- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за Момичета
Момичета искам да ви питам мастурбирате ли? А на колко бяхте когато за първи път мастурбирахте????
Абе 99% от жените отричат но всички го правят понякога,сигурна съм!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Тая тема край няма. (:
Естествено, че всички мастурбират, ебати.
На колко години за първи път не си спомням, ама преди бая време ще да е било.![]()
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Мноо ясно,че мастурбираме.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
хаха естествена пък аз за 1-ви път мастурбирах в 3-ти клас което е на 9 май бях и си спомням че и брат ми беше в стаята ам той не разбра хахахаха![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Хаха, виж ми аватара!![]()
Шегичка. Еми, преди като си нямах приятел - да, разбира се. Но вече не - не изпитвам такава потребност.
Няма жена, която да не е мастурбирала. А иначе, започнах от малка..![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
мастурбираме дамами на 16
![]()
какво не е --постоянно-не мога се начеша[/quote]
xaxaxaxa imam chuvstvoto, che momchetata obichat da im kazvame, che mastorbiramedaaaaa pravim go, kakto i vie s taq razlika, che e dosta po rqdko, shtoto sme po sdyrjani
miii az bqh na 14
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
и аз мисля така ..а на колко години ....не си спомням ...Първоначално написано от gery_to
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
prava si,no az naprimer go pravq 4esto!!!Първоначално написано от Butterfly^
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мисля че имаше пободна тема.
ох да и то отдавна и тоооо вече не си спомням откога![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
да мастрибирам. за първ път на 8 или 9 не помна вече. ма знам че ми беше много готинко и сега не ми е по лошо де, въпреки че вече има и кой да ме боцка, но и мастрибацията си ме кефи макс отсекъде.Първоначално написано от DjInKyto0o
Аз бях на 10...