- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се отегчени и сдухани затова, че си нямате...
1.) Konfucii e kitaec...Първоначално написано от Konfucii
2.) Konfucii ne e prav.
3.) Welcome in the club, dude.
Dobre doshli na vsichki novaci, kato cukenm 10 stranitzi shte izbroq tuk chlenovete.
Ами понякога ми е много тъжно когато моето мишенце не е при мен. И само плача и немога да спра.![]()
Да, егати гадното.Особено като знам, че бях ТОЛКОВА близо...
![]()
Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!
Mi az predi nqkolko dena skusah s gadjeto i moje da se kaje 4e ponqkoga se 4uvstvam dosta gadno,no puk ot druga strana ne e 4ak tolkova zle da si svoboden 6toto za tva sa flirt4etata i zabivkite,a ako si zaet i 4oveka ti omruzne oba4e vuprki tobva go obi4a6 i ne siak6 da kusa6 s nego nema kvo da se prai,nema flirt4eta s vsqko vtoro mom4e.![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Същата ситуация на 17 :P Ама не ми пукаПървоначално написано от LO6IQ
![]()
ми не,не се чувствам гадно и сдухано,щото си знам,че там някъде има един човек,който ме обича през огън и вода,макар че не сме заедно..и това ме кара да съм добре![]()
Fuck me,i am famous!
stra6no dobre te razbiram.Ne 4e ne sam xaresvana-dori moga da se poxvalq s obratnoto,no prosto ne vijdam podxodq6tiq.Ne me interesuva kolko sa-trqbva mi edin,no to4niq!
За жалост и съм сам...
Da i az sum ot kluba mai![]()
Ve4e sum sam nqkolko meseca no tova v nikakuv na4in ne me sduhvae osven ponqkoga no rqdko
![]()
In dreams there are no rules...
Evala pi4, i az sum go preodolql i ne mi dreme osobenoПървоначално написано от NaSkO_
. Ba li mu maata mandja da ima jivota vari
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAxaaxaxax welcome evribadi enjoy da sad \/
Да не ме забравите и мене. И при мене така се стичат нещата, или неподходящи или тъпи. Членувам колкото за двама в клуба. Кога ще бъде първото учредително събрание?
![]()
когато аз бях сама се чувствах по същия начин - самотна, сама и неразбрана, но... той се появии сега съм безкрайно щастлива
![]()
божеее, това е от срадата на ноември! тцтцтц![]()
а сега съм самичко, ама не е загуба. радвам се, че не аз бях зарязаната, макар че скруполи имам, пък и съвестта ми проговаря от време на време, но искам да изживея още много много неща и никак не ми е до женене, както искаше той![]()
Добре дошълПървоначално написано от vladi81
. По-горе казах, че като праснем 10-тата странича ще има нещо
.
Браво, бравоПървоначално написано от anito.sl
! Поздравления
. И как е чувството в момента ? Пожелавам Ви щастливи мигове заедно
.
и бира, и бира, и тя е важна, при тва многоПървоначално написано от Овесения
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Адски си праваПървоначално написано от alice sw
![]()
Май и аз съм за клуба.Доста често ми става гадно за това,че съм самичка,нооо какво да се прави...
Горе главатаПървоначално написано от the fairy of the evil
. Все някога времето ще ни зарадва
.
Съчувствам ти ! Горе главатаПървоначално написано от the fairy of the evil
със сигурност все някога времето ще ни зарадва
.
ooo az go 4akammmm i 4akammmmm i toi vse ne idvaПървоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
а после що сте сами - щот 4акате и вие не знаете какво, 4ака се автобус, влак, нещо дет знаете 4е ще дойде, а не да 4акате любовта на живота си да се влюби във вас от пръв поглед![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
e tva ve4e e mnoooo lo6o...Първоначално написано от Анонимко
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
толкова ли е лошо 4е съм ан 16,а съм си нямал никого?