.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: pop folk==>haus

Guest

pop folk==>haus

mi nach4i az vinagi sum slush6ala ch4alga...obach4e vijdam ch4e vsich4kite mi priqtelki vech4e slush6at haus i iskam i az...obach4e nzz nish6to za tva za tui molq vi daite mi infu kva e taq muzika kato stil i ako moje mi kajete nqkoi izpulnitel da moga da drupna ta da imam na pleiara si i haus!!!plss pomogaite haus maniaci \/

Guest
    xixi malkata tva s housa ne stava taka...ne moje da slu6a6 nekva muzika samo 6toto vs q slu6at ....trqbva da ti haresva...housa e ob6to vzeto e muzika za partita...vsi4ki da izbesneqt i da po4nat da ska4at....primer4e za pesen...MARTIN TEN VALDEN-WIsh you would....MOTH ft ENGELINE- JADE...ako ti haresat teq kaji i 6e ti kaja o6te=))

Фен
    Град
    Варна,
    ам ако знаеш английски http://en.wikipedia.org/wiki/House_music иначе пробвай в google.com

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Tiesto \/ dr.Kucho

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ще ме откажеш и тая музика да слушам....
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    aaaaaaaaa tva rum4ity li beeeeeeeeeee

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva s housa ne stava taka...ne moje da slu6a6 nekva muzika samo 6toto vs q slu6at ....trqbva da ti haresva...housa e ob6to vzeto e muzika za partita...
    Dam taka si e nemojesh da zapochnesh da slushash neshto nasila ako ne ti haresva nqma da se klefish i nqma smisul ot pesnichkata...Eto ti nqkolko parchenta..dano ti haresat :P
    CLUBESCAPE - summer set 2003
    Lee Cabrera - Shake It (No Te Muevas Tanto)
    DJ Balthazar - Live @ club Plazma, Plovdiv (23.06.2005)
    Tiesto-Traffic
    Sobieski-Loko
    Sobieski - Sax-O-Matic
    Tom Novy feat. Lima - Music Is Wonderful
    Rick Pier O'Neil (RPO) - Live @ Tribalero, club Plazma
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на _donna_
    а'е не знам ама мноо странно явление.
    една чалга от моя клас също прослуша хаус.
    кво им стаа на тия чалги?

Фен
    Град
    ... po ulicite ...

Re: pop folk==>haus

Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    mi nach4i az vinagi sum slush6ala ch4alga...obach4e vijdam ch4e vsich4kite mi priqtelki vech4e slush6at haus i iskam i az...obach4e nzz nish6to za tva za tui molq vi daite mi infu kva e taq muzika kato stil i ako moje mi kajete nqkoi izpulnitel da moga da drupna ta da imam na pleiara si i haus!!!plss pomogaite haus maniaci \/
    оффф според мен чалгата е супер гадна музика ама не мога да разбера ... ако те кефи хауса и т.н. ок слушай си амаа кфо са се праиш ии ама те сички слушат... и кфо от тфа важното на тебе да ти е кеф на душата като слушаш тая музика ...
    а и чалга и хаус една и съща помия ... и двата стила хората се обличат като олигофрени ... по точно момчетата ... те вече не преличат на мъже но тфа е друга теа ... та искам да кажа слушай тфа което ти е кеф а не само щото твоите приятелки слушат!
    П.П. чАлГа СъкС !!!
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: pop folk==>haus

Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Глупаво е да слушаш даден стил музика, само защото приятелките ти го правят. За какво ти е да слушаш хаус, ако не ти харесва и не ти допада? Какъв е смисълът? Замисли се.

Клушай каквото си искаш, а ако си решила да слушаш нещо само защото гледаш, че и другите го слушат и викат, че е яко вземи да слушаш някаква електронна музика, който никой не е слушал, за да покажеш, че си по напред от тях. Примерно вземи си Kraftwerk и почни да ги слушаш и разправяй колко са велики, защото не ми се вярва приятелките да знаят кои са Kraftwerk.

Мега фен Аватара на machoka
    Хей, темата не е за това кой какво слуша, а за линкове.

Всеки следващ пост, който НЕ съдържа инфо по зададената тема ще бъде цензуриран/трит!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    ЦЕНЗУРА!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Конкретно по темата-аз също се зарибявам на хаус.Харесва ми.Tiesto,The Drill,D-Devils,Balthazar,Barthezz,Asle Bjorn,Sylver,Basto,...
    това са все изпълнители(ди-джеи),които правят тази музика.Изтегли си тяхна музика и би трябвало да ти хареса.Ако не-здраве да е [/b][/color]

Moderated

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ЦЕНЗУРА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си