ZdrAveIte Na VsI4ki! Abe hOrcA imAm eDin pRobleM zA koiTO 6tE Vi pOmOlq Da Mi poMogNetE dA gO rAzre6A zA6totO Az sAmA Ne6To Ne sE se6Tam zA idEiKi: tA az i gadjenceto mi sme zaedno ot okolo 4 meseca,az si durja na nego i toi na men-abe 6a kajeste vsi4ko super-da taka e oba4e naposledak se poqvi nqkva ligla ot negovoto daskalo,koqto postoqnno go svalq /toi li4no mi go spomena/.Az ne se samnqvam v nego! Imam mu pulno doverie 6oto se poznavame ot godini.No problema 4e na NEQ NE VQRVAM Znaem se nie momi4etata na kakvo sme sposobni ako si haresame nqkoe mom4e...Az znam 4e toi si me haresva i si mi e veren oba4e vuprosa e do koga?! 6oto kato vs normalno mom4e i toi ne e suvar6en i..abe de da znaq moje da se poddade na izku6enieto Ta q pls kajete ideiki kak da razkaram taq ligla 4e napravo mi burka v zdraveto
mersi predvaritelno a i pls bez nqkfi "toi ako durji na teb nqma da ti izneveri",tva go znaq oba4e moje ne6to da se poddade na izko6enieto na onaq ve6tica,a az tova ne iskam da pozvolq da stane

PS: tq znae 4e toi si ima seriozna priqtelka,ama pak produljava

MISI OSHTE 1