.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

Кажете как?

Извинявам се предватително ,че темата се повтаря,но неможах да я намеря.
    Та..значи днес ми дойде ,а до петък искам да ми свърши...Попринцип цикъла ми е 7-8 дни.Кажете какво мога да направя по въпроса. Още веднъж се извинявам ,че темата се повтаря.
    Благодаря ви предварително за отговорите
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

smacky
    Guest
    zdravei!Da ti kaja ne znam da ima na4in za sakra6tavane na cikala,znam za predizvikvane.Mnogo li e vajno?

Голям фен
    По 1гр.вит С дневно- това са по 10 малки дражета, разпределени на три приема- сутрин 3, на обяд 3 и вечер 4.

Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от smacky
    zdravei!Da ti kaja ne znam da ima na4in za sakra6tavane na cikala,znam za predizvikvane.Mnogo li e vajno?
    Еми...Няма да умра ако не спре,но ще се радвам и ще се получи нещо
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    По 1гр.вит С дневно- това са по 10 малки дражета, разпределени на три приема- сутрин 3, на обяд 3 и вечер 4.
    Неразбрах пия ги и на другя ден гостите са си заминали

Guest
    taka......zna4i Vitamin C prosto pomaga da "izte4e6" po barzo,izpii edna opakovka za 2-3 dni(gledai vse pak da NE prekali6) i bi trqbvalo da ti svar6i po barzo ili pone da ti e po malko

Голям фен
    Не точно.Пиеш поне 3 дни- толкова са в една опаковка- 30бр.И намалява до спиране.Като почнеш от утре- тъкмо!Можеш да си вземеш и втора опаковка- вит.С не се натрупва в организма.Евтин е- около 50 ст. за скатула/от 30 бр. дражета/

Град
    Във филма
    Благодаря ви много :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си