.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 208
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Ами....мина ми Преди време много се сдухвах заради това , но сега съм достатъчно щастлива и без това...Разбира се има и едни сълзливи дни , в които искам някой да ме гушне ама те минават бързичко....Сега се кефя , че аз съм си господарка...Мога да правя каквото си искам , да спя с когото си искам и никой да не ми държи сметка за това Сега в главата ми са съвсем други неща като кандидатстване , бал и така нататък , че най-малкия проблем ми е да си имам гадже...Трябва ми само секс от време на време с някой , колкото да изпусна напрежението и да си начеша крастата ама в момента не ми е до лигави изпълнения , а и не се чувствам по-малко пълноценна като си нямам приятел \/ Не съм и готова да отделям време , емоции и чувства за някой друг в момента, научих се да бъда самогъзник и мамка му много ми харесва

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Напротив чувствам си се перфектно. Няма на кой да обяснявам какво да правя,няма да търпя лигави изпълнения и още един куп други женски простотийки.Така си живея,както искам и,както ми е кеф.

И аз се чувствам така ! Напрао е ужастно ! ПИШЕТЕ Ме И МЕНЕ В КЛУБА ! ВЕЧЕ МЕ ГОНИ И ДЕПРЕСИЯТА
    A.C.A.B - All cops are bastards

И аз по принцип трябва да попадна в тоя клуб, ама не съм отчаен, не съм сдухан, абе нищо ми няма. Просто аз за този етап не искам гадже, защото това е и време все пак. За сега ми стигат зарибявките и свалките.

Guest
    ahahah mn ste smesh6ni!11 az pyk nikoga ne sym sama!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    mi kat si dolno 4algarsko kurve

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ti pyk kav si??? Niaqkakuv kreten koito se zaiaqjda na seki moi otgovor!!!1

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Не ми пука изобщо
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ti pyk kav si??? Niaqkakuv kreten koito se zaiaqjda na seki moi otgovor!!!1
    ХАХАХАХА "~*Rum4ityyy*~" не си сама ... винаги си с татко ,свирки за пари за даскало .. знам ги аз такиа момиченца кат тее са зарибени . Ти Зарибена ли си а ?
    По темата , Аз съм винаги сам е не винаги ама през 90 %

Супер фен
    Засега и аз съм сама...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Защо не си покажем снимките тук ? хем да видим кой какъв е и токувиж някой от клуба се съберат

Няма да е зле ако си дадем снимките и да пишем години и от кой град сме хем и да се упознаем ако не друго поне приятели да станем.
    А може и у чата канал да направим на тоя клуб "депресанти"

anonymous485803
    Guest

Re

Вече ударихме 10тата страница. Крайно време е.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    пффф мааа му..за6то ли както обикновено и аз съм сама...6ибня...яда си го изкарвам предимно в/у някой 4оек...и в пове4ето слу4аи е в/у неподходя6тия и после доста съжалявам ама...при свър6ен факт.. така 4е...присъединявам се и аз към клуба на самотниците!!!
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    Вкъщи
    Аз съм на 15 и не съм имал пр.Пишете ме и мене!Но се отекчавам с мисълта че голяма част от момичетата са "курви",а свестните момичета са сами като мене Видя някоя която ми хваща окото,но в почти всички случаи тя се ебе като невиждала и я знае целия град.Едвали ще срещга идеалната от първия път,но се надявам да я срещна!

Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Има ли място на бурдюра и за мен
    I Wish I Could Vomit Blood On You... ...People

