Доколко днешните тийнове са толерантни към хората, различни от тях?

Накара ме да се замисля...според мен, една голяма част, но не всички, нямат толерантност към по-различните. Мисля, че неща, като средата, в която даден тинейджър расте и се развива, както и обстановката, играят ключови роли за това. Има и такива, които нямат собствено мнение и се водят по акъла на другите...Тоя е някъв тъпанар...еми да, тъпанар е. Хора, характери и т.н. колкото искаш.

Как гледате на хората с различни вкусове, стил на обличане, социално положение и др.?

Гледам нормлано. Като става въпрос за стил на обличане, фиешъните никак не ги долюбвам...дразнят ме! Не само, заради начина по-който се обличат и "марковите" дрешки, които слагат, за да се правят на голямата работа....турбогъзари, но и заради начинът на поведение. не казвам, че всички са такива, напротив. Познавам няколко много свестни и печени хора, които се обличат по този начин, слушат си музиката, не им пука...
Сега, всеки си има свой собствен вкус. Един харесва едно, друг друго. Не можеш да се нервиш на някой, само защото харесва нещо, което ти не, нали?!
Хората в различно социално положение (Визирам тези с не големи финансови средства.)...нямам нищо против тях. Една не малка част от тях, не са виновни за положението, в което са. Не веднъж съм помагал на такива хора и ще продължа да го правя, стига да имам възможност и т.н.
За по-заможните...сега всеки ще се съгласи, като кажа, че голяма част от тях, само се правят на голямата работа, само защото имат повечко кинтаж, но като хора са...сещате се. Има и такива, които не парадират с това, и които са съвсем нормални хора...нито се надуват, нито се правят на "Вижте кой съм аз.".

А тези , които говорят на различен диалект?

Нямам нищо против тях . Познавам такива хора и те по нищо не се различават от останалите.
Всеки говори на някакъв диалект, замислете се.

Какво мислите за тези с различни сексуални предпочитания?

Лесбийките ме кефят, а педалите ме дразнят!

А различните етноси и раси?

Циганите и турците ме дразнят много. Имам си много причини, за да казвам това, които сега не ми се пишат. Честен и свестен циганин се среща 1 на...мнооогооо.
Арабите и тем подобни не ги долюбвам въобще.
Чернокожите....има големи пичове, има и големи тъпанари.

...с различни килограми?

Признавам си, има хора, на които съм се присмивал .
Нямам нищо против тях. Килограмите не правят човека.

Въобще толерантни ли сте към различните?

От отговорите, които съм дал, може да разберете.
Да, толерантен съм. (Вижте по-горе за какво точно става въпрос.)

А смятате ли, че това е важно?

Да, според мен това е важно, защото има ли толерантност, значи, че има и разбиране, а има ли разбиране...има и мир, така да се каже...нормално съжителство.