.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 208 от общо 208
    Фен
    Град
    ruse
    I na men dosta pyti mi e stavalo gadno za tova,no pyk mislq,4e nqma smisyl da strada6.Gadno mi e,4e ve4e sa malko mom4etata,koito uvajavat momi4etata i bih iskala da namerq nqkoi,koito da dyrji na men istinski,no mn iskam,nali?

Фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изкам да си кажа какво ми е тук.Зна4и аз сам на 16 години,ходил сам на 1-2 купона през целия си живот та моята изтория е малко тъжна...Нямам голяма готина компания а само няколко приятели,моми4етата не ми обръщат усобено внимание винаги сам се 4удел защо и онзи ден разбрах...1 Приятелка ми го каза:имал сам 4ар(руси4ук сум) бла бла бла и хоп в прав текст:"пи4 спори но моми4етата си падат само по лошите мом4ета докато си добур ще е така"от тогава разбрах в колко шибан свят живеем.

Zna4i.Ne vs momi4eta si padat po lo6i mom4eta.Tozi tip momi4eta ne stavat za seriozna vryzka,a sa samo za 1 pyt.Az naprimer si padam po po-4uvstvitelni i koito ne gleda na momi4etata kato na parcali.I az predi haresvah lo6ite mom4eta,no sega-ne.Qvno sym izrasnala po akyl ili ne6to takova.Pi4,ne se ot4aivai i bydi takyv,kakyvto si.To4no,kogato nai-malko o4akva6 6te si nameri6 nqkoe momi4e,garantiram ti go!!!!!

Guest
    tezi dni se 4uvstvam po-samotna ot vsqkoga

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tezi dni se 4uvstvam po-samotna ot vsqkoga

Gore glavata... shte si namerish nqkogo. az su6to se 4uvstvam mnogo samoten, no kakvo da se pravi, a puk iskam da gushna nqkoe devoi4e samo samo tva
    wtf

bilqn4eto.
    Guest
    nqma stra6no,ne ste sami,praite mqsto i za men v kolonkata .
    ta,ne se ot4aivaite,6te si nemerite prednazna4eniq 4ovek za vas,prosto vseki ima momenti,v koito se 4uvstva otek4en i samoten.ne se predavaite i kasmet \/

Да и на мен ми е кофти. Аз си имах... и усетих какво е да си имаш... но сега си нямам. И сега ми е кофти. Ама тва е положението, peace.

Ще Ви видя колко ще Ви е лесно драги ми самотници , след като някоя/някой ви се увеси на врата и няма отърване...Пък за сега си живейте живота , без да има жена/мъж , която/който да ви кряка непрекъснато къде ходите и какво правите.. Enjoy :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Pi6ete me i men
    и мен..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си