.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 208
    сам съм НО не съм самотен

KiSs-inKa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiroo
    А аз съм с Някой, но съм самотна!

Цитирай Първоначално написано от KiSs-inKa
    тогава този някой е по скоро никой за теб

Guest
    Абе тоя клуб има адски много членове и броя им е далеч по-голям от колкото си мислим. Как става, да се съберат толкова много самотни хора на едно място и още да се чувстват сами?
    Или това е целта.

'Сингъл Клуб олд дог'

Guest
    Abe hora stiga kisnahte v toq forum izlizaite malko i gadjeta kolko iskate........vijte ako iskate da si imate virutalni priqteli i priqtelki si stoite

ми имало е такива моменти,обаче аз лично понякога имам голяма нужда от свободата си...та мисля че колкото по-малко мислиш за това, толкова по-бързо нещата ще се оправят и ще срещнеш някой,който да ти дава всичко това,от което имаш нужда...успех и дано нещата се оправят
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

KiSs-inKa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiSs-inKa
    тогава този някой е по скоро никой за теб
    Не Някой е и много го ценя, но не е този някой който искам аз...просто в момента се чувствам толкова самотна, че искам нещо силно и нешо което най-накрая да си струва, да ми пука за него и т.н. но това е друга тема

мдаааааааааааааааа
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Нямам си приятел.И не ми е зле.Обожавам свободата си.И не се чувствам самотна.Аз винаги съм обргадена с приятели.И да си сам е много по-добре, от колкото с гадже.Всички покрай мен имат всяка вечер разни скандали.Брр настръхвам. А като си сам, може да си излизаш с други, да си правиш каквото си искаш без да има за кого/какво да се притесняваш.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Бе хора не търсете перфектния или перфектната!!! ако искате да имате някои до себе си допуснете че може да има някакави недостатъци, все пак и вие не сте перфектни!! по този начин списъкът с хора които бихте искали да са до вас ще се увеличи идват празници, не ви се иска да гледате как приятелите са гушнали някои и танцуват на Metallica-nothing else mether нали побързайте!!! сигурен съм че накъде там има някои които ви чака! "за всеки влак си има пътници" ))
    mEss wIth Th3 bEsT
    dIe L1k3 thE ResT

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от mItaXs §||Lo0zE.It.aLL||§
    Бе хора не търсете перфектния или перфектната!!! ако искате да имате някои до себе си допуснете че може да има някакави недостатъци, все пак и вие не сте перфектни!! по този начин списъкът с хора които бихте искали да са до вас ще се увеличи идват празници, не ви се иска да гледате как приятелите са гушнали някои и танцуват на Metallica-nothing else mether нали побързайте!!! сигурен съм че накъде там има някои които ви чака! "за всеки влак си има пътници" ))
    ako znae6 kak me ukoraji ne e istina BLAGODARQ
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

:(
    Guest
    Много е гадно наистина Аз от близо година съм в това положение и нз... каквото и да правя все не мога да си намеря момиче...

Имали място на бурдюра и за мен
    Hahu Hihi

Ае няма кирия да страдам че съм самотна! Както казаха другите от предните мнения "радвай се на свободата си докато я имаш". Вярно понякога си се чувствам самотничка, но и за тфа си има решение ... излизаш с приятели да се повеселиш и постепенно забравяш за тази самота!

П.С: да бяхте направили направо една анкета "самотни" "заети"

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Повече от фен
    i++

Обикновено се сдухвам през уикенда - когато имам много свободно време. Бях си обявил период от 3 месеца без жени, но май ще го скъся на 2....Понякога се чувствам отвратително (живея сам....и е кофти да няма абсолютно никой около теб) и........така.
    Ползва търсачката.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Нямам си приятел.И не ми е зле.Обожавам свободата си.И не се чувствам самотна.Аз винаги съм обргадена с приятели.И да си сам е много по-добре, от колкото с гадже.Всички покрай мен имат всяка вечер разни скандали.Брр настръхвам. А като си сам, може да си излизаш с други, да си правиш каквото си искаш без да има за кого/какво да се притесняваш.
    Точно
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    Идеми да се самоубия По4ти на 17 съм а пък винаги съм бил сам Ве4е нямам надежда че никога ще нямеря моито моми4е
    Пи6ете ме в клуба

zdraveite,az se 4uvstvam ujasno za6toto na edin rojden den se zapoznah s edno mom4e i o6te togava mi predloji.az oba4e sam si 6matka i otkazah za6toto ne go poznavam,no v sa6tnost mnogo mi dopadna.sega iskam pak da go vidq i ne znam dali 6te e pravilno da go tarsq ili po-dobre da iz4akam da napravi toi tova. daite nqkkvo mnenie plisssss
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

zdraveite,az se 4uvstvam ujasno za6toto na edin rojden den se zapoznah s edno mom4e i o6te togava mi predloji.az oba4e sam si 6matka i otkazah za6toto ne go poznavam,no v sa6tnost mnogo mi dopadna.sega iskam pak da go vidq i ne znam dali 6te e pravilno da go tarsq ili po-dobre da iz4akam da napravi toi tova. daite nqkkvo mnenie plisssss
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

mitakskia

ne si samo ti taka!

Abe hora q otivaite da jiveete!!! poglednete malko navyn prez prozoreca,jivotyt kipi navsqkyde.stavaite ot kompiutrite i otivaite da go jiveete kakto na vas vi e kef.tolkova lesno moje6 da premahne6 samotata,zamislete se,nie sami si q pri4inqvame kato se samosyjalqvame.jeni hva6taite grimovete i se zapo4vaite,myje obli4aite se nabyrzo i dim da vi nqma o4akvam sled 1 mesec na tazi tema tiq vsi4ki 9 stranici da sa zapylneni sys polojitelni otgovori,da se izpylvat sys 6tastie i kef.aide 4e i az izlizam.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Guest
    Ами понякога ми става много гадно, и имам чувството, че никога няма да си намеря приятел, защото не съм виждала едно момче, което харесвам от близо две години <_< от много отдавна. Всъщност точно миналата година се бях наела да му казвам, че го харесвам ама той се премести в друго даскало... И... Направо ми е адски кофти. Но гледам да не се впрягам много, и не мисля за това твърде често. А иначе сега уча усърдно за едно състезание, където с малко повечко късмет ще го видя, както и се старая да спортувам и да съм по-добра в тренировките, защото и на едно друго състезание в София ще мога да го видя, но там нямам абсолютно никакъв шанс да го питам дори най-малкото нещо. Таааа както и да е.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^^ да не мислиш, 4е не живея както искам и не правя каквото искам, 4е стоя само пред компа, просто съм си харесала 4овек, който в момента има приятелка, а при такъв дефицит на мъже в моя град просто ми е доста трудно да си харесам някой, щот или ще е ходил с моя приятелка, или е бил влюбен в моя приятелка, или моя приятелка е била влюбена в него....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Mene me otpisvaite ot kluba
    Subrah se sus starata si lubov i sum mnogo shtastliv

Pojelavim vi tuka vsi4ki v kluba da si namerite srodnata dusha i da ste shtastlivi kakto az sum \/
    In dreams there are no rules...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    Mene me otpisvaite ot kluba
    Subrah se sus starata si lubov i sum mnogo shtastliv

Pojelavim vi tuka vsi4ki v kluba da si namerite srodnata dusha i da ste shtastlivi kakto az sum \/

мерси,надявам се скоро и аз да си намеря някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си