- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета сас какав предмед най-често масторбирате ?
а ти що не пробваш да си завреш пещерска отзад?Първоначално написано от mcvuchev
![]()
иначе по темата и аз с пръстчета
Преди с пръсти или с бутилка ама вече си имам вибраторче![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
znam 4e ne epo temata no za6to podqvolite avatara ti i pod podpisa si slojila sladki ne6taПървоначално написано от XXX_f
ni6to li4no no mnogo mi pravi vpe4atlenie
po temata s prust4e nqkak me e strah s predmeti![]()
![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
baq visokobiudjetna produkciq e biloПървоначално написано от готина мацка
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
lele..imam vapros kam onaq det si zavira krastavici e ne te li e strah 4e se mrasni ili im slaga6 ne6u(demek prezervativ)
Момичета сас какав предмед най-често масторбирате ? - поредният неграмотен идиот в този форум! Не бях виждал повече правописни грешки на едно място! МАЛОУМНИК! КРЕТЕН! ЗА КВО ХОДИШ УЧИЛИЩЕ, АКО ХОДИШ ВЪОБЩЕ! Аман от идиоти!
aman ot 4ikidjii![]()
Момиче съм ! ! !
xaxaxaxa, abeee 6to ne probvate s 4etkata za zybi...ama s ro6avoto navytre...da se poiz4etkate malko, znae6 li moje i da e qko use6taneto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
С невелира на чичо ми.
Вие се бъзикате за бутилките,ама аз знам за случай от позната гинеколожка-жена си навряла бутила от лимонада(ама онези малките шишета едновремешните),обаче станало вакуум и така и останало вътре.Още се чудя как се е довлякла до доктора да и го маха.
Друг случай,пак от на тая историите някаква си пъхнала дезодорант ама с капачката на вътре,а тя да вземе да се отвори и да и остане вътре...
Тъй че внимавайте!!!
А сега аз да отговоря...с мойте пръсти нещо постно ми се струва...друго си е гаджето ми да ме барне...не казвам,че не го правя,но е супер рядко и не използвам предмети.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
biv6ata mi priqtelka mastrubira6e sas to4ilka i posle mi prai pitki s neq![]()
tiq s lopatite i metlite gi priznavam![]()
aaaaaaaaaa tva s to4ilkata mn gadno be...ujas![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Чичо ми е хирург в хирургийте в Пловдив.разказа ми за един случай. Не мога да гарантирам, че се е случило,не съм бил там. Та.. Пристига момиче овито цялото в чаршафи. Оказва се, че го правила с кучето си и се заклещват накраяМомичето постояло докато му спадне на кучето и по живо по здраво
![]()
Единственото сигурно нещо е промяната
ъ ъ ъ това за кучето беше мн гнусно,ама не се и учудвам.
Бяха писали тая година в 24 часа ако не се сължа за една вътре и намерели риба.Кой и я натикал не знам,ама мисля,че беше и тя от Пловдив.Абе тези пловдивчанки мн извратени били![]()
Значи ЕЙ ТАКЪВ КОМПЛЕКТ ИСКАМ И АЗ.
(това от сватбата на Азис и Гъзис)
http://www.zapomnime.com/details.php?image_id=48250
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
абе аз като се замисля мога да си вкарам четирите пръстчета ако съм на кеф... тъй че размера наистина няма значение... над 12 под 25 като каза air е муцка![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
А според вас може ли да има момичета на по 17 години , девствни , които да не са мастурбирали поне и един път ... ?Аз познавам няколко които така изглеждат , но възможно ли е според вас ?
Ето интересни методи за мастурбиране
Наръчник за мастурбация на жената
\/ =D>
![]()
АПФ...за 1то удоволствие..да си навра краставица,дезодорант,бути лка или нещо такова! защо не ме блазни мисълта..![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Абе момичета искам и аз вибраторИстината е , че не мога да мастурбирам качествено , а имам голямо желание...Дали защото бързо ми омръзва като го правя сама или не мога да се абстрахирам от обстановката обаче не мога и това е! И честно - много ми е гадно от това , защото съм чувала , че това много може да ми помогне за увеличаване на удоволствието в секса...Дали с вибратор ще мога най-накрая
Не се бъзикам между другото , съвсем сериозна съм...И колко горе-долу струва един вибратор с батерийки...Всичките ли са над 100 лв. ? Трябва да разгледам в секс-шопа...Или да навия приятелите ми да ми подарят един
Ей много ще съм доволна
*ThE~WorLd~Is~MinE*
а после жените не се самозадоволявали...мдам![]()
xaxaxa naliПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()