- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се отегчени и сдухани затова, че си нямате...
ne. naistina mnogo mi e interesno. ne poznavam momcheta koito se kefqt na Azis. Qvno si interesna lichnost. moje li da ti vidq pic?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
търси ме у IRC за такива работи същия никся съм на линия
хаха ... вмомента ми е гадно само че не съм с човека които си лофкам много ... но пък не е болка за умиране ... нишо че понякога се сасипвам от... кофти е но чак да се депресирам и да се здухвам за по дни и прочие ... случвал се е ... но не често
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Akademika, ruff rider lady, dragon_dream,
nqkude tam i nas ni o4akvat trepetni migove![]()
![]()
Gore glavata az si mislq, che nqma smisul da se vaikame. Q si kajete koordinatiteda si podd1rjame vruzka, tozi Klub Nikoga NQMA da Umre
![]()
Че аз на Азис направо се РАЗБИВАМ!![]()
Ами определено моментите на самота и при мен са повече,но това не е причина да се сдухам.Конкретно по всички тези които написаха че не са имали човек до себе си спокойно братя и сестри за всичко има време и всичко се променя със това време така че рано или късно тия приятни осещания ще ви застигнат![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
И аз се 4устфам доста самотна понякога
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
i az sam sami4ka no tarsqa glavnata vina v sebe si!v smisal 4e imam mn 6ansove sekidnevno (da ne prozvu4i mn silno) no sama re6avam 4e 4ovekA ne si struva samo da se namlqaskame i da se na..........>tva li za vsi4ki e lubovta?e za men ne e!to4no za tva i tarsq specqalniq!!!!!dano go otkriq!
Аз съм самичка и нямам нужда от никой в момента... И като се замисля никога не съм имала. Няма такова нещо като "Търся си гадже", глупаво е. Ако си паснеш с някой, нещата ще си дойдат от само себе си... Насила хубост не става...
Честно казано, прекалено много държа на свободата си, което разруши единствената ми досега "връзка". Сега съм сама (от близо 2 год)(всъщност през 99% от живота ми), и си се чувствам перфектно така. И вместо да се сдухвате щото видиш ли нямате някой до себе си, вземете излезте навън, с приятели, правете си каквото ви се прави и се наслаждавайте на свободата си... По- късно ще ви липсва...![]()
ПОсдрав за всички с една песнъовка...
Код:Natasha Bedingfield Single Lyrics Ah yeah that's right All you single people out there This is for you Yeah I'm not waitin' around for a man to save me (Cause I'm happy where I am) Don't depend on a guy to validate me (No no) I don't need to be anyone's baby (Is that so hard to understand?) No I don't need another half to make me whole Make your move if you want Doesn't mean I will or won't I'm free to make my mind up You either got it or you don't [Chorus:] This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be Ah yeah uh huh that's right Don't need to be on somebody's arm to look good (I like who I am) I'm not saying I don't wanna fall in love 'cause I would I'm not gonna get hooked up just 'cause you say I should (Can't romance on demand) I'm gonna wait so I'm sorry if you misunderstood [Repeat Chorus] This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be Everything in it's right time everything in its right place I know I'll settle down one day But 'til then I like it this way, it's my way Eh I like it this way Make your move if you want doesn't mean I will or won't I'm free to make my mind up you either got it or you don't 'Til then I'm single This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant This is my current single status My declaration of independence There's no way I'm tradin' places Right now a star's in the ascendant I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be I'm single (Right now) That's how I wanna be Oh, oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Pishete me i men v kluba.Kolkoto i da e gadno trqa si priznaq,che i az mnogo chesto se sdyhvam i mi e kofti.Ponqkoga dori pravq golemi gluposti(za koito posle syjelqvam).Obache ima i momenti,v koito se radvam na svobodata si.
![]()
Първоначално написано от bonboneno^mace
+1
най-мразя да съм сама, когато съм болна и даже не мога да изляза с приятели, стоя си вкъщи се сдухвам, както ся![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еее и като сме скъсали с гаджето,айде да тръгнем да умираме...Живота продължава,а пък времето си летии..За това,аз гледам да си изживея сега най-хубавите и безгрижни годинки и с гадже,или без.Според мен единсвеното важно е да се насладим на живота си без да мислим,какво ще стане утре,или какво е можело да стане вчера,ако бях постъпил по друг начин.Най-важното,което научих от всичко,което ми се е случило до сега е да не съжалявам никога и за нищо!Да не се обръщам назад!Щом нещо е свършило,значи така е трябвало да стане.И любимата ми мисъл "Не плачи,защото е свършило,усмихни се,защото се е случило!..." Ноо все пак надеждата умира последна и за всичко хубаво трябва време
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ох ще ме вземете ли и мене в клубаЕми аз от доста време съм сама и не знам,може би до някаква степен си свикнах.Самотно ми е да!Но какво да се прави.А и мисля,че на този етап има по-важни неща от това да страдам заради някой-защото досега колкото приятели да съм имала,след края на всяка връзка аз страдам.Абе не ми върви в любовта.Айде надявам се,че всеки от нас ще намери сродна душа,и ще изживее нещо истинско в най-скоро време.Обичкам ви!!
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
prav si no ponqkoga tazi svoboda te kara da se 4ustva6 samПървоначално написано от exploitedteen
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Proro4icaПървоначално написано от anna_nalisiq
![]()
Ai dano mi6lence \/
Aide aide oshteeee horaaa aide, she vi zapisvam ve4e![]()
еми на всяко нормално момиче му стаа сдухано даже и на момчетата и на мен ми стаа много шибано на моменти защото не обичам и да съм сама :/
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
ами и аз съм за клубът на самотниците ..но това не ме здухва и не ми дреме мно мно . .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Овесения
мен да не ме забравиш![]()
az sa6to si nqmam prqtel no tova ne e pri4ina edin 4ovek da strada.
v kraina smetka vsi4ki nie ne spirame da tarsim svoqta polovinka dori podsaznatelno go pravim.
Kogato ti e kofti za ne6to, koeto nqma6 - prosto dokaji , 4e moje6 i bez tova i togava to 6te se poqvi...
Е на мене колко ми е благо.Преди една седмица се разделихме и сега ми е някво много добре![]()
spokoino hora ne se zduhvaite nqma smisul! az ot dosta vreme ne sum ostavala sama i ot vreme na vreme si mechtaq da sum sama!vsqko neshto si ima hubavi i loshi straniaz vi predlagam da gledate samo hubavite
![]()
pi pi pi
pishete me i mene v toq klub. ot mesec i az sum samichka i veche mi lipsva tova nqkoi da me gushka da mi kazva che me bichka i da me celuva strastno za chao... aaa chuvstvam se izostavena i adski samotna![]()
мдааааааааа хората винаги искат тва, което нямат, а като го полу4ат се 4удят закво са го искали........кат толкова ти се иска да си сама, щшо не зарежеш твоя, а???Първоначално написано от pilenceto_f
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
айде и аз да се включа в клубаи аз съм самичка защото така съм решила но трябва да си призная че понякога ми става тъжно.. липсват ми онези моменти на нежност когато знаеш че някой мисли за теб.. някой да те гушка и да те кара да се чувстваш специално.... както и да е.. все пак този някой не би трябвало да е кой да е.. за това без депресии !
![]()
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Kofucii kazva : Ako ima6 lubov ni6to drugo ne ti trqbva, ako nqma6 lubov
drugo ne ti trqbva .
mislq 4e e dostaty4no![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo