- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ви се струва водка Флирт - Зелена ябълка?
Аз пресуших почти бутилка от нея и ми беше екстра, но следващите 2 дни направо бях за реанимация. Явно от това сладкото и никак не е на добре. Щото на третия ден пак се пробвах да пия и само 100 гр. и ми стана отново зле.
Смирноф Ябълка нямам никакъв проблем. Май е пръмка тоя Флирт, въпреки готиния вкус и възможността да го пиеш леко и без разредител.
mi to qvno si e ot vodkata 6tot i az taka se natrovih ot sa6tata.po princip darja mn na alkohol oba4e ot taq napravo mi se razbi nervnata sistema![]()
emi nz za vas ama vodkata si e super qka!ne6to problem4eto e vuv vas mai6eguvam se
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
На мен много ми харесва Флирт зелена ябълка, няма нищо общо с обикновеният Флирт. Влиза много лесно и за момента не съм имал проблеми.
Аз консумирам рядко, в умерени количества и нямам никакви проблеми. Много ми хареса, наистина е съвсем различна от другата флирт.
Верно водката си я бива ама лесно те хваща и после те цепи главата барем 2 дена.Иначе ментето се познава ако ти пари не на гърлото а по-надоло по тръбите![]()
apff men ne me e havshtalo
водка не пия ... ако е смирноф може и да се прижаля ..но някви такия флиртове боклуци ..не мерси .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ti si misli6 4e nqma ni6to ob6to...to e su6toto samo 4e ima mn aromatizatori i za tva ne se ose6ta i se pie lesno...kato cqlo e pulen bokluk,rezultata ot koito e vinagi nalice na sutrinta-mahmurluk i gadene v 90%ot slu4aiteПървоначално написано от xaxo_xixi
Ако изпия бутилката на екс, може би. Само, че все още не съм стигнал до там. Пия бавно и за кеф, а не за да се напия. Никога не ми се е случвало да имам махмурлук.Първоначално написано от Анонимко
wee .. vajai voDKaTa !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Защо когато пиеш, трябва да се натряскаш до безсъзнание. Като излезнем с приятели си пийвам малко, обаче малко. И друго-когато пиеш на гладно те хваща много по лесно(поне при мен е така). А и когато изпиеш едно шише водка, ракия или каквото и да е там, пак поне два дена те цепи главата. Глупави хора. Какъв е смисъла да се отрежеш напълно и на сутринта да ти е терсене и почти нищо да не помниш???
На мене лично мн ми харесва...но аз само я пробвах понеже не пия и опитах само глътка смесено с кола...приятно беше,водката почти не се усещаше
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Йе, не знам колко тъп трябва да си, за да сравняваш някакъв евтин пикоч с нещо марково и скъпо. Ама друго си е Flirt-а, на пейката, и някоя чалга да се чува от телефона...![]()
бтв всички тези нискокачествени алкохоли са предназначени за специален тип хора, носещи званието ОБЩ РАБОТНИК.
Enjoy.
mng dobro,mng hubavo miri6e![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Super e taq vodka..Mn me kefi..ne mi e stavalo dosega taka.Nz zashto se e poluchilo![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Въобще не съм я опитвала, нямам и намерение... виж Smirvoff зелената ябълка си я лющя и ми е една от любимите водки...
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
мирише приятно, обаче на вкус изобщо не ми харесва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Като спец 6ти кажа... НИКОГА НЕ СРАВНЯВАЙ БОКЛУК КАТО ФЛИРТ И РУСКА ВОДКА (ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНА) като СМИРНОВ!Първоначално написано от Анонимко
та ти забелязвал ли си разликата в цената един флирт е около 7 кинта а един Смирнов е около 23 кинта (700 гр)
Мнението ми за Флирт е отрицателно!!
От долнопробните само Marry Jane e 6то годе добра!
ПС: НИКОГА, МА НИКОГА НЕ ПИЙТЕ Select! бех за 1 ден в Пирогов зарад тва чудо!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Лично аз смятам да я консумирам единствено в този вариант![]()
Ми пивка си е,не съм пил много че да определя дали хващае бързо...Мен най-малко ме хваща търговището![]()
отвратителна е тая водка просто, мирише хубаво, ама ако я пие6 без разредител е отрова 4иста, на сутринта имаш нужда от доктор, поне са махнали вкуса на спирт......
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....