.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 208

Град
    Lunata :)))
    Chuvstvam se vse edno me nqma Tyjno mi e i sym sama

100% е от възраста... че "НИ" е гадно... но и самотата си казва думата..
    ОБИЧАЙ ЗАДА БЪДЕШ ОБИЧАН !!!
    Обичам всички хора, но понякога те не ме обичат.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Нана
    Чувствам се сдухана,не защото си нямам гадже,а защото го загубих..Проблема е ,че сега не искам никой друг и се опитвам да си харесам някой,ама не става...
    Ох и аз така ...Затуй и мен ме пишете в клуба

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Само дето вече ми писна темата ,,учене'' ... сега я карам по отпуснато иначе съм си самичък.
    и както съм споменал по доло в подписа ми->аз се радвам се ,че имам истински приятелии
    Ми браво =D> !Аз като се замисля дори нямам истински приятели ...То в днешно време всеки ти е приятел,докато може да изсмуче нещо от теб,докато има полза,а после-баста!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз си имам приятел на когото много държа,но когато бях сама не се чуствах отегчена или пък сдухана.Искаше ми се да имам някой до себе си,но не бях срещнала подходящия човек.Не се чуствайте сдухани,затова че си нямате гадже-понякога това е по-добре.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

На мене ми е НАЙ-ГАДНО.... защото съм готов да направя всичко за НЕЯ... казъл съм и какво чувствам....и НИЩО не стана.... още сме приятели.. Всеки ден я виждам...и изгарям отвътре..
    (Не губя надежда.... но ще се предам скоро )

П.П. Сега ми е най-добрата приятелка поне това имам.. И като нея 2-ра няма
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

fdsfsdfds
    Guest
    az puk i as sum sam i dosega nikogo ne sam imal

Супер фен
    Pishete i men v kluba ... no az ne mislq,che e vajno do takava stepen dali imame nqkoi do sebe si ili ne.Po vajno e dali tozi nqkoi ni dava tova koeto ni e nujno i dali iskame da sme tochno s tozi chovek.Zashtoto i az si imam sega gadje,ama obicham drug i vse edno sym sama.Taka,che za da ne sme sdyhani i samotni trqbva da sme s choveka,kogoto obichame.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    На мен пък ми писна на к*ра да се ядосвам за тия тъпи п**ки.... Само ме ядосват ! Да го .....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

FiRe_LaDy......... Права си....

ПИШЕте МЕ И МЕНЕ
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Преди имах гаджета, но се измъчвах и ми беше тъпо. Бях се затворил в себе си, не споделях с никой. Бих казал, че никой не знаеше нищо за мен. Исках да съм с едно момиче..

Когато нямам какво да обичам.. много се измъчвам. Губя вяра, надежда в малките неща и радости в живота. Дано да не ви се случва.

Фен
    Град
    Варна
    Ох толкова съм отегчен. Защо ли живея тоя живот... Отивам да се самообеся Сбогом на всички и ще се видим в един друг, ПО-ДОБЪР свят
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ооо ... ето ме и мен , кандидатка за клуба . Ама нямам нищо против да го напусна възможно най-скоро . Просто ми омръзна сама да се сдухвам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Сяяя
    Broite i men v kluba
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Ох толкова съм отегчен. Защо ли живея тоя живот... Отивам да се самообеся Сбогом на всички и ще се видим в един друг, ПО-ДОБЪР свят
    Дано да се видим в ,,в един друг, ПО-ДОБЪР свят''

Супер фен
    Град
    Мбабане
    за кво се записвате тука ?
    да не раздават кисело мляко без пари ?

ei ei tuk ne6to nov klub se formira a? \/ dosta golqmo vnimanie otdava6 na tova da ne si sam.... sled parviq mi priqtel(koito mn obi4ah) ve4e ne predavam takova golqmo zna4enie na tova... smqtam 4e moje6 da se zabavlqva6 i s priqteli.... a drugoto... 6te doide samo

и аз .но ме и в момента (дано да е за по - далго)

Обичам те , мили мой Гого !

E okolu mene vinagi ima nqkoi...problema e che razbiram tvurde kusnu ,shtotu vinagi sum si mislila"chyvek koity nqma kvo da gybi moje da specheli vsichko,a chyvek bez chystva ne moje da byde naranen"e,mojebi tfa obesnqva neshtata...
    You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!

Аз трябва да съм Директор на клуба ! Пишете ме и мене :
    A.C.A.B - All cops are bastards

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами и аз съм сама ама се кефя мн 6тото правя каквото си поискам и на никой не съм длъжна да давам обяснение за постъпките ми е да на моменти се сдухвам но..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Засега и аз съм сама...
    Отписвам се засега,дано да е за по-дълго!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
    Жалко не беше за много дълго... Пак съм в клуба...
    И дано по-бързо да се махам......

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    От една страна ми е добре че съм сама и имам желаната свобода-правя каквото искам без да давам на някой обяснение защо и как съм го направила.От друга страна от време на време...точната дума е сдухвам се.Кофти ми е че съм самичка,ама се преодолява.Приятелите ми винаги са успявали да ме развеселят и да забравя за това.Ето за това ги обичам!

Таа забравих да кажа,за сега и аз съм в клуба хах
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Ц ц ц ц ц... аз продължавам да съм си самичък и ми още по-зле, но се държа за юздите .

Мечките нямат ли право на щастие ?
    wtf

Guest
    Изкам да си кажа какво ми е тук.Зна4и аз сам на 16 години,ходил сам на 1-2 купона през целия си живот та моята изтория е малко тъжна...Нямам голяма готина компания а само няколко приятели,моми4етата не ми обръщат усобено внимание винаги сам се 4удел защо и онзи ден разбрах...1 Приятелка ми го каза:имал сам 4ар(руси4ук сум) бла бла бла и хоп в прав текст:"пи4 спори но моми4етата си падат само по лошите мом4ета докато си добур ще е така"от тогава разбрах в колко шибан свят живеем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си