- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- протектори за брейкденс?
къде мога да си намеря протектори? налакътници, накитници и наколенки за брейк? От София съм.. вчера се мотах по Витошка, но нямаше.. ии ако може някакви цени горе-долу да кажете![]()
За кво са ти.. Всичко с тях е прекалено по-лесно и като свикнеш с тях ще ти е трудно като си без тях..
Иначе достатъчно загрявка замества протекторите за китки, а и без другите се свиква.. Верно че аз преди ходех с розово-сини колена като малко дете, ама тва беше само щото имах много елементи дето тряяше коляно :>
Пък и ше е глупаво да си целия в протектори, да паднеш на кръст и пак да не тренираш 1 месец хаха :>>
Абе стига се обеснявал.Трябват си протектори.
Провай в някакви магазини от рода на Адидас,Пума.некфи спортни стоки...за другото няам идея и не мога да помогна...не съм се интересувала:/
Кхахаз в момента го карам без протектори, което не е много полезно за тренировка.. Протектори си трябват, докато се научиш да правиш стойките и всяка друга екстремна щуротия перфектно.. вчера някъф малък ми се засилил да прави чеър на 1-ва тренировка, без дори да е загрял и сега няма да дойде поне 1 месец докато му мине..
![]()
![]()
та по темата - до Руски паметник има един спортен магазин, в БордШоп пак има (но там са доста скъпички) ииии.... някъде по спортните магазини в центъра няма начин да не намериш![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Кой Наско?!Ти кой си?!Познаваш ли ме?!Следиш ли ме?!Аууу къде си?!Първоначално написано от BornFromPain
Това го знам ама за друг човек?!Първоначално написано от BornFromPain
от де знайш за Наско?!