.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Денеамира
    Guest

Научихте ли повече за секса от този форум?

Интересно ми е да разбера. Научихте ли повече неща за секса, четейки и пишейки тук или още преди да го посещавахте, знаехте повечето неща, които се обсъждат.

da,nau4ih mnogo ne6ta.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Научих, че ако пишката ми е под 22 см е малка и никоя няма да ме бръсне за нищо
    Научих, че ако се ебнеш на 13 всичко е наред
    Научих, че постинора се яде като бонбонки
    Научих, че тука всички много послъгват
    Научих, че трябва да продължа да уча разни неща от тези начетени деца

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

Научих, че ако се ебнеш на 13 всичко е наред
    Научих, че постинора се яде като бонбонки
    Научих, че тука всички много послъгват
    Научих, че трябва да продължа да уча разни неща от тези начетени деца
    и аз, и аз

научих също, 4е цветната бременност е особено популярна при моми4енцата и вс се съмнява за такава, въпреки 4е по принцип тва се слу4ва в 2-3 % от бременностите
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на quench
    Научих,че даже да носиш акъл във водоноската,пак няма да можеш да влееш на някои хора! А това,дето сте го написали по-горе е така,даже в медицинските книги го пише!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Научих,че даже да носиш акъл във водоноската,пак няма да можеш да влееш на някои хора! А това,дето сте го написали по-горе е така,даже в медицинските книги го пише!
    Само не знам ти на 23 години как си въобрази, че имаш много акъл, да не говорим за опит... Но това е тема на друг по-специализиран форум. Тук просто е добре да се отбележи, че се срещат няколко екземпляра, имащи се за нещо като ментори

научих нещо ама доста хора не са искренни и лъжат.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз научих нещо от важните теми,а някой въпроси ме провокираха да задълбоча сексуалните си познания. Не ме е безполезно!

Е,как,аз съм неофициалният и официален ментор на форума бе!!! Как иначе? А това,че си се определил като част от засегантата в изказването ми група,си е твой проблем... Да идвам да наливам,а?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Е,как,аз съм неофициалният и официален ментор на форума бе!!! Как иначе? А това,че си се определил като част от засегантата в изказването ми група,си е твой проблем... Да идвам да наливам,а?
    Ти самият се имаш за такъв... просто четох тема, където даваш съвети за секс и т.н. пък на 23 се съмнявам да имаш огромния опит, че да съветваш хората. Или пък избиваш комплекси, правейки се на големия мъж пред 16 годишните.
    Лично аз не съм засегнат по никакъв начин, тъй като съм далеч над твоята възраст, просто дъщеря ми пише тук и от време на време следя какво се случва.

Научих, че тук некомпетентните винаги са готови да дават съвети.

Сори,падре

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Винаги има кво да научи човек, а и кво да предаде. Кой квото знае, информацията се обменя.
    То форума е за тва. Пък и горе-долу е доста свободен форум, което е полезно.

да
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    повечето неща си ги знаех но и от тук научих някои дано научат и по- малките които за съжаление още нз дали им се... дали им се пикае

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не научих нищо .. като се замисля аз маи наистина не научих нищо .... хмм а научих че съм доста изостанала с материала щото хората вече на 13 са имали няколко сексуални партниора ...!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    opredeleno neu4ih mnooooogo...........
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Може да се каже , че да...Аз отдавна не съм влизала ама по едно време бях много зарибена...Както съм научила много така и съм дала доста съвети Може да се каже , че така съм в крак какво става сред тийновете....И понякога нещата малко ме плашат

*ThE~WorLd~Is~MinE*

АТАКАБГ
    Guest
    Абе да оставим настрана простотията в тоя форум... Но по-лошото е,че повечето тийнейджъри и тийнейджърки живеят в голяма заблуда за смисъла на живота,за идеята,за това което е важно за тях и това за какво да се борят...

Освен това научих,че първо правят нещо,а после го осмислят и съжаляват...

И не на последно място научих,че като стратегия за сваляне на момичета/момчета голяма част от пишещи в този форум са много зле в това отношение и дори да нямат проблеми с гаджетата,то действат по начертания общ модел,пак без мислене,разчитайки само на визия и някой и друг "забавен" лаф. Няма мисъл,само действие. Няма стил,само поза.

И тъй като темата е някаква "по-глобална" искам за пореден път да повторя на пишещите във форума да престанат с тези съвети към останалите - "Бъди себе си". Такова животно няма! Разберете го. Това не е никакъв съвет,тъй като е неприложим на практика. Ако имаш проблеми с жените/мъжете и бъдеш себе си,значи пак ще ги имаш проблемите,нали?
    Идеята е ДА БЪДЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ох ако някой влезе тука без да знае много за секса и прочете всички различни мнения по този въпрос ще си разбие представите , а да не говорим ,че няма да знае на кои мнения да вярва. иначе да .... научих някои неща
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Абе да оставим настрана простотията в тоя форум... Но по-лошото е,че повечето тийнейджъри и тийнейджърки живеят в голяма заблуда за смисъла на живота,за идеята,за това което е важно за тях и това за какво да се борят...
    Абе съгласен съм с другото, но би ли ме просветлил, за живота и смисъла от живота, щом като ти явно си ги видял, изживял и разбрал този пуст живот.. .. обичам да чета дървени филосфии ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Повече от фен
    da

Guest

Re: Научихте ли повече за секса от този форум?

Цитирай Първоначално написано от Денеамира
    Интересно ми е да разбера. Научихте ли повече неща за секса, четейки и пишейки тук или още преди да го посещавахте, знаехте повечето неща, които се обсъждат.
    Да научих че като не си миеш пишката и получаваш съсиреци на сперма
    Научих че на ануса има химен(а)
    Научих че жените обичат да си ръгат лопати в анусите и чадъри и след като си ги ръгнат и ги разтварят
    Научих "Колко мъка има на този свят,боже"
    Научих колко е тъпо днешното поколение
    Научих че hardbraker е педофил (Не се бъзикам!)
    Научих че просто толкова тъп и хамав форум няма никъде в нета...
    ДА НИ Е ЧЕСТИТ!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Човек се учи, докато е жив, тъй че- да.

Guest
    Научих само колко са ограничени децата днес и че родителите явно са някакви задръстеняци, та не са обяснили на чедото си елементарни неща за секса. Базата си я знам на теория още ехе от малка Мама и тате всичко са ми обяснили по най-подходящия начин. По-полезни са ми теми,в които хората споделят неща от собствения си опит или теми,свързани с нещо малко над "вкарване и изкарване" и "постинор"
    полезни са ми темите на quench например, както и изказванията на други хора от форума,които говорят интелигентно и от опит. А най-полезни са ми медицинските справочници, като попрочетеш едно-друго и се замисляш преди да правиш глупости.Успех и стига сте се "чукали" - правете любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си