.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Guest

Как ви се струва водка Флирт - Зелена ябълка?

Аз пресуших почти бутилка от нея и ми беше екстра, но следващите 2 дни направо бях за реанимация. Явно от това сладкото и никак не е на добре. Щото на третия ден пак се пробвах да пия и само 100 гр. и ми стана отново зле.
    Смирноф Ябълка нямам никакъв проблем. Май е пръмка тоя Флирт, въпреки готиния вкус и възможността да го пиеш леко и без разредител.

Guest
    mi to qvno si e ot vodkata 6tot i az taka se natrovih ot sa6tata.po princip darja mn na alkohol oba4e ot taq napravo mi se razbi nervnata sistema

Фен
    Град
    София
    emi nz za vas ama vodkata si e super qka!ne6to problem4eto e vuv vas mai 6eguvam se
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    мен ми харесва...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    На мен много ми харесва Флирт зелена ябълка, няма нищо общо с обикновеният Флирт. Влиза много лесно и за момента не съм имал проблеми.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Аз консумирам рядко, в умерени количества и нямам никакви проблеми. Много ми хареса, наистина е съвсем различна от другата флирт.

Верно водката си я бива ама лесно те хваща и после те цепи главата барем 2 дена.Иначе ментето се познава ако ти пари не на гърлото а по-надоло по тръбите

Голям фен
    Град
    София
    apff men ne me e havshtalo

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    водка не пия ... ако е смирноф може и да се прижаля ..но някви такия флиртове боклуци ..не мерси .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    На мен много ми харесва Флирт зелена ябълка, няма нищо общо с обикновеният Флирт. Влиза много лесно и за момента не съм имал проблеми.
    ti si misli6 4e nqma ni6to ob6to...to e su6toto samo 4e ima mn aromatizatori i za tva ne se ose6ta i se pie lesno...kato cqlo e pulen bokluk,rezultata ot koito e vinagi nalice na sutrinta-mahmurluk i gadene v 90%ot slu4aite

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    ti si misli6 4e nqma ni6to ob6to...to e su6toto samo 4e ima mn aromatizatori i za tva ne se ose6ta i se pie lesno...kato cqlo e pulen bokluk,rezultata ot koito e vinagi nalice na sutrinta-mahmurluk i gadene v 90%ot slu4aite
    Ако изпия бутилката на екс, може би. Само, че все още не съм стигнал до там. Пия бавно и за кеф, а не за да се напия. Никога не ми се е случвало да имам махмурлук.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    wee .. vajai voDKaTa !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Защо когато пиеш, трябва да се натряскаш до безсъзнание. Като излезнем с приятели си пийвам малко, обаче малко. И друго-когато пиеш на гладно те хваща много по лесно(поне при мен е така). А и когато изпиеш едно шише водка, ракия или каквото и да е там, пак поне два дена те цепи главата. Глупави хора. Какъв е смисъла да се отрежеш напълно и на сутринта да ти е терсене и почти нищо да не помниш???

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    На мене лично мн ми харесва...но аз само я пробвах понеже не пия и опитах само глътка смесено с кола...приятно беше,водката почти не се усещаше

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Йе, не знам колко тъп трябва да си, за да сравняваш някакъв евтин пикоч с нещо марково и скъпо. Ама друго си е Flirt-а, на пейката, и някоя чалга да се чува от телефона...
    бтв всички тези нискокачествени алкохоли са предназначени за специален тип хора, носещи званието ОБЩ РАБОТНИК.
    Enjoy.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    mng dobro,mng hubavo miri6e
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Super e taq vodka..Mn me kefi..ne mi e stavalo dosega taka.Nz zashto se e poluchilo
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

/wan`a`doo/
    Guest
    Въобще не съм я опитвала, нямам и намерение... виж Smirvoff зелената ябълка си я лющя и ми е една от любимите водки...

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мирише приятно, обаче на вкус изобщо не ми харесва
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Na men mi haresva ama az si q smesvams qbulkov sok

Re: Как ви се струва водка Флирт - Зелена ябълка?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пресуших почти бутилка от нея и ми беше екстра, но следващите 2 дни направо бях за реанимация. Явно от това сладкото и никак не е на добре. Щото на третия ден пак се пробвах да пия и само 100 гр. и ми стана отново зле.
    Смирноф Ябълка нямам никакъв проблем. Май е пръмка тоя Флирт, въпреки готиния вкус и възможността да го пиеш леко и без разредител.
    Като спец 6ти кажа... НИКОГА НЕ СРАВНЯВАЙ БОКЛУК КАТО ФЛИРТ И РУСКА ВОДКА (ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНА) като СМИРНОВ!
    та ти забелязвал ли си разликата в цената един флирт е около 7 кинта а един Смирнов е около 23 кинта (700 гр)
    Мнението ми за Флирт е отрицателно!!
    От долнопробните само Marry Jane e 6то годе добра!
    ПС: НИКОГА, МА НИКОГА НЕ ПИЙТЕ Select! бех за 1 ден в Пирогов зарад тва чудо!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Guest

Лично аз смятам да я консумирам единствено в този вариант

Повече от фен
    Ми пивка си е,не съм пил много че да определя дали хващае бързо...Мен най-малко ме хваща търговището

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    отвратителна е тая водка просто, мирише хубаво, ама ако я пие6 без разредител е отрова 4иста, на сутринта имаш нужда от доктор, поне са махнали вкуса на спирт......
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си