Повече от фен
    Град
    Луната
    Аз съм на 19 от София и в момента съм сам.Просто напоследък съм тръгнал да се отчайвам от късмета си винаги когато си харесам някое момиче излиза че е заето вече и то от доста време.Нямам късмет и тва си е.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

anonymous485803
    Guest

От Вас си зависи

Отдавна искам да кажа нещо по темата и добре, че днес имам време да го направя. Знаете ли, че за да се почувствате отхвърлени и самотни понякога си зависи само от Вас. Тука важи един от девизите на международната асоциация на Онанистите /повярвайте ми има такава/ които гласи: “Това което човек сам може де си направи никои друг не може да му го направи.” Ще ви разкажа за някои момичета които ми се оплакаха, че се чувстват самотни, изоставени и отхвърлени и като ги опознах разбрах, че имаше защо. Сами си го бяха направили и си зависеше главно от тях.
    Ще започна с девойката З. Пищна блондинка от долен курс на университета с които завърших /защото си отложих държавните изпити с една година/. Признавам си, че три години по време на следването си доста се заглеждах по нея. На една лекция седнах до нея и се запознахме официално. След това излезнахме. Беше ми приятно наистина. Тогава тя ми сподели, че мъжете бягали от нея, страхували се и никои не я искал общо взето. Аз доста се учудих, защото З. е наистина красива и по първо впечатление интелигентна девойка. След третата среща обаче ми идеше да бягам през глава от нея. Това момиченце си мислеше, че целия свят се върти около нея, че всички хора са й длъжни, само злобееше, по тези които имат повече, говореше на висок глас по улиците и в градския транспорт /нещо което е много невъзпитано и много ме дразни/, критикуваше минувачите така, че да я чуят /например “гледай го тоя с какви смешни гащи е”/ и т.н. Не знам до каква степен я извинява фактът, че е от едно провинциално село, което го няма и на картата, и явно й липсват първите
    7 години, но от нея ми се драифаше. Едвам я разкарах.
    Искам да ви разкажа и за девойката Л. Тя е дъщеря на приятел на една моя леля. Леля ми я представи като свястно, много добро момиче, което нямало много приятели и не е имала интимни отношения до сега, а е на 26 години. Л. даже тя много настоявала да се запознаем, след като леля ми й разказала за мене. Плана беше да се срещнем в центъра, да седнем някъде и след това леля ми да си тръгне, защото уж има работа. Като отидох на мястото на срещата щях да припадна. Девойката Л. притежаваше повечето негативи, които може да има една жена. Ниска около 1,50 м., дебела, около 100 кг., слушаше чалга, имаше развалени зъби, както и мърсотия под ноктите и т.н. Искам да изтъкна, че нямам нищо напротив нито пълничките, нито нисичките хора, но Л. не можеше да построи едно смислено изречение, фъфлеше и общо взето нямаше интерес към нищо. Това, което ме учуди при нея е, че е на 26 години и каза “Мале сега тати ако разбере, че съм някъде с момче голям проблем ще направи. Добре, че го излъгах, че съм на кънки”. Другата срамота според мен е, че таз девойка бе започнала първата си работа на 25 години, като технически сътрудник в едно училище в центъра на София и до преди това съвсем нищо не е работила. До колкото разбрах от моята леля, чиято инициатива за запознанство приех като лична обида, бащата на Л. много я “пазел” и като гледам така я е “опазил”, че я е осакатил в социално отношение. Впрочем по този повод бях оставил тема тук някъде миналата зима.
    Искам да разкажа и за още една девойка с инициал Т. Тя ми беше колежка от предишната работа. Известно време ме гледаше доста проницателно /после разбрах, че всичките по-готини мъже от работата гледала така/. Предложих й да излезем след работа. Първоначално ми отказа. След една седмица обаче, тя ми предложи да излезем след работа. Аз приех. Отидохме в едно заведение близо до работата. Тогава съжалявам, че не си бях взел чингел. Тя не можеше да говори изобщо, дори по общи теми. Седеше и гледаше само в една точка. Най-дългото й изречение беше не повече от 5 думи. Предположих, че момичето се притеснява и излезнахме втори път. Ситуацията беше същата. Трябваше да говоря общи неща колкото да има някакъв разговор все пак. Направих си обаче следния експеримент. По едно време млъкнах за да видя какво ще стане. Резултатът беше следния, в продължение на 3 минути муха да зънеше щеше да се чуе. Никои не каза нищо. Не издържах и пак почнах някаква обща тема, защото ми стана неудобно. Не пожелах да се срещна отново с нея, защото ми беше безкрайно тъпо и оттегчително в нейната компания, въпреки, че Т беше найстина много хубава на външен вид.
    Та в тази връзка искам да Ви кажа погледнете първо себе си. Може и да отблъсквате хората от Вас без дори да го осъзнавате.
    Както вече казах аз в този клуб членувам като за двама. На 26 съм и сериозна връзка с жена не съм имал. Добре, че в София сферата на секс услугите е много добре развита, та да мога да удоволетворя чисто първичните си желания и потребности от физически контакт с жена. Честно да си призная понякога ми е тъжно и самотно, вече не съм и оптимист, че ще срещна някога подходяща жена, но като се сетя за гореспоменатите девойки, си мисля, че ми е доста по-добре сам, отколкото с неподходяща. Признавам си, че имам страшно много недостатъци и навярно бъркам аз някъде. Преди известно време бях оставил тази тема тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...31e8edbe09a0a6 където бях лично обиден. Е щеше да ми бъде интересно да чуя повече мнения и отговори, но с тези се изчерпаха.
    Искам да ви разкажа един мои социален експеримент, които имаше добър ефект и съм доволен, че го направих. Значи един мои много добър приятел си купи цифров фотоапарат, които прави клипчета с много добро качество. Помолих го да ме снима в ситуации като, общуване с познато момиче, общуване с непознато момиче и др. Той просто седеше на съседна маса в заведението и беше оставил фотоапарата на масата, с обектив насочен към мене. След като изгледах филмчетата забелязах доста трески за додялване при мене. Смятам, че поработих върху тях и вече ги премахнах. Ако имате възможност направете подобен експеримент, ще ви бъде само от полза.
    Имам една идея за евентуално бъдещо развитие на нашия клуб, но ще ми трябва време за да я формулирам. Ако успея ще я постна пак тук още днес.

