.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

аве момичета, обичате ли да..

Искам да попитам момичетата , става ли ви готино , като ви целуват по църната и си играят с тея , или като ви барат пичето през дънките ???

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Da,6to da mi ne stava gotino...

Повече от фен

Re: аве момичета, обичате ли да..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам момичетата , става ли ви готино , като ви целуват по църната и си играят с тея , или като ви барат пичето през дънките ???
    Не бе луд ли си кой те излъга така? .. Хич не им става готино, ама хич .. тва гърдите и зърната вобще не се ерогенни зони бре ти луд ли си .. за пичето да не говориме ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Фен
    Град
    Варна

Re: аве момичета, обичате ли да..

Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не бе луд ли си кой те излъга така? .. Хич не им става готино, ама хич .. тва гърдите и зърната вобще не се ерогенни зони бре ти луд ли си .. за пичето да не говориме ..
    Пф там даже боли..НЕ ПИПАЙТЕ ТАМ !!! (Х)_(Х)

защо да не ме кефи,стига да не е много грубо.Ако е някакъв садо мазо направо ще го изхвърля от леглото

Фен
    Град
    Sofia
    otnosno gorniq post- grubostta v intimnite 4asti ne e sado-mazo-prosto qvno mom4eto ne e dobro v zanaqta, sado-mazohizmat se proqvqva po mngooo drugi na4ini- i az ne bih haresala nqkoi grub s naj-intimnite mi 4asti, no mi haresvat drugite proqvleniq na tozi vid seks- NE BARKAITE PONQTIQTA. a po temata- mi mngo qsno 4e ni haresva.... za tova prez dankite 100% a za zarnata ,ne na vsqka macka i haresva...mene otna4aloto mi be6e bezrazli4no

Guest
    okey , емм питам защото приятелката ми като облизва и целува зърната на гърдите и ги смуче (леко не е грубо) не чувствам кой знае къв кеф и са чуда дали ще и е яко ако аз започна да облизвам и целувам нейните.

А за барането през дънките питам , защото като сме в някой кафе , тя ми бара патката през дънките и чесно напро полудявам имам чувство че ша са пръсне , и са чуда дали аз като и обарвам пичето чувства нещо и и става готино , да знам да го права ли :0

Guest
    .... а и да питам за барането на гърдите през сутиена и блузата изпитвате ли нещо. Искам сериозни отговори, сори за тъпите въпроси ма съм начинаещ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Харесва ми и още как

Фен
    Град
    nqkade tam...
    мм пиче църна селска история..мн оборотен се пишеш...
    както и да е ..
    по темеата..
    човек който не ми е приятрен и спстрастно където и да ме целува ще ми е гадно..
    а ако някой мн ми харесва само да ми отмести кичур от косата и да ме погледне мило,да не говорим за нещо повече ще се чувствам страхотна
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Olee bojee...estestveno che ni e hubavo,se edno tebe kato te barat po h*q da ne ti e got...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Guest
    e dobre de , pitam prosto , kakto kazah dosega ne sum imal vryzka s momi4e i mi e interesno mnenieto na jenite v tozi forum . Ako kajete puk i nqkoe drugo lubovno trik4e shte ste vyrha

smacky_f
    Guest
    zdravei!ne znam na kolko godini si i na kolko e tq no ako ste na4inae6ti moje i prez dankite da i haresa na men v na4aloto opredeleno mi haresva6e.A za gornata 4ast 4estno da ti kaja 4ak za udovolstvie ne moje da se govori.Vse pak zavisi kak mom4eto go pravi i tva e USPEH

Guest
    Цитирай Първоначално написано от smacky_f
    zdravei!ne znam na kolko godini si i na kolko e tq no ako ste na4inae6ti moje i prez dankite da i haresa na men v na4aloto opredeleno mi haresva6e.A za gornata 4ast 4estno da ti kaja 4ak za udovolstvie ne moje da se govori.Vse pak zavisi kak mom4eto go pravi i tva e USPEH
    mi na 16 sme i dvamata.
    za gornata(gyrdite nali ) 4ast , no kyde po to4no ?

smacky_f
    Guest
    az sam na 15.Da tva imam v previd pod gornata.Da opredeleno mislq 4e 6te i haresa.Za lubovni trikove.Mi ne znam,predpolagam 4e celuvaneto po vrata s puskane na ezi4eto nejno pak 6te i dopadne(ako ne si go probval)

Голям фен
    pri vseki e razlichno. samo tq moje da ti kaje kak e. a ti q popitai napravo we v tova nqma abs nishto losho! osobeno ako mislish da ste zaedno po dulgo vreme!

Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    otnosno gorniq post- grubostta v intimnite 4asti ne e sado-mazo-prosto qvno mom4eto ne e dobro v zanaqta, sado-mazohizmat se proqvqva po mngooo drugi na4ini- i az ne bih haresala nqkoi grub s naj-intimnite mi 4asti, no mi haresvat drugite proqvleniq na tozi vid seks- NE BARKAITE PONQTIQTA. a po temata- mi mngo qsno 4e ni haresva.... za tova prez dankite 100% a za zarnata ,ne na vsqka macka i haresva...mene otna4aloto mi be6e bezrazli4no
    да и на мен така ми беше безразлично ся ми харесва ма не ми е някво такоа се ми е едно дали ще си играе или не
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Много ясно

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Много ясно
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ако някоя ти каже , че не й е готино , значи лъже
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Мега фен
    Град
    SF
    е не! Изобщо не ни е гот!
    Не си и помисляй да си пипаш моми4ето така!
    Бффф!

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    където и да я пипаш ще и е готино и през дрехите пак освен ако не и баркаш в носа.. хихи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    където и да я пипаш ще и е готино и през дрехите пак освен ако не и баркаш в носа.. хихи
    Е и какво излиза - цялото тяло на жената е една голяма ерогенна зона ..

Не е баш така .. точно обратното е .. Вие където и да ни пипнете ни е готино .. а при Вас е все едно да търсим игла в купа сено ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    Е и какво излиза - цялото тяло на жената е една голяма ерогенна зона ..

Не е баш така .. точно обратното е .. Вие където и да ни пипнете ни е готино .. а при Вас е все едно да търсим игла в купа сено ..
    =D> много правилно
    Но все пак едва ли има жена която да не се възбужда като я докосват по гърдите или отдолу
    То ако там не я кефи, къде?!???

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Da,6to da mi ne stava gotino...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си