.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 208
    Guest
    aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratq pi6ete na skype deskata59

Guest
    aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratq pi6ete na skype deskata59

Фен
    Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А питате ли ме мен на 16 съм и никога не съм бил с някой...
    E ko da se prai... si4ko s vremeto si kazal nqkoi... i az sum tei no sum na 15
    me too и незнам защо е така май защото не умея да флиртувам егати! Чувствам се ужасно и всички околоен като чуят че не сум имала приятел много се изненадват.
    Защо ли и аз от 16 години не съм бил с никое момиче.Може би и аз не съм добър във флиртувете ама както казват всичко с времето си.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    Защо ли и аз от 16 години не съм бил с никое момиче.Може би и аз не съм добър във флиртувете ама както казват всичко с времето си.
    Истината и че свестните момичета са рядкост и са заети

Guest
    абе с момиче без животът продължава не можете заради някоя "пикла"(да не се обиждат момичетата но последното момиче такава беше за мен) да си тровите животеца

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ха и аз съм сама, но ме ядосва един "пикльо"
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

здухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

здухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...
    Да и аз съм така. Вече започнах да мисля че момичетата харесват само големите "гъзари" които пушат и се прават на много отворени. А пък тези който са по-скромни (като мен) , учат си уроците и може да се каже че интелигентни , тях никоя не ги поглежда

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    ei Овесения kefi6..ai i men me pi6ete vytre.. \/..to i az si nemam frend...pyk iskam da si imam....ISKAM... aaa..i vick...ne si padam po gyzarite..
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Ами да чувствала съм се така..и е ужасно мн даже ;(

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Що да ми е кофти?Като съ мсвободна мога да флиртувам,да правя квото си поискам без да ми тежи на съвестта че може да нараня някой,като видя някой пич мога споко да си се запозная с него без да се притеснявам че някой може да изтърчи при гаджето ми и да му издрънка,пък и както каза някой радвай се на свободата-не се знае до кога ще я имаш.

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Цитирай Първоначално написано от ruff_rider_lady
    Ми понякога ми е малко кофти ,дето съм самичка . Искам да си имам някой , който да ме гушне , и с който да съм по-близка , ама за сега няма никой .

I az sym taka pishete me i mene v kluba na samotnicite

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    На мене ми е добре - няма кой да ме изморява

(имам си гадже ама то през учебната година е в гърция и аз си вея мъ*е )
    Incomplete..........

Нана
    Guest
    Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става... Общо взето съм самотна,да така че ако има места ще се присъединя..Пожелавам на всички самотници да намерят половинките си!

Нана
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от Нана
    Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става... Общо взето съм самотна,да така че ако има места ще се присъединя..Пожелавам на всички самотници да намерят половинките си!
    Теоритически това е невъзможно, защото жените са повече. Но ако вземем предвид факта, че в някои държави мъжете имат повече от 1 жена, то практически това е възможно. Но тогава терминът "Половинка" няма да е технически верен. Пожеланието трябва да звучи така:"Пожелавам на всички самотници да намерят своята половинка, третинка, четвъртинка и въобще египетска дроб". Разбира се около 90% от форумното население не знаят какво е египетска дроб, но това те кара да изглеждаш интелигентен. Странните думи ги впечатляват.
    Оки,пожелавам на всичко самотници да намерят своята египетска дроб!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от vikc
    Да и аз съм така. Вече започнах да мисля че момичетата харесват само големите "гъзари" които пушат и се прават на много отворени. А пък тези който са по-скромни (като мен) , учат си уроците и може да се каже че интелигентни , тях никоя не ги поглежда
    И при мен е така ...
    Само дето вече ми писна темата ,,учене'' ... сега я карам по отпуснато иначе съм си самичък.
    и както съм споменал по доло в подписа ми->аз се радвам се ,че имам истински приятелии

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    И при мен е така ...
    Само дето вече ми писна темата ,,учене'' ... сега я карам по отпуснато иначе съм си самичък.
    и както съм споменал по доло в подписа ми->аз се радвам се ,че имам истински приятелии
    Сладур
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Цитирай Първоначално написано от vikc
    по-добре ся да учиш и другата година да си студенка в някой елитен университет/ако си 12 клас/от колкото да си провалиш живота и пропуснеш годината
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Град
    Извън границите
    sa si nqmam nikoq do mene,i kvo da vi kaja mnogo mi e dobre

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    И при мен е така ...
    Сладур

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не,даже ми е страхотно !!
    алелуя.

Mi,az na moq mu bih 6uta naskoro,i ne,sega ne mi e kofti zaradi tova,p1k smqtam,4e kato mi doide vremeto,pak 6te se poqvi nqkoi na horizonta..e,da,ponqkoga ti se 6te da si ima6 nqkogo do sebe si,noo..i tova otnovo 6te stane skoro(vqrvam)
    Look deep inside me ...

svikva se da si sam

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

...някоя нежна душичка до себе си ?

Да, yжасно ми е отегчено и сдухано и на моменти ми е супер зле и развалям настроението с пълна сила, където и да съм. Отгоре на всичко хормончето също си казва думичката...

Welcome in da "Клуб на Самотниците"... Crying or Very sad
    Не,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Не,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде.
    Че ще доиде ще дойде.. амо примерно ако неможеш без да водош любом човек... който направо си готов да се самоубиеш за него.... (аз съм така ) и знаеш че НЕМОЖЕШ ВЕЧЕ СА СИ САМ..... тогава какво правим.. аз примерно ще се

100% е от възраста... че "НИ" е гадно... но и самотата си казва думата..
    ОБИЧАЙ ЗАДА БЪДЕШ ОБИЧАН !!!

НЕ СЕ СВИКВА !!!!!! ДА СИ САМ.... !! ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО !!!
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си