно да ми говориш така.На любезноста се отговаря с любезност...Първоначално написано от akademika
SamO kApoN mI DaI
Ami po princip sa pozvoleni vsqkakaf tip razgovori.. Samo da useti che i na men mi dopada temata.. V smisal takaf da imame obshti neshta... interesi.. da ni e priatno zaedno..Am to tova idva ot samosebesi![]()
Ми за даскало и за някъв спорт и филми е супер тъпо да говори сериозно.Да не ми разправя за неговите маний освен ако аз не го попитам да ми отговори с една-две думи!
P.S. Sorry che pak pisha.. no sq se setih za neshto koeto bi me otblasnalo mnogo.. A imenno nqkoi da zapochne da mi razkazva koi e bil i da se hvali s tfa.. sqkash e gordost.. I dr - da mi se govori koq e ebal i koq e minal.. ei tfa sa nai typite neshta koito nqkoe momche moje da zeme da govori.. Sluchvalo mi se e...
Ами,ако съм заинтересована от него няма да ме и е тъпо.
moga da govorq na po4ti vsqkakvi temi,ima malki izklu4eniq. mrazq da mi se govori za koli i fitnes! mrazq tezi 2 temi! za golqmo moe ne6tastie nai-dobriq mi priqtel govori po4ti samo za fitnes i ponqkoga naprao umiram ot skuka,ujasno e oteg4itelno,a za koli-ne obi4am da mi se govori za koli ili pone da ne mi se govori za tova non stop,za6toto ne razbiram ot koli i mi e adski dosadno.mai tva sa...![]()
Ами чесно любимата ми тема е даскалото,е не точно любимата ама напоследак само тва обсъждам и особено университетите и специалностите,щот ще кандидатставам тая година...инак ами с моя си говорим предимно как е минал деня ни,смешни неща,доста пъти за секс абе мн неща...аз сам разнострамна арзвита личност и не ем бърка темата на разговор...мога да ми говорят за футбол,за компютри,за фитнес...абе всичко :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ако ми допада ще ми е кеф да разговаряме за всичко
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми аз не виждам нищо лошо в това да си гоеорите за училище.Аз прекарвам една трета от времето си в училище и е нормално да си говоря с приятеля ми за това.Той пък е свършил отдавна училище, но му е приятно, когато се връща толкова назад към ученическите години.Все пак те са незабравими и остават вечен спомен.
Ми ако има нещо интересно около училище, защо пък да не ми говори за това. А ако сме от едно училище ще имаме много разговори на тая тема обсъждайки учители часове и др такива. Е ако ми говори само за училище и това че не си е научил или че има 6 по еди кво си няма да ми е много приятно![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Mi nema zna4enie za kvo mi govori,no vajnoto e na men da mi e intersno i toi da vijda tova !!! A 4estno kazano ne obi4am mn edno mom4e da mi govori za daskalo dokato me svalq,ama... abe zavisi ot samoto mom4e !!!![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ami ako 4oveka e gotin nqma zna4enie za kakvo govori
adski poznato...Първоначално написано от lady_bird
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Хубаво е да можете да говорите на сякви теми![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka