.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    Ей момичета, така като харесвате "мургави" да не започнете да харесвате и мангали а?
    А за тоя къде иска да избелее мога да му препоръчам да пие всеки ден по една чаша пресно изцеден сок от моркови, след това може спокойно да си излиза на слънце, нема опасност да потъмнее, ке се получи избеляване.

Guest
    На сапуун...!

не бе бз се кво толкова аз пък искам да съм с по-тъмна кожа...ама не да са печа цяло лято или да са мажа с некви химии ми е така да си имам тен баси якото е

П.С. Как може да харесвате мургави, бе? Бахти гадното
    ти комплекси ли му избиваш са,!? и аз не си падам по мургави,ама няа нищо като гледам доста фенки си имат тук... =D>

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    аааа
    и аз съм по мургавите шшшшшшш, някво сексуално ми действат такоа

а и някой каза, че по-тъмната кожа предпазва от инфекции.
    ТАКА Е!

По-малко пъпки, по-малко кожни заболявания, по-малко пъпки (както казах) след обезкосмяване, то даже НИКВИ ПЪпки след обезкосмяване.

И съм забелязала, че "тъмните" имат страшно добра кожа - мека, гладка, сладка , и т.н
    Аз не че съм МНОоооого тъмничка, ама се радвам, че нямам проблеми с кожата, защото доста от приятелките ми са бая бели и сега не искат да ходим на плаж, защото казват, че щели да почервенеят и ги било страх. И аз кфо ся? Увисвам, тряя си търся друга компания за плаж.

а и едната от тях като се избръсне по ръцете, краката и корема, и после става цялата на суууууууупер големи червени пъпки и й седят като току-що узрели череши . Бляк, ужасно е. И са баш една до една. Мале.

Иииииии, да живее ТЪМНОТО

Град
    Сф
    eeeeiii! nqma nqmasto za komplexi i drazneniq az si umiram za po myrgawki ddz kefq se az pyk sam bqla ama ujasno bqla....i tfa mn me nerwi da si bql ne e tolkowa hubavo

и аз си падам по мургавички многУ сЪ ми СлАдКи
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен Аватара на rakiQ
    да не ти пука кфо лошо има да си мургаф ..някой са па толко бели че чак вените им се видат през кожата

Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    моя брат е са6тия и доколкото знам неможе да се лекува тва(остажа6 си 4ернокож)
    Off kva si glupava... nqkoi da e spomenal che e bolest ili za lekuvane?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Град
    south_park
    има лосион на Eucerin за избелване,но спорд мен не ти е нужен
    you should kill yourself >=D

Град
    София
    Ммм... няма нищо лошо че си по мургав ! По черничките момчета са по секси според мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Имам една приятелка, която е наполовина испанка и кожата й по принцип е доста тъмна, обаче си пада готик фенка и почна да си я изсветлява с маски за лице от сок от краставици и лимонов сок... май и някакви купени маски използва. Мога да те уверя, че ефекта е поразяващ, в момента е направо смъртно бледа. Ама тя и изобщо не излиза на слънце...
    Molq te, dai malko poveche info .. Pitai q kakvo pravi pls

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Имам една приятелка, която е наполовина испанка и кожата й по принцип е доста тъмна, обаче си пада готик фенка и почна да си я изсветлява с маски за лице от сок от краставици и лимонов сок... май и някакви купени маски използва. Мога да те уверя, че ефекта е поразяващ, в момента е направо смъртно бледа. Ама тя и изобщо не излиза на слънце...
    Осъзнаваш ли, че това е невъзможно? Твоята приятелка просто се е пекла редовно, а кожата И е била бяла. ГЕНИТЕ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    мамка му и аз сам същия абе не сам мноо мургав ама кат ида на море доста потъмнявам а мноо искам да сам бял кавто бях като малък
    направо бял ама на с годините става лошо напрваво ми се превръща в мания ходя само с дълги грехи и т.н. незнам се ще се исмисли нещо
    дано

mi i az sym si 4ista bg ama si imam ten i 6tom ti e vrodeno nqma kak da izbelee6 ;D takoz jivotno nqaa..
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

ЕЕ,къв ти е проблема толко?И така си е добре,никои не е казал,че си мангал,а и момичетата не си падат много по бели като сирене момчета(с мое изключение понеже аз съм такава)
    Ако беше вече възрастен и имаше кариера или нещо такова и трябваше да си бял,можеше като Маикъл Джексън,ма тва е тъпо и съсипва кожата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си