- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се отегчени и сдухани затова, че си нямате...
aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratqpi6ete na skype deskata59
aide nqkoi koito e sam,ako iska da mi prati snimka pa moje ne6to da stane i az 6te pratqpi6ete na skype deskata59
Защо ли и аз от 16 години не съм бил с никое момиче.Може би и аз не съм добър във флиртувете ама както казват всичко с времето си.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Истината и че свестните момичета са рядкост и са заетиПървоначално написано от KUM4o
абе с момиче без животът продължава не можете заради някоя "пикла"(да не се обиждат момичетата но последното момиче такава беше за мен) да си тровите животеца![]()
Ха и аз съм сама, но ме ядосва един "пикльо"![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
здухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Да и аз съм така. Вече започнах да мисля че момичетата харесват само големите "гъзари" които пушат и се прават на много отворени. А пък тези който са по-скромни (като мен) , учат си уроците и може да се каже че интелигентни , тях никоя не ги поглеждаздухана...меко казано...но гледам да не го показвам..слагам една фалшива усмивка и продължавам напред...Гадно е всичките ти приятелки да имат гаджета и да излизат с тях постоянно..а ти да стойш у вас и да ревеш над учебниците...при емн поне е така...Просто сега ми е последна година,кандидаставането иде..най мн имам нужда от някой а той го няма...е се някога ще се появи тоя някой дет да ме оцени....да се надяваме...
ei Овесения kefi6..ai i men me pi6ete vytre.. \/..to i az si nemam frend...pyk iskam da si imam....ISKAM...
aaa..i vick...ne si padam po gyzarite..
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ами да чувствала съм се така..и е ужасно мн даже ;(
Що да ми е кофти?Като съ мсвободна мога да флиртувам,да правя квото си поискам без да ми тежи на съвестта че може да нараня някой,като видя някой пич мога споко да си се запозная с него без да се притеснявам че някой може да изтърчи при гаджето ми и да му издрънка,пък и както каза някой радвай се на свободата-не се знае до кога ще я имаш.
Първоначално написано от ruff_rider_lady
I az sym takapishete me i mene v kluba na samotnicite
На мене ми е добре - няма кой да ме изморява![]()
(имам си гадже ама то през учебната година е в гърция и аз си вея мъ*е)
Incomplete..........
Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става...Общо взето съм самотна,да така че ако има места ще се присъединя..Пожелавам на всички самотници да намерят половинките си!
Оки,пожелавам на всичко самотници да намерят своята египетска дроб!Първоначално написано от Pti4i grip
![]()
СладурПървоначално написано от LO6IQ
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
по-добре ся да учиш и другата година да си студенка в някой елитен университет/ако си 12 клас/от колкото да си провалиш живота и пропуснеш годинатаПървоначално написано от vikc
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
sa si nqmam nikoq do mene,i kvo da vi kaja mnogo mi e dobre![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Mi,az na moq mu bih 6uta naskoro,i ne,sega ne mi e kofti zaradi tova,p1k smqtam,4e kato mi doide vremeto,pak 6te se poqvi nqkoi na horizonta..e,da,ponqkoga ti se 6te da si ima6 nqkogo do sebe si,noo..i tova otnovo 6te stane skoro(vqrvam)![]()
Look deep inside me ...
svikva se da si sam![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
Не,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде....някоя нежна душичка до себе си ?
Да, yжасно ми е отегчено и сдухано и на моменти ми е супер зле и развалям настроението с пълна сила, където и да съм. Отгоре на всичко хормончето също си казва думичката...
Welcome in da "Клуб на Самотниците"... Crying or Very sad
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Че ще доиде ще дойде.. амо примерно ако неможеш без да водош любом човек... който направо си готов да се самоубиеш за него.... (аз съм такаНе,нямам "душичка" до себе си и не се оплаквам от това...даже и не се замислям дали ми е мъчно или не,просто знам че рано или късно "душичката " ще дойде.) и знаеш че НЕМОЖЕШ ВЕЧЕ СА СИ САМ..... тогава какво правим.. аз примерно ще се
![]()
100% е от възраста... че "НИ" е гадно... но и самотата си казва думата..
ОБИЧАЙ ЗАДА БЪДЕШ ОБИЧАН !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ СЕ СВИКВА !!!!!! ДА СИ САМ.... !! ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО !!!
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell