- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Толерантност?
Как гледам на хората с различни вкусове, начин на обличане, социално полоение и т.н.?!Ами по принцип дрехите правели чоека, но аз съм далеч от това мнение.Не обръщам внимание на начина на обличане, естествено, ако е нещо без вкус подбрано се набива в очите и няма как да го избегнеш, но иаче....искам първо да опозная човека и тогава да реша дали начина на обличане отговаря на неговата същност от моя гледна точка!
Тези, които говорят на различен диалект не ми правтя впечатление.Аз съм една от тези многото.Ако си човек, който по-дълго време ме познава и се заслуша в речта ми, ще осъзнае, че използвам "диалектни" форми на някои думи.Главно са с родопски диалект, защото по принцип съм си от Смолян (и съм горда с този факт)!
Нямам нищо против гейове, лесбийки, бисексуални и т.н.Само против имам зоофилите...брррр!
Етноси, раси и т.н....не съм расист по принцип.Някои хора казват "Не съм расист, мразя расистите" и по този начин проявяват известен "расизъм".Не обръщам внимание на подобни индивиди.Освен може би на циганите, защото нищо добро не съм видяла от тях и пак вземам предвит човека срещу мен!
За хората с различни килограми....не обичам анорексиците!![]()
Мисля, че съм толерантна към различните, защото главно не се влияя от външния вид, а от вътрешния.
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns