- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета сас какав предмед най-често масторбирате ?
Е прочетохте вапроса ваш ред е
s lopata
sys metlata
Сега някой да изцепи: "с мотика"![]()
![]()
epa kak sme go podkarali natam vyrvi
sys dvata prysta ili spirala![]()
Много ми е интересно, дали някоя регната и уважавана юзърка ще отговори.
![]()
![]()
az sam regnata....nadqvam se i uvajavana. :P ta po temata, masturbiram nai-4esto s prast4e, lqtoto kato imahme krastavici v nas gi bqh napadnalana skoro probvahme s priqtelq mi i s banan
no ve4e si imam vibrator taka4e s nego!
![]()
С пръст4ета. Тва да си завирам разни химикалки, краставици и кви ли не други работи ми е някво ужасно. Не 4е не съм пробвала дено все пак с пръст4ета си е най-готино
![]()
А ина4е си мисля колко бих се изкефила да ми подарят вибратор щот мене ли4но пари за такова не ми се дават![]()
![]()
Робинята на Quench
хаха ами с пръстиеи как не се бях сетила да взема мотиката.... цъ цъ цъ
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ами с пръстибих си купила вибратор но за в момента нямам
mdaaa na mene mi go podariha sau4enicite minalata sedmica za rojdenniq mi den!Първоначално написано от SINDEL
ama az si kajah kvo iskam de! az ina4e ne bih dala pari sama da si go kupq....
mda,dobre 4e nie jenite sme priviligirovani i s klitoren orgazumПървоначално написано от Whisskas
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
С на гаджето ми атрибута
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
гаджето ми подари вибратор за РД с него
с БОЙЛЕРА
Знаеш ли на значението на мастурбиране/онаниране/самозадоволяванеПървоначално написано от angel4e_s_krila
![]()
![]()
Eбахти забавната тема... Интересно какви отговори очакваш?
Бутилки, тонколони, плодове и зеленчуци, домашни любимци??![]()
Пък и доколкото ми е известно повечето момичета маструбират с пръсти... Няма нужда да завреш нещо кой знае какво за да изпиташ удоволствие...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Това мнение доказва, че размерът НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Ако не на друго - тази тема даде отговор на вечния въпрос! Щом пръстите им стигат - значи пишле от 8 санта (както си пише по книгите) и нагоре също ще ги задоволява! Надявам се да се спре с темите от рода на - "Малък ми е, к`во да правя?"Първоначално написано от rosskata
![]()
Левски шампион але але!
и аз тка не ми допада да си вра нещо гадно незнайно де седяло и колко е чисто хаха е не съм пробвала де но и нямам и намерения не съм изпадала толкова хаха авера ми ме задоволява достатъчно също ама с пръсчета иначе най готяно е след авера аххахаПървоначално написано от SINDEL
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
ае ся тряа напраим и такаа задълвителна тема за да спрат да се комплексират момчетатаПървоначално написано от air_J
хахаха
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Ми аз това откога го обяснявам...Първоначално написано от air_J
Ама кой ли ме слуша, нали трябва все за нещо да се комплексира човек... То и мойте цици са малки, да не правя секс ли, какво... Стига да не е 5 см, или пък 30, размерът наистина няма значение...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
размерът наистина няма значение
Сега разбраха ли господата с пишки 12 см. и 25 см., че размера няма значение? Айде, да не съм видял повече подобни теми!![]()
Левски шампион але але!
Ami kato ne gi probvala ne govori taka! Vibratorite se prodavat v 2 opakovki i folio i sa sterilni! Osven tova se dezimfekzirat i se polzvat s prezervativ- a toi e sterilen! I ne smqtam 4e sam izpadnala, a s dasta interesen i bogat seksualen jivot. Vibratora moje ne samo smi4ka da si go polzva6, a i s priqtelq ti! Tova raznoobrazqva seksa. I ne, ne se zadovolqvam samo s prast4e! I sega me otla4ete ot foruma 6toto za mene razmerat ima zna4enie! Ako mu e 25sm napravo otkazvam da pravq seks s nego! A ako e 8sm ok no nqma da prodalji mnogo taq vrazka.Първоначално написано от m1rka6t0_k0ti
Абе що не пробвате с ариана от 2л.
†hip-hop†