Как гледате на хората с различни вкусове, стил на обличане, социално положение и др.?
хората с различен стил на обличане винаги са ми били интересни (изключваме масовата, грозна мода, която не е мода всъщност, но това е друга тема). радвам се всеки път като видя някой човек облечен оригинално и с вкус, няма значение дали ще е точно с моите представи за хубави дрехи... просто го поглеждам от друг ъгъл. социалното положение никога не ме е интересувало
А тези , които говорят на различен диалект?
някои са ми смешни, признавам... но зависи от човека. ако не говори глупости - пука ми, че дрънка на меко. запознавала съм се с такива хора и начина им на говорене е много зарибяващ и почвам да ги имитирам без да искам... предполагам, че се дразнят, ама кво да правя
Какво мислите за тези с различни сексуални предпочитания?
гейовете (истинските, не такива като Азис), адски много ми харесват, супер яки са. лесбийките - не ме интересуват.
А различните етноси и раси?
не мога да общувам с мангали без да чувствам отвращение, погнуса и силно желание да ги убия. толкоз. с някои турци е същото, както и с арабите... и некви идиоти, които ми досаждат по скайп и ай си кю
Какво мислите за хората с радлични килограми?
по принцип нищо, но не ми харесва, когато някой, който е с наднормено тегло, не прави усилия да го свали и само се оплаква, докато се тъпче с долна храна. хората, които са напълняли поради болест... не мога да имам нищо против тях, защото на всеки може да се случи. за сметка на това изпитвам силно презрение към пушачите примерно, но не с цел да ги обидя.
Въобще толерантни ли сте към различните?
зависи от различието... ако се вписва в рамките на това, което смятам за оригинално и интересно - няма проблем, но иначе - не!
А смятате ли, че това е важно?
за някои сигурно е важно, за мен не чак толкова... например, ако ми се наложи да избирам за някаква работа българин, който не е толкова кадърен и циганин, който е кадърен, бих избрала първия. което, всъщност, изобщо не е честно, но съм такава и туй то
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...