- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo piete?
kakvo piete be horica.....
az poprincip sam tradicionalistka ..VODKA S PORTOKALOV SOK. lqtoto ot vreme na vreme raznoobrazqvam s JIN S TONIK, a zimata s CUBA LIBRE (rom i kola)
ta vie ste .....
Вино![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
djin s tonik ili 4erveno martini![]()
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
vodka yiski ili 4erveno vino
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
doma6na 60 gradusa 4ista......udrq v petite
Абе любимито ми е водка Абсолют грозде май беше и сок от вишна,ама рядко пия.
куба либре е мн хубав коктейл и не е само ром с кола![]()
нека цитирам една песен "ракия и бира и водка и ром, пиеме вси4ко, дай одеколон"
иначе пия ром или джин 4исти, мента с джин, мента със сметана
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Водка (флирт зелена ябълка) ,вермуд(червен) и уиски. Но най наблягам на водката![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Питате ме дали пия ?
Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликьор с пури, мастика с мента, пина колада с майка ти, джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, да го набием на Пепеляшка. Ти ше каеш дали пием.
Това стил Боби Турбото, а иначе пия от време на време, пия Водка, Вино, Бира.
obi4am da piq vodka no samo ako e hubava absolut vaniliq ili sobieski zalena a ako ne..gin ili rom s kola![]()
Каквото има, без вино и джин![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Всичко без керосин...Бензина малко вони, ама става... Същото се отнася и за лавандуловия спирт, което ми подсказва, че имам едно шишенце в шкафа... \
/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Awe vsichko si piq..ama nablqgam na Djin s tonik ili Zelen Sobieski s sok ot zelena qbulka...Ama nai chestichko birichka...No i teqila ne otkazvam :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Chista Cheshmqna WODA
Аз жула ракия всеки ден, от време на време пия мастика.
Но най-много обичам джин с тоник... най си обичкам джинчето![]()
България над всичко!
Само вода от пералнятя не пия!Шегувам се!
А пия по- малко ама поне да е качествено. Обичам зелено Sobieski със сок зелена ябълка, джин с тоник,уиски с кола а ако има може и някое коктеилче
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Джин , Кампари, Space и чат-пат винце. Не съм голям почитател на ракията и изобщо на по-силните алкохолни напитки.![]()
ракиика,водчица,биричка,ме тичка,текила,айрАн...квот набарам![]()
P.S:100 хиляди леа само за курви
Аз пия всичко- от бейзин и дизел до вода.
Бананов сок![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
i az piq jin s tonik,a i rom4e obi4am
аз най- много обичам водкадали с кола или със някфо сокче..кфот дойде
![]()
jin s tonik
Бира винце рядко ракия и водка![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.