.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: sarceto ili uma?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

sarceto ili uma?

Zna4i problema e sledniq ima edno mom4e koeto mn obi4am s nego prez poslednata godina xodihme dva pati i vse toi kasashe kato vtoriq pat skasa zashtoto prosto ne razbra dumite mi. predi sedmica ne pomoli da mu gi obqsnq az mu kazah za stoten pat no izglejda sam namerila to4nite dumi4ki i toi razbra 4e toi e vinovniq kaza 4e mn me obi4a mn stradal iskal da me ima znae 4e ne moje i e takia sqkvi. ta vaprosat mi e da mu dam li treti shans?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен

Re: sarceto ili uma?

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Zna4i problema e sledniq ima edno mom4e koeto mn obi4am s nego prez poslednata godina xodihme dva pati i vse toi kasashe kato vtoriq pat skasa zashtoto prosto ne razbra dumite mi. predi sedmica ne pomoli da mu gi obqsnq az mu kazah za stoten pat no izglejda sam namerila to4nite dumi4ki i toi razbra 4e toi e vinovniq kaza 4e mn me obi4a mn stradal iskal da me ima znae 4e ne moje i e takia sqkvi. ta vaprosat mi e da mu dam li treti shans?
    ami nai veroqtno e typ za tva go ostai

Зависи какво чувстваш и дали си сигурна в чувствата си или просто си свикнала с него . Друго , за което трябва да се замислиш е дали има причини да му вярваш/да не му вярваш и кои от тях са повече . Може да е казал това само като оправдание че те е оставил , но според мен по - вероятно е да се интересува от теб и да те обича , да иска ти да си щастлива , но да не знае как да те направи HAPPY .
    Ти го познаваш най - добре , себе се - също . Прецени дали си струва.
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Forslor
    Guest

Re: sarceto ili uma?

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ami nai veroqtno e typ za tva go ostai
    ...како казха или е тъп или е на 13

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    estveno 4e ne
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз не бих, но ако чувствата ти са силни, дай му този 3-ти шанс...

Голям фен
    Град
    Stz
    Ти да не си някаква играчка?!"Днес ходим,утре не"!Още втория път мисля че не е трябвало да тръгваш с него,защото наистина до някаква степен той си играе с теб!Не трябва да се оставяш така колкото и силни да са чувствата ти!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    Моля отговарящите по темата да дават съвети,които сами биха последвали!Защото ако изпитвате силни чувства към някого,дали и пети път няма да тръгнете с него?Ще тръгнете и още как.Аз съм за,ако наистина имаш силни чувства.Вече ако и този път се осере си заслужава да не го погледнеш никога повече.Възможно е да си е осъзнал грешката и да е решил да се поправи.

Голям фен
    Нещата се виждат най-добре от страни,защото в много случаи ,правим неща за които съжаляваме,именно заради тези силни чувства. И едва ли ,той се е променил,осъзнал е грешката си и т.н.Остави го в миналото и... се опитай да го забравиш колкото и да ти е трудно.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да му дадеш,защото момчета явно има чувства,а и ти предполагам не си безразлична...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az sam na menie-dai mu posleden shans-po dumite mu li4i 4e opredelno ima 4uvtsva kum teb-moje bi mu e trydno da gi izrazi

mislq 4e ne trqbva da mu dade6 po prostata pri4ina 4e e mnogo gadno da hodi6 nqkolko puti s edin i su6t 4ovek. Prosto kogato ediniq put ne vurvi vtoriq 6te e su6toto... nqma treti dubul. Ako 4uvstvata ti sa po silni togava si pomisli razbira se uspeh iiii da ni kaje6 kakvo e stanalo =D>

Мега фен Аватара на iiirish
    ти най-добре го познаваш и затова сама прецени дали искаш да бъдете отново заедно. щом е казал, че е разбрал думите ти, значи наистина е така. но пък от друга страна да тръгвате за 3-ти път е леко тъпичко то и четвърти ще има както сте я подкарали!

сама реши

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Ти сама трябва да прецениш. Помисли кои моменти са били повече- хубавите или лошите. Помисли по точно какви причини е скъсал с теб и дали няма да се повторят същите грешки. Помисли достатачно силни ли са чувствата ти за да му простиш трети път? Ти си го познаваш най добре и би трябвало да знаеш дали си струва вниманието и нервите.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Mi purvo si izqsni dali naistina go obi4a6 dostatu4no,za da mu dade6 i treti 6ans i sled tova preceni !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Дай Му Трети Шанс <точка>
    Ако направи пак някакви грешки или скъса пак - повече няма да му даваш шанс ... то да не е така .. айде днеска ходим , утре не , в другиден пак и така .. тва не е театър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си