.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    in4enceto...{}{}{}
    Guest

mak da se spravime s klukarite v malkite gradove?

imam edin problem> kak da napravim taka 4e da ne ni izkarat kurvata na grada,samo za6toto sa ni vijdali s pove4e ot 2 mom4eta?i ve4e vseki na6 fr go mislqat za noviqt"" .hahahahha no tva si e sme6no,no e fakt osobeno v malkiqt grad!kvi li ne ne6ta se nosqat iz vazduha,sekvi fantazii poradi lipsa na zanimanie!si4ki da si gledat rabotata,ne mogat da me sprat da sam s kogoto pojelaq i da se darja kakto pojelaq!moje da izleze sme6no no sam zarqazvala mom4e4 samo za6toto se darji mn ama mn dobre(prekaleno,milo ako me razbirate i ne se interesuva dali ni gledat 3 4oveka ili 300) pisna mi,i sajalqavam 4e sam go napraila! VIE KAK MISLITE ,KAK DA SE SPRAIM S KLUKARITE?

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    всичко ми епознато,абсолютно всичко,и аз живея в малък град,хората мислят ,че съм курва (девстена съм всъщност) просто ,защото много често си сменям приятелите,направо е ужас ! а за това ,че си зарязвала момче защото е много мило,хахахах абсолютно и при мен е така не обичам много много д ами е мазнят !
    Мила това оправия няма ! Мойта схема е да прая квото си искам с който си искам ,а да говорят каквото щат..след 2-3 години всички ще са в други държави,други градове и на никой няма да му пука кой с кой се е ебал..дали оная Мария правила свирки на Гошо или нае...и секви ей такива малоумни приказки.. !
    Не можи някви селски пърчове дето не знаят ко да праят и си говорят глупости да ми пречат да правя квото ми харесва
    I am a violet butterfly !

Фен
    Град
    където поискам
    Кво ти пука какво говорят хората!Живей си,дивей си...сега ти е времето!Пък и със сигурност си чувала твърдението:"По добре на хората в устата,отколкото на хората в краката"!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ооо миличка, това оправия няма.Живях допреди няколко месеца в малък град 14 години и историята ми е напълно позната.Всеки в малкия град се стреми да бъде най - най и е естествено да говори глупости по адрес на други хора.Клюките се разнасят много бързо, но и се украсяват...какато са казали хората(с извинение) - В единия край на града си пръднал,а в другия вече си се насрал...Наистина въобще не трябва да ти пука и да се интересуваш от мнението на другите хора.Живеи си живота и въобще не се впечалявай!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хаха и кво като клюкарят? важното е на теб и на приятелят ти да не ви пука..другото е без значение
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хаха как да се справиш ли?-Ами просто ги игнорирай!Не трябва да ти пука,кой какво говори или мисли..Ти нали знаеш как стоят нещата,приятелите ти и хората които държат на теб и те обичат-също знаят.Така че какво те интересува кой какво приказва...нека си приказват,като нямат друга работа,ти нали си имаш,излизаш си с колкото си искаш момчета (в това няма лошо,всеки си има приятели )...a останалите вече какви изводи си правят си е за тяхна сметка... Пък и с излишните си тъпи предположения,натоварват себе си,не теб.
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Аз също живея в малък град и ми е познато това с клюките. И честно казано вече не обръщам внимание а понякога дори се смея като чуя някоя нова история за живота си. Важно е ти да знаеш каква си и на какво си способна. А тези, които държат на теб няма да обърнат внимание на клюките.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

DA NE TI PUKA KOGATO GOVORQT ZAD GURBUT TI ... NALI VARVISH PRED TQH NEKA GLEDAT GUZUT TI \/

Фен
    Град
    drevna garciq
    Konfucii kazva: Ne e vajno kakvo govorqt drugite zad garba ti vajno e kato se obyrne6 da mlykvat !
    Toest Defakto izliza 4e ako ima6 problem s klukarite gi nakarai da mal4at
    a ako iska6 edin klukar da mal4i trqbva da go ubie6 za tva
    bez ubiistva prosto napravi ne6to hubavo za da kliukarqt sas hubavo za teb a ne sas lo6oto
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

ohh mila zashto li i na men mi e poznata tazi istoriq. i az jiveq v malak grat i kakvi li ne nebivalici sum slushala za sebe si.parvonachalno kato zeha da govorat che sum bila kurva i s nz si koi sum bila spala ( v prochem kolko mn puti go kazvam devstvena sum i se gordeq s tova) se zatvarqh v sebe si i reveeh.no osuznah che tova ne si zaslujava i im pokazah che ne mi puka . a i na vsichkoto otgore az razbrah koi e puskal tezi sluhove- momcheto koeto otrqzah.tai che da ne ti puka .klukarqt horata koito ti zavijdat i vijdat che si poveche ot tqh

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    ,,Не е важно какво говорят другите зад гърба ти !
    Важно е като се обърнеш да мълчат ! ''

Мега фен Аватара на iiirish
    то клюкари има навсякъде (особено проклетите бабички некролога им се показва от джоба, ама следят по часовник кой кога излиза, с кого, кой го изпраща и в колко часа и т.н.).
    но това е неизбежно! и не се отнася само за малките градове, има ги навсякъде! просто в по-малък град нещата от живота са по-съсредоточени, докато в големия - всеки си гледа себе си и някой рядко обърща внимание на приказки.
    няма начин да се отървеш от тях или да им затвориш устите! майката му е да им теглиш по една и да си гледаш живота и кефа!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Неможе да не срещнеш клюкари , но аз постъпвам по директния начин.Събираме се тайфата и им затваряме устата

Sorka ne mooga da dam mnenie po tozi vupros,6toto ne sum ot maluk grad !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Голям фен
    не можеш да направиш нищо....но какво ти пука какво говорят за теб нали ти си знаеш 4е не си курва кво ти пука мнението на другите....и за мен се носят всякакви слухове,просто не им обръщаи внимание др не можеш да направиш...успех

Мега фен Аватара на koalka
    Еми в малките градове може и така,но на теб не трябва да ти пука.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Miss`LoVe`
    Sorka ne mooga da dam mnenie po tozi vupros,6toto ne sum ot maluk grad !!!
    и сега какво?! изтъкваш се, че си софиянка ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си