Как гледате на хората с различни вкусове, стил на обличане, социално положение и др.?

Малко или много се влия от начина на обличане и не мога да търпя разни крайности. Изобщо не се интересувам от социалното положение още повече, че прителите ми (на моято възраст) нямат никаква вина за положението си. Смятам, че е хубаво хората да са с различни чкусове и се дразня когато всички говорят,харесват, обсъждат за едно и също нещо ( например както се беше случило с Биг Брадър в началото му).

А тези , които говорят на различен диалект?

Няма проблем когато диалекта е в рамките на нормалното. Но Веднъж имаше една циганка в болницата, която говареше по такъв начин на "български", че трябваше да я слушам 5-6 пъти докато и разбера изречението...то негрите-студенти говорят много по-ясно български от нея...за какво говорим тогава.

Какво мислите за тези с различни сексуални предпочитания?

Толерантен съм гейовете стига да не се нахвърли някой такъв на мен, лизбииките му възбуждат.

А различните етноси и раси?

Не преценявам хората по кожата или религията. Аз преценявам хората по други качества. Имал съм контакт с 2-3 турци/туркини и си бяха напълно нормални хора. Кантактувал съм с доста цигани. От тях съм възприел само 3 човека. Както казах горе аз не ги дискриминирам, защото са цигани, но почти всичките, които съм виждал не се вместват в представите ми за нормалнен човек. Почти всички от тях са мръсни, нямат елементарна хигиена, неграмотни са и доста дори не могат да четат и пишат...е с такива хора изобщо не искам да имам нищо общо. Но има няколко циганина/циканки, които са нормални. Аз гледам на тях като на напълно пълноценни хора, тъй като не смятам, че националността определя човека. Те не са виновни за това какви са другите цигани.

Какво мислите за хората с радлични килограми?

Когато бях малък (до към 4-5 клас) им се подигравах, но сега смятам това за ограничено поведение. Самият аз поради здравословни проблеми, които и вмомента продължават напълнях доста. Опитвам се да отслабвам, но след като взимам лекарства, които ми увеличават глада/апетита 3 пъти е "малко" трудно. Не съм съгласен с мнението, че килограмите не правят човека. Фактът, че след като нямаш здравословни проблеми не можеш да отслабнеш показва, че си безволев и психически слаб човек. Така че това не е вярно.

Въобще толерантни ли сте към различните?

Да мисля, че съм толерантен, но до определена степен.

А смятате ли, че това е важно?

Да. Мисля че е добре да съм толерантен спрямо различните, както искам и те да са толерантни спрямо мен.