Хайде скъпи тйинчета не се отчайвайте. Повтаряйте си мисълта на един учен, ако не се лъжа беше Алвин Тофлър,/поправете ме ако бъркам името моля/ които със спечелените пари само от лекторски в щатите си е купил цял остров, която гласи:
    “Себедостатъчността е първата стъпка към съвършенството”.

Хайде много поздрави и до скоро.

hahah ne bih kazala ... naprostiv 4ustvam se svobodna,za6ttoo kolkoto i da obi4a6 nqkoi i d asi s nego,v edin moment use6ta6,4e toi te zadaljava za nqkoi ne6ta ... a taka si svoboden da si jivee6 kakto si iska6,da se zapoznava6 s novi hora bez nqkoi d ati kazva"ama za6to go pogledna toq,6to mu mahna,6to mu se uzmihna" ,svoboden si da tarsi6 ideqlniq za teb 4ovek ....
    jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....

Кофти е да си сам/а!

Фен
    Град
    Мездра
    Пишете ме и мен на бурдюра на самотните

ММм за момента ми е префекно сама..писна ми от краткотрайни и глупави връзки..в момента съм на етап..само приятели,което идеално ме устройва Радвам си се на живота купонясвам си ,и не мисля изобщо за това дали съм сама или пък не :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Засега и аз съм сама...
    Отписвам се засега,дано да е за по-дълго!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Re: Чувствате ли се отегчени и сдухани затова, че си нямате.

емии пишете ме и мене

Фен
    Град
    София
    Може да искаш малко свобода обаче винаги можеж да я получиш от човека до теб ако той е достатъчно голям да ти я даде....тъкаче аз смятам че "искам свобода" е извинение за чувството едообразие!!!
    Аз предпочитам да нямам "свобода" отколкото да чакам кога ще ме "оковят във вериги"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А питате ли ме мен на 16 съм и никога не съм бил с някой...
    E ko da se prai... si4ko s vremeto si kazal nqkoi... i az sum tei no sum na 15
    me too и незнам защо е така май защото не умея да флиртувам егати! Чувствам се ужасно и всички околоен като чуят че не сум имала приятел много се изненадват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си