- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- edva li sum edinstvenata,koqto moje da se....
razbira samo s 2-3 choveka ot klasa si.ostanalite sa mi mn licemerni![]()
ne si edinstvenata! :PПървоначално написано от Анонимко
Let The BEAT Control Your Body
ne si estestveno,az kato moga da se razbiram samo s 1 4ovek kakvo da kaja.po-golqmata 4ast otklasa mi sa pulni kuhi idioti,ima i nqkolko normalni 4oveka ama az si ob6tuvam samo s 1.taka,4e spokoino-izob6to ne si edinstvenata.![]()
Spoks i az sum taka![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
И азПървоначално написано от Sazi
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз се разбирам с всички,но далеч всички са ми приятни.Не,не си единствената,но така е по-добре да ти кажа.
Ми и аз уж се разбирам с повечето,ама сички са мн лицемерни..голямо самочувствие имат..кой знай зад гърба ми ко се приказва..така че спокс не си единствена!
Не си единствената, във всеки клас има лицемерни хора. Да не ти пука! Живей си живота както на теб ти харесва, не се повлиявай от другите!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
az ve4e nema fr v klasa 6tot mnoy gadno me izporitha..i ne6ta gi gleam...i ve4e neam fr..:{..6ot tq nastoiva po nz kuf na4in vsi4ki :{Първоначално написано от MoHuTo
Аз пък се разбирам с всички! Класа ми е много готин \/
i az sam taka. Ne se razbiram s nikoi ot moq klas. Nqmam ob6ti interesi s nikoi i s kikoi se i ne razpravqm.A za tva 4e vsi4ki v klasa mi sa licemeri-taka e no to tva si e normalen na4in da ocelqvat nqkoi hora. (dajq pove4eto)
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Първоначално написано от Sazi
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
razbiram si se s vsi4ki vse oshte nali sme purva god i oshte ne sme si pokazali magariiteoba4e si ima hora deto me draznqt..
![]()
В класа да се разбирам най много с 4-5 човека останалите ударили гъзове в тавана и са мислят за нещо повече. Ахх как живота ще им го начука - няма да разберат от къде им е дошло ,и с тея хора поддържаме уж некви приятелски взаимоотношенияПък и другата година ще съм на бал с тея
ще гледам да се нафиркам по набърже да не им слушам глупостите.
Разбирам се с всички, което вообще не означава че са ми приятни всичките. Така че споко не си единствената![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Почти 'сички ме обичат,'щото просто се раздавам! =]