Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Има много такива теми, потърси!
Относно плюшената играчка... не знам защо ние момичетата си мислим, че като харесваме плюшени играчки, то и момчетата ги харесват. Това е голяма заблуда. Поне от личен опит ти казвам, че момчетата ама хич не си падат по плюшени играчки. Все пак нали са големи мъже, а играчките са за деца Според мен му направи нещо от себе си, напиши му любовно писмо и го пусни в бутилка, купи му едно сребърно ключе и го сложи в кутия и му кажи, че с този ключ винаги ще отключва сърцето ти... Знам ли, помисли. А иначе подаръци колкото щеш - парфюми, дрехи, сувенири, тениски на футболисти... купи му нещо, което ще зарадва него, а не теб
Да много добра идея!Една приятелка го беше направила.Беше взела от тези по-твърдите цветни листа,леко жълтичък,беше го обгорила и беше написала като приказка,но това беше тяхната приказка.Как са се запознали,какво е чувставла всичко.Беше написано с жълта химикалка с бруката където са и седеше като пергамент.Беше го увила на фуниика и с една розова панделка отгоре!Беше жестоко!