.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

romanti4en podarak...help

iskam da iznenadam moq priqtel s romanti4ka ve4er... kato podarak za den dena mu... vaprosa mi e kakvo da napravq za da zapomni tazi ve4er zavinagi... kajete ne6to romanti4no... ot sega vi kazvam 4e variqtna ve4erq na sve6ti otpada 6toto ne jiveem zaedno... molq vi pomognete

Ami..moje da ti prozvuchi banalno tva s plushenata igrachka,no naistina e mn sladko i stoplqshto,kogato nqkoi ti podari nqkoe sladko mechenceee A za prekarvaneto ...ako se obichate navsqkude shte vi se struva romantichno otidete na razhodka v nqkoi park samo dvamata... ili v nqkoe kafe (abe otidete nqkude,kudeto shte ste samo 2mata)Lichno za mene nai-romantichna e prirodata,ama seki si go razbira po svoi si nachin mai tva e ..v kraina smetka ti si go poznavash nai-dobre-znaesh kakvo haresva taka che napregni se malko,a ne chakai na gotovo USPeH

PP:waaaaa ne iskam da sum sama na sveti valentinnn
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Има много такива теми, потърси!
    Относно плюшената играчка... не знам защо ние момичетата си мислим, че като харесваме плюшени играчки, то и момчетата ги харесват. Това е голяма заблуда. Поне от личен опит ти казвам, че момчетата ама хич не си падат по плюшени играчки. Все пак нали са големи мъже, а играчките са за деца Според мен му направи нещо от себе си, напиши му любовно писмо и го пусни в бутилка, купи му едно сребърно ключе и го сложи в кутия и му кажи, че с този ключ винаги ще отключва сърцето ти... Знам ли, помисли. А иначе подаръци колкото щеш - парфюми, дрехи, сувенири, тениски на футболисти... купи му нещо, което ще зарадва него, а не теб

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Има много такива теми, потърси!
    Относно плюшената играчка... не знам защо ние момичетата си мислим, че като харесваме плюшени играчки, то и момчетата ги харесват. Това е голяма заблуда. Поне от личен опит ти казвам, че момчетата ама хич не си падат по плюшени играчки. Все пак нали са големи мъже, а играчките са за деца Според мен му направи нещо от себе си, напиши му любовно писмо и го пусни в бутилка, купи му едно сребърно ключе и го сложи в кутия и му кажи, че с този ключ винаги ще отключва сърцето ти... Знам ли, помисли. А иначе подаръци колкото щеш - парфюми, дрехи, сувенири, тениски на футболисти... купи му нещо, което ще зарадва него, а не теб
    Да много добра идея!Една приятелка го беше направила.Беше взела от тези по-твърдите цветни листа,леко жълтичък,беше го обгорила и беше написала като приказка,но това беше тяхната приказка.Как са се запознали,какво е чувставла всичко.Беше написано с жълта химикалка с бруката където са и седеше като пергамент.Беше го увила на фуниика и с една розова панделка отгоре!Беше жестоко!

a kvo to4no e pisala na toq list...kva e bila prikazkata za teq...dai malko idei...pls

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ем аз ти предлагам да му купиш нещо като грамота .Аз днеска купих "Обяснение в любов " и е много сладко
    Ето снимчица да го видиш http://img141.imageshack.us/img141/7397/000rc4.jpg
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен Аватара на marjesa
    Еми аз бх подарила на моя приятел - Албумче за снимки но не найлонов а едно дървено с отпреде момче и момиче :P И вътре бях залепила наши снимки от незабравими моменти може да се струва банално но наистина аз бях зарадвала моя приятел предполагам че и ти ще го зарадваш
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

mi nie nqmame mn snimki 4esno da ti kaja taka 4e tva otpada kato variant.... kajeto ne6to koeto da napi6a v "na6ata istoriq" vmisal na nqkav gotin list da mu napi6a ne6ta...ama kak da po4na kakvo to4no da pi6a 4e sam obarkana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си