- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo e....?
Az sum iz 1 slo v stara planina! Iskam vi zapitam kakvo e tva sex?i s kakvo se pravi? tuk v na6to selo sum vijdal samo ov4ar da opuva koza?kajete za kvo stava duma 4e ma ebavat tuka! az sum na 9! i da vi pitam tva da se prazni6 kvo e kato pikae6 li stava ne6to? iskam da opitam
![]()
![]()
![]()
![]()
omg...omg...koga 6te se sprete be?! egati decata?!![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
A be nishto ne e tva ,tva si go izmislqt dr. da imat za kvo da govorqt ,nqkva nova duma otkrili ili po to4no izmudreli i t'va e ... spx nishto ne ozna4ava vse edno te pitat neshto na kitaiski :P![]()
Е па яла тука д'ге, че те научиме как се прай сексо. Ке разбереш ка се опъат жени и дечиня
това е форум хората да обменят полезна информация , нуждаещите се да потарсят помощ и да намерят отговор на своите въпроси а не да стоите и да пишете някфи простотии само!! Или поне като пишете да е нещо забавно а не като това което и др път е било задавано подобно.. особено тия кози мн нашумяхаа ее![]()
Божеееееее.......![]()
![]()
![]()
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
е ама вече не е забавно, стана тъпо!
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
нямам думи направо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ебаси, откога има компютри и в селата е?Първоначално написано от Ideota
![]()
![]()
![]()
Много вярно ахахахахахаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
\
/
